DAO pakkeshop

Mens brevposten i høj grad er afløst af digital kommunikation via