Send pakker og spar penge på samme tid!

Har du også skulle sende en pakke og skal betalt dyrt selv om det er en lille pakke du skal sende? Det føles ikke retfærdigt, vel? Faktum er, jo mindre dine forsendelsesbehov er, desto dyrere bliver det.  I dag er der en løsning på dette problem. En løsning, hvor du kan sende pakker og få mulighed for at vælge den tid og den pris der passer dig bedst!

Udvid dine synspunkter
Når vi sender pakker, er vi vant til at vende tilbage til alle de klassiske leverandører, hvilket er logisk, fordi vi vil være i stand til at stole på alt, hvad der skal komme. Men hvis du kun ønsker at sende en pakke langt, kan det være ret dyrt. Det er mere almindeligt at få gunstigere priser, jo flere pakker du sender. Så de, der har færre forsendelsesbehov, er ofte den, der bliver ramt.

Men tænk hvis vi ville fortælle dig, at der er en måde at sende færre pakker til rimelige priser? Ved hjælp af sider som Pakke.dk se kan du ved hurtig søgning finde ud af, hvad det koster dig at sende en pakke overalt i verden.

Få flere muligheder
På Pakke.dk du som nævnt vide ved en hurtig søgning, hvad koster det dig at sende en pakke, hvor du vil. Men det er ikke alt. Du får også mulighed for at vælge fra en række leverandører. På den måde får du adgang til billigere priser, men også alle de sikre udbydere, som du er vantl. Ligesom Momondo får du en liste over dine muligheder og vælger det, der passer dig bedst.

For at finde ud af mere, tjek Pakke.dk og test dig selv!