Postnord priser

Postnord er det overordnede selskab, som Post Danmark er en del af. Det betyder at hvis du skal sende et julekort eller et brev, er det post nord der varetager denne opgave. Det var tilbage i 2009 at Post Danmark og det svenske Posten AB blev lagt sammen og kom til at hedde PostNord AB. Men Postnord varetager andet end brevpost. Med PostNord har du også mulighed for at få fragtet din pakke.

Hvordan sender du en pakke med Postnord?

Posthusene her i landet, er efterhånden flyttet ind i andre butikker. Derved finder du ofte et posthus, som en del af eksempelvis en dagligvarebutik. Når du skal sende en pakke med PostNord kan du klikke dig ind på deres hjemmeside og finde ud af hvor det nærmeste posthus er, i forhold til hvor du bor, herefter kan du gå ned og indlevere din pakke. Fordelen ved at posthusene er flyttet ind i andre butikker er blandt andet, at åbningstiderne her er længere. Derved har du mere fleksibilitet når du skal sende din pakke.

Der findes dog også andre muligheder for at sende pakker med Postnord. Du kan på hjemmesiden eller via Postnords app købe en pakkelabel, som du kan printe ud og sætte på din pakke. Herefter har du mulighed for at indlevere pakken i en af Postnords mange pakkebokse. Det betyder, at du kan indlevere din pakke i hele døgnet.

Hvad Koster det at sende en pakke med Postnord?

Prisen på din forsendelse afgøres af hvor meget din pakke vejer. En stor tung pakke er i udgangspunktet dyrere at sende end en mindre og lettere pakke. Det har også betydning for prisen, om pakken skal levers direkte til modtagerens adresse eller om modtageren skal afhente pakken på et posthus eller i en pakkeboks.

Ønsker du at se hvad det koster at sende din pakke med Postnord priser og samtidig sammenligne prisen med fragtleverandører, er der en tjeneste hvor du kan sammenligne fragtpriserne på de fleste fragtfirmaer, der opererer her til lands. Denne tjeneste hedder pakke.dk.

Hvordan fungerer pakke.dk?

På pakke.dk kan du indtaste hvor pakken skal sendes fra og til. Herefter vælger du pakkens mål og vægt og klikker på søg. Nu finder hjemmeside så frem til hvad de forskellige fragtfirmaer skal have for at levere din pakke. Her har du mulighed for at sammenligne firmaernes priser og leveringstider. Når du har besluttet dig for hvem du vil benytte, kan du direkte på pakker.dk bestille en fragtlabel og printe den ud. Du slipper således for, at surfe rundt på alle leverandørernes hjemmesider og sammenligne priser  – pakke.dk har nemlig lavet benarbejdet for dig.

Prisudviklingen på post i Danmark

Som de fleste ved sender privatpersoner og firmaer færre og færre breve, efter at e-mailen blev introduceret til at sende en hurtigt og sikker meddelelse frem. Ligeledes har Facebook i mange tilfælde overtaget det ellers besværlige arbejde med at sende invitationer ud og få svar tilbage.

Digitalisering gør helt klart hverdagen nemmere, men for f.eks. postnord kan det mærkes og der meldes om et fald på sendte breve på 15% i 2018, der må derfor konstant foretages en prisændring i portopriserne for at følge med det faldende udbud. De konstante store prisstigninger har givet fordelagtig mulighed for blandt andet GLS, UPS, DAO og FedEx til at give konkurrence på det danske marked.

Hurtig og billig levering af breve

I det danske land er posten blevet leveret siden 1624 og der er selvsagt sket meget siden da. Fra at levere breve og pakker til hest eller til fods, er der nu rig mulighed for at få bestilt din forsendelse fra kontoret eller hjemmefra og få den hentet ved døren. Herfra kan både pakker og breve blive hentet og leveret på samme dag eller med længere ventetid, helt efter hvad der passer dig bedst. Ligegyldigt om du skal sende brev inde for landets grænser, til Europa eller resten af verden, så kan du altid følge med i posttaksterne på lige den service du skal bruge hos Pakke.dk.

Postnord og PostDanmark

Postnord håndterer posttjenester til virksomheder og enkeltpersoner i Danmark og Sverige. Virksomheden blev dannet efter Post Danmark og Swedish Post kom sammen i 2009. De tilbyder forskellige forsendelsesmuligheder ved hjælp af forskellige postagenter og servicestationer, hvor du kan sende og samle pakker til konkurrencedygtige priser.

