Køb billige Pakkelabels

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

  Pakkelabels priser

Pakkelabel med stregkode giver lave priser på porto.

Hvis du vil sende en pakke, er det sikreste og billigste altid at bruge en pakkelabel. Det er det, fordi der på pakkelabelen er en stregkode, som er præcis og unik.

Hvis du skriver en adresse eller en talkode i hånden, så er det altid forbundet med mindre sikkerhed, fordi håndskrift kan variere rigtig meget fra person til person. Det betyder, at der lettere kan blive fejllæst, og at forsendelsen derved kan ende på den forkerte adresse, og i værste fald blive væk. Det vil stort set aldrig kunne ske med labels og deres stregkoder. Selv hvis dele af stregkoden bliver beskadiget eller dækket til, vil det ofte stadig være muligt af scanne kodens oplysninger, og dermed sikre at pakken bliver sendt til den bestilte adresse.

 

 

Køb porto til pakke

Scanningen af en stregkode på en pakke går lige så hurtigt, som varerne ryger gennem kassen i Netto, og det er derfor også muligt at scanne pakken rigtig mange gange i løbet af transporten, så det hele tiden bliver kontrolleret, at pakken er på rette kurs. Det er til pakkeportoens gavn, for det har den konsekvens, at der er færre pakker der kommer ud af kurs, og at det bliver opdaget meget hurtigt hvis det skulle ske alligevel (og dermed også billigt).

Det er en af de store årsager til at priserne på pakkeporto og transittiden er faldet, så det i dag er muligt at sende en pakke til Hong Kong på to dage for 250,- kr. Enhver der over årene har sendt pakker oversøisk vil vide, at det er nogle markant lavere posttakster udland, end det tidligere har været. Porto priser i Danmark var tidligere fastsat af det danske postvæsen, som nød godt af at være et monopol. Men i 80’erne tog globaliseringen eneretten til at sende pakker fra det danske postvæsen, og siden da er der kommet så mange konkurrenter, at lave portotakster er blevet normalt. Det er den situation Pakke.dk forstår, og giver dig mulighed for at udnytte da vi anvender flere af de konkurrerende fragtvirksomheder.

Vi giver dig med andre ord de lavere priser på pakke labels, fordi alt fragt hos os er med markedets største leverandører, som bruger pakkelabels. Som den kvikke læser kan regne ud, er der altså en sammenhæng mellem professionelle fragtvirksomheder, pakkelabels, porto priser og fragtsikkerhed. Du får altså både lavere posttakster Danmark, lavere posttakster udland, og større sikkerhed når du printer en pakkelabel.

Se evt. her i denne video hvordan det

virker.

 

 

et betyder selvfølgelig ikke, at pakkeporto er et direkte udtryk for kvaliteten, og der er jo brodne kar i enhver branche, men hvis en fragtvirksomhed har lave portotakster og ikke leverer en acceptabel kvalitet, så sorterer vi dem fra i vores kvalitetskontrol.

Det er derfor vi siger, at vi tilbyder de sikrest OG billigste pakkelabels til dine pakker.

 

billig pakkelabel
bestil pakkelabel
pakkelabels priser
send pakke label
send pakke online
Postnord pakkelabel

 

 

 

 

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+