DAO Porto

Vores bud på de 3 vigtigste ting i enhver fragtløsning

Her hos pakke.dk har vi i løbet af de sidste 5 år været i kontakt med rigtig mange forskellige fragtfirmaer. Vi har brugt vores tid, erfaring og ekspertise, til at undersøge hvilke løsninger der fungerer bedst til såvel privatpersoner, som til det danske erhvervsliv.

Den tid har vi brugt, så vi kan tilbyde vores kunder en god og stabil fragtløsning – uden at de selv behøver bruge tiden.

Én af de ting vi har fundet ud af er, at der ikke findes en one-size-fits-all løsning indenfor fragt. De forskellige firmaer vi nævner på vores side, har alle sammen forskellige fordele og spidskompetencer. Derfor søger vi heller ikke kun at henvise vores kunder til én leverandør, men forsøger altid at holde øjne og ører åbne, og altid sørge for at tilbyde vores kunder et så bredt udvalg som muligt – og indenfor det kvalitetsniveau som vi ved at vores kunder forventer. Derfor har vi blandt andet også lavet dette korte indspark, hvor vi belyser 3 punkter som vi synes er vigtige når vi sammenligner fragtløsninger.

DAO Porto

Dao porto, ekspreslabels, dør-til-dør, og 1000 andre fagudtryk

Hvis du vil være sikker på at få den bedste løsning, er du også nødt til vide hvad den verden hedder. Derfor skal du ikke blot gå blindt efter det du synes lyder bedst, men i stedet søge kyndig rådgivning der kan hjælpe dig med at navigere i feltet. Dette er én af kerneværdierne her hos pakke.dk, hvor vi altid er klar til at give dig hjælp og professionel rådgivning hele vejen igennem. Vi kender til de forskellige fagudtryk, og når du taler med os, kan vi med garanti altid finde den bedste løsning til dig.

Pris kontra ydelse

Det er altid let at få det bedste af det bedste, hvis prisen er ligegyldig. Desværre er der ofte en pris forbundet med at få leveret sine ting. Derfor er det vigtigt at man sørger for at finde ud af hvad man har brug for, så man på denne måde kan sikre sig, at man rent faktisk får hvad man skal bruge – til den bedst mulige DAO pris. Eksempelvis er det ofte dyrere med ekspreslevering, og hos nogle fragtfirmaer bliver almindelige leveringer endda dyrere, blot fordi de tilbyder ekspres som ekstravalg. Derfor kan det altid godt betale sig at sammenligne priserne, uanset om det er på dao porto, postnord levering eller noget helt tredje. Der kan nogle gange ligge ”skjulte” omkostninger på de ydelser man bestiller, som man i mange tilfælde kan slippe for. Lige netop dette er ét af vores yndlingsarbejdsområder, da det er her vi får mulighed for at tilbyde vores kunder en unik løsning, specielt til dem.

Image, Image, Image

Når vi taler om image, er det naturligvis ikke ment som at din fragtmand skal ankomme i limousine og jakkesæt. Men man skal ikke undervurdere betydningen af de fragtmænd der til dagligt skal