Hvordan sender du en Postnord-pakke?
For at sende en Postnord pakke skal du besøge en repræsentant eller et servicecenter placeret i mange forskellige fødevareforretninger eller kiosker. Takket være dette er det nemt at sende og hente pakker samtidig med at du handler. Hvis du ønsker det, kan du allerede betale for forsendelsen online, og udskrive dine fragtbrev, som du derefter indsætter på forsendelsen og bringe til agenten.

Online er det nemt at beregne priser for de forskellige fragtmuligheder. Postnords agent sælger også pakker af forskellige størrelser, inklusive porto priser, hvilket er en god mulighed, hvis du ikke har nogen emballage derhjemme.

Postnord send pakke

Hvilke forskellige forsendelsesmuligheder tilbyder Postnord?
Brev: Hvis du vælger at sende din forsendelse som et brev, vil den komme inden for to arbejdsdage. Et brev vejer mest 2 kg, og det bogføres normalt i Postnords almindelige gule postkasser. Hvis brevet er for stort, kan du sende det direkte til en repræsentant.

Postpakke er en mulighed for dem, der ønsker at sende større varer på op til 20 kg. Pakken vises hver dag efter at du har sendt den, og du kan altid spore den på Postnords hjemmeside. Postnord tager også ansvar for pakkens værdi op til 50.000 kr., Hvis det skal fjernes.

Brevpost er  for dig dig, der ønsker at sende breve på højst 2 kg. Forskellen mellem et almindeligt brev og Send nemt er, at med Send-tjenesten kan du nemt spore dit brev, indtil det når modtageren. Du kan bestille og betale postservice direkte på Pakke.dk,  eller Postnords egen side. Dog det er en mulighed med gode priser for dem, der ønsker at tjekke din forsendelse hele vejen. Modtageren vil så vide, at pakken blev leveret via en sms.

Andre tjenester

Postnord tilbyder mange ekstra tjenester til de forskellige forsendelsesmuligheder. For eksempel kan du betale ekstra for ekspreslevering af breve for at blive distribueret kl. 10.00 om dagen efter, at du har indsendt det til ombudet.

Du kan også vælge Post Advance-tjenesten, hvis du vil have modtageren at betale for pakken, inden den frigives.

Hvis din forsendelse er værdifuld, kan du købe til indenlandsk forsendelse til det brev, der skal sendes, anbefales. Så vil du vide, hvornår brevet er hentet af modtageren, og leveringen er forsikret op til 10.000 kr. Du kan også underskrive en ekstra forsikring for postpakker på over $ 50.000.

Sådan finder du de rigtige fragtpriser

Hader du også at betale for meget? Der er nærmest ikke noget værre, end at finde ud af at man i årevis har betalt overpris for et produkt eller en ydelse. Og efterhånden er der masser af ting hvor man kan spare betydelige summer. Leasingaftaler på biler, ejendomme, mobiltelefoni, forsikringer – og nu også fragt.

Fragt har i lang tid blot været et nødvendigt onde for mange virksomheder, hvilket har medført at der i dag er et hav af forretningsdrivende, der måske ikke nødvendigvis får de bedste priser på deres fragt. Derfor valgte vi at lave en service her på pakke.dk, hvor vi gør det let at sammenligne priserne på dine leverancer. Uanset om det er postnord priser, eller om det er andre fragtfirmaer du gerne vil sammenligne, så gør vi det enkelt, let og hurtigt. Det eneste du egentlig skal gøre, er at indtaste din forsendelses informationer, og så sørger vi for at sammenligne priserne blandt de bedste fragtfirmaer på markedet.

Så nemt er det at finde de rigtige postnord priser 

Send pakke Postnord

Hvis du har en pakke du skal have sendt, så har det typisk været nødvendigt at gå direkte ind på hver enkelt hjemmeside for hvert enkelt fragtfirma, og herefter gennemgå de uoverskuelige tabeller. Og så var det endda stadig et overslag – for prisen varierer eksempelvis meget afhængig af om det skal leveres direkte hos kunden eller i en pakkeboks.

Hos os skriver du blot hvad dit behov er for fragten, og så finder vores system automatisk de bedste priser. Og her behøver du ikke kun forholde dig til postnord priser. Vores system sammenligner blandt de 6 største og mest anerkendte fragtfirmaer i Danmark – så hvis du kan få din levering udført billigere et andet sted, så får du automatisk også dette at vide.

Kvalitet og pris skal hænge sammen

Nu er der måske nogen der tror at vi blot er interesserede i at få dumpet priserne på fragten. Det er absolut ikke korrekt. Og det er også derfor vi blandt andet kun sammenligner priser fra de mest anerkendte firmaer. 

Vi har arbejdet med fragt i mange år, og kender betydningen og vigtigheden af at få en god og effektiv levering. Vi er klar over, at et par kroner man har sparet på en forsendelse, hurtigt kan komme til at koste flere penge, hvis ikke den rigtige service leveres. Med det sagt mener vi dog stadigvæk, at der skal være sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og vi tror på at der er mange penge at spare, ved at sammenligne priserne i ny og næ – uden at man behøver gå på kompromis med kvaliteten. Det er lidt det bedste af begge verdener.

Post Danmark priser
PostDanmark priser

Vi har forsøgt at lave det så intuitivt og brugervenligt som muligt at sammenligne priserne. Derfor har vi også fået lavet en overskuelig platform, hvori man som afsender blot indtaster pakkens informationer. Men vi ved også godt at vi aldrig kan lave en platform, hvor alle behov tilgodeses til fulde. Derfor går vi også meget op i at være der for vores kunder – hvis behovet skulle være en smule mere avanceret end vores beregner kan klare. Og hvis ikke beregneren falder i din smag, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os for en mere personlig vejledning.

Her kan du være sikker på, at vi altid har dig i fokus. Vi favoriserer ikke iblandt de forskellige fragtfirmaer, og har ikke noget tilhørsforhold til dem. Det eneste vi er interesserede i, er at hjælpe DIG som afsender, med at få en bedre og billigere fragt. God fornøjelse. 

Billig fragt – nemt og enkelt

Postdanmark

Hvis du ejer en webshop, eller på anden vis ofte sender varer til kunder og samarbejdspartnere, så kan der ofte være mange penge at spare på din fragt. Fragt er én af de ting hvor man hurtigt kan optimere virksomhedens bundlinje, da du som udgangspunkt ikke føler noget tab i din virksomhed, ved at vælge en billigere løsning.

For at tage et tænkt eksempel, så er det ikke usandsynligt at en webshop har 5-10 ordrer om dagen. Hvis bare du kunne spare en femmer hver gang du sender en pakke ud, så kan du altså mindske dine omkostninger med mellem 10.000 – 18.000 om året. Og det er vel at mærke kun ved en besparelse på 5 kroner per forsendelse. 

I denne artikel vil vi tage udgangspunkt i Post Danmark priser, da Post Danmark vel sagtens er det mest kendte fragtfirma her til lands. Og hvis man ser på hvad det koster at få sendt noget, så spænder priserne fra 9 kroner for den mindste levering, og helt op til 350 kroner. Man kan således hurtigt regne ud, at der er mulighed for at spare rigtig mange penge på sin fragt. 

Post Danmarks priser afhænger i stor udstrækning af hvor tung pakken er, og hvordan den skal leveres. Der er stor forskel på om der er tale om et brev eller en pakke. Pakker kan du både få husstandsomdelt eller leveret til pakkeboks eller et posthus. Og det kan have indvirkning på prisen. Men det behøver ikke kun være pakker der er stor forskel på. Der er også forskel på priserne på breve. Alle breve bliver husstandsomdelt, men der er forskel på om det er en værdiforsendelse, om brevet skal kunne spores, om der skal kvitteres for modtagelse – og meget mere. 

Hvordan får jeg de billigste post danmark priser?

For at komme ind til sagens kerne, så vil vi kort ridse op hvordan du sikrer at du får de bedste priser på din levering. Først og fremmest er det vigtigt at du kender dit behov. Du skal vide om det er et krav at få husstandsomdelt dine leverancer, eller om det er i orden at aflevere i nærmeste pakkeboks. Derudover er det en god idé at have en form for standardstørrelse på dine pakker – så de har nogenlunde samme dimensioner. Det gør det lettere at finde de rigtige priser. Når du kender disse ting, så kan du begynde at sammenligne priserne.

Enten kan du selv gøre det på deres egen hjemmeside, men hvis du gerne vil spare tiden og besværet med dette, så er det også muligt for dig at sammenligne priserne her på vores side. Når du bruger vores beregner, så får du automatisk den billigste pris på din forsendelse – og vi går endda skridtet yderligere, og sætter de forskellige fragtfirmaer op imod hinanden. På denne måde kan du også hurtigt se om det er billigere at bruge en anden fragtmand. Kort fortalt, så bliver det ikke meget lettere at spare penge på din fragt, end hvis du bruger vores værktøj til at sammenligne priser.