Pakkelabel

Der er rigtig mange forskellige fragtfirmaer i Danmark. Og det skal vi være glade for, for jo flere aktører der er på et marked, jo bedre fordele og priser får køberne. Desværre betyder det også, at det for mange virksomhedsejere kan være svært at finde ud af hvilken leverandør der er den bedste.

Når du som virksomhedsejer skal have fragtet varer, så er det vigtigt at det er en overensstemmelse mellem service, kvalitet og pris. Kort fortalt, så skal du være sikker på at du altid får den bedste løsning, hver gang du klistrer en pakkelabel på en forsendelse. Både er der forskellige priser og leveringstider, men du skal også tage stilling til om du eksempelvis ønsker dør-til-dør levering, eller om det bedre kan betale sig at bruge terminal-til-terminal løsning, hvis du selv kan stå for noget af leveringen.

Men med så mange forskellige udbydere at vælge imellem, hvordan kan man så være sikker på at pris og kvalitet er i orden? Først og fremmest skal du finde ud af hvad dit behov er. Er det altid samme typer forsendelser du skal sende, eller varierer de meget i størrelse, vægt og indhold? Når du har fundet ud af hvad dit behov er, så kan du let og enkelt indtaste dine værdier i vores beregner. Herefter får du automatisk det bedste tilbud på din nye pakkelabel. Meget nemmere bliver det ikke!

Og skulle der være noget, der falder udenfor kategori, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os – og så skal vi med glæde hjælpe dig videre. Vi er ganske lette at få fat i, og du kan både ringe, maile eller chatte med os direkte her på siden. Her er vi altid behjælpelige med at finde den bedste løsning til dig.

En af fordelene ved at bruge en online beregner til at bestille dine labels, er at du altid sikker på at få de bedste priser. Vi synkroniserer hyppigt vores prisdatabase, så du altid er sikker på at de tilbud du får fra os, er korrekte og up to date. På denne måde er du sikker på at du aldrig betaler for meget for din pakkelabel – uanset hvilket fragtfirma du benytter.

Vi har gjort det til vores mærkesag at det skal være nemt at få fragtet dine varer. Men samtidig er vi også meget bevidste om at kvaliteten skal være i orden. Vi ved at tid er penge, og forsinkelser på dine leverancer er både skidt for din virksomheds image, men kan også komme til at koste dyrt på både kort og lang sigt. Derfor finder vores sammenligner kun tilbud og priser fra de mest velrenommerede fragtfirmaer, hvor du kan være sikker på at kvaliteten er i orden.