Hvordan sender man gaver og julegaver til udlandet?

Et godt pakkede boks til jul
Julen nærmer sig hastigt, og at de fleste af os betyder det én ting – gaver! Feriesæsonen vidner om en flok sæsonbestemte og sidste minut shoppere linet op uden for butikker venter på at få deres hænder på den perfekte gave. Når folk endelig får den perfekte gave, de har været på jagt efter, det er ligesom alle de problemer i denne verden er forbi. Nå, så tro om igen!
Mens købe gaver er en kæmpeopgave i sig selv, pakning dem kan være en stor kamp også. Med fremkomsten af online shopping, er at sende gaver blevet en leg. Det har gjort en shoppers livet let, galvaniseret emballering og forsendelse forretning, og reddede folk fra besværet med gave indpakning nuværende perfectly.But for dem, der stadig foretrækker plukke ud gaver på egen hånd, pakning dem korrekt bliver en enorm opgave. Desuden gaver sendt i sidste øjeblik er modtagelige for skader som følge af forhastet og dårlig emballage og forkert håndtering af post- eller kurertjeneste. Efter alt, er disse tjenester oversvømmet med millioner af pakker, der skal leveres hver dag i feriesæsonen og elementer er tilbøjelige til at skade.


Christmas Gift Shipping
Sidste år, The United Parcel Service, verdens største selskab inden for pakkedistribution, leveret næsten 500 millioner pakker globalt. FedEx også leveret mere end 50 millioner pakker underprogrammet sidste ferie sæson.
Krav: Transportkundernes elendighed
Under en særlig procedure, rederier tilbagebetaler et afsendt varens faktiske værdi og betale fuld pris for varer mistet eller beskadiget under transporten. Mistede eller beskadigede pakker automatisk dækket op til $ 100 af UPS og FedEx, mens det for en USPS forsendelse kan du købe en forsendelse forsikring at forsikre pakken mod tab eller skade (bortset Express Mail, som kommer med automatisk forsendelse forsikring op til $ 100 per pakke). Top rederier i USA ligesom FedEx, UPS og en kvasi-føderal post virksomheds- USPS (United States Postal Service) har tilføjet de hævder procedurer online. Afsenderen eller modtager kan nemt indgive en klage for deres beskadigede pakker og kontrollere kravet status online. Monetarily, kan dette resultere i et stort tab for afskibere som folk let kræve deres beskadigede produkter.

Se hævder procedure her
Lav kvalitet og uagtsom emballage fordrejer din forsendelse og en beskadiget gave kan ødelægge julen sjovt. Snestorme og snefald kan også ødelægge billige pap og dårligt emballeret bokse. Den sidste ting du ønsker, er din levering revet op eller med manglende indhold. For at undgå dette, skal du sørge for, at du ordentligt pakke de varer, du er forsendelse.

Pak det korrekt

Uanset om det er en Elmo eller en Apple iPad, skal emballagen være en veludført proces. Julehandlen er allerede begyndt. Vi har inkluderet tips om, hvordan at pakke din julegave i en boks sikkert, så den når sin destination intakt. Følgende er en trin-for-trin guide nyttigt for personer, emballage løsning udbydere, såvel som online forhandlere, der pakker skrøbelige gaveartikler i bulk –
Boksning: Den første og fremmest krav mens pakning din gave er at vælge den rigtige størrelse boks. De posttjenester vil ikke være i stand til at tilbyde enhver hjælp, hvis du bruger en kæmpe kasse at pakke en lille pakke med slik. Den skal være tilstrækkeligt plads til at rumme polstringsmateriale i mellem.
Dæmpning: Skum polstring, bionedbrydelige emballage jordnødder, aviser eller ekspanderet polystyren (EPS) ark – vælg altid den rigtige polstring i henhold til tykkelse og tæthed af din gave. Brug nok dæmpning til at udfylde hullerne midt produktet og vægge af kassen, således at indholdet forbliver på plads, selv når skibsfart køretøjer drejninger.
Forsegling: Forsegling med en kvalitet tape der skal gøres på en ordentlig måde, så kassen ikke udsættes for regn, sne eller støv i transit. Du bør anvende mindst 3 strimler af emballage tape til den øverste og nederste åbninger af kassen ved hjælp af H-taping metode. Undgå at bruge malertape eller cellofan.
Korrekt H taping og X Taping metoder
Korrekt H taping og X Taping metoder
Mærkning: Shipping etiketter er meget vigtigt, om du sender en national eller en international forsendelse. Korrekt rettet etiketter giver en identitet til din pakke og hjælpe med korrekt og rettidig levering. Etiketter skal være holdbart og elastisk i naturen, så de ikke får revet i løbet af shipping. Mærket skal indeholde modtagerens fulde adresse og skal placeres på den mest synlige side af feltet eller beholderen væk fra enhver fold eller søm.

Mest almindeligt Sent Julegaver
En stigning i forsendelser kan være nervepirrende som julegave shoppere bekymre, om at Kina vase for deres bedstemor vil ankomme ubeskadiget. Selv om den generelle metode til emballage forbliver den samme, her er nogle nyttige tips, mens pakning almindeligt sendt gaver poster:
Elektronik: Når du mail tunge emner som bærbare computere eller computere, pakke indholdet sikkert med stærkt materiale til afstivning for at forhindre skiftende, og tape alle kanterne med forstærket tape.

Edibles: Altid markere “letfordærvelige” på pakker, der indeholder mad eller andre genstande, der ødelægger efter et par dage.

Legetøj

Pack legetøj i kasser med nogle forede avispapir eller tøj til at fylde rum og markere FRAGILE på kassen. Tag altid batterierne ud af legetøj, før pakning dem.

Krystaller

Brug altid bobleplast til pakning hvert stykke krystal, glas, eller tekop og tape det ordentligt. Du kan også bruge blankt avispapir i stedet for bobleplast. Mærk kassen med en Fragile etiket.

Selvom du kan fremsætte krav om tabt eller beskadiget pakke og få en refusion, hvorfor tage chancer med din dyrebare gaver? Postvirksomheder vil kun returnere værdien af din gave, ikke den værdifulde gave selv. I år være lidt mere forsigtige, mens pakning dine gaver og give dem et helt andet niveau af beskyttelse. Efter alt, er julegaver skattede evigt!