Stort udvalg af forsendelsesmuligheder

Når du skal sende breve, pakker eller paller har du efterhånden et kæmpe udvalg af muligheder for hvem der skal stå for din forsendelse. Der er åbnet mange muligheder op i Danmark og det kan til tider være svært, at finde ud af hvilken udbyder der opfylder de behov du har til din levering. Du kan altid få et let og overskueligt overblik på pakke.dks prisberegner og ved at læse om de mest benyttede posttyper herunder.

Postnord giver overskuelighed

Postnord, der førhen hed Post Danmark , giver en overskuelig og lettilgængelig post oplevelse for især privatkunder, med et let genkendeligt logo, så du aldrig går forkert. Langt de fleste større og mindre supermarkeder har en lille Postnord butik, så du har altid en mulighed for at få sendt pakker inde for en tilforladelig afstand af dit hjem.


Dag til dag levering med dao

Skal du sende pakke eller breve som online butik eller andet erhverv, tilbyder dao hurtig dag til dag levering af dine ordrer. De tilbyder endda weekend og aften indlevering af pakkerne, så din butik er sikret mersalg fra weekenden. 

Dao er ligeledes let tilgængelig for private da du kan købe din porto online og kun skal skrive en kode på pakken, uden at printe noget label.

Høj kvalitetssikring med GLS

GLS tilbyder høj service og lav fejlrate på din post, ligegyldigt om du køber forsendelse som privatperson eller til erhverv. De sikrer en hurtig og stabil levering til hele Europa, på grund af deres konstante krav til at forbedre servicen og deres høje kvalitetssikring. GLS tager også et aktivt valg om at gøre deres service så bæredygtig så mulig, hvad enten det er inde for deres transportering af dine pakker, renovering, samt valg af strøm.

Bring tilbyder dig den billigste levering

Skal du som firma have en hurtigt forsendelse af din pakker, tilbyder Bring at kunne levere inden for en time, forudsat at både du og modtager befinder Jer i samme hovedstad. De tilbyder ligeledes hjemmelevering med eller uden modtager kvittering, levering og afhentning i pakkeshops, samt aftenlevering. Vælger du Bring er der derfor rig mulighed for at få skræddersyet en billig forsendelse af dine pakker eller paller der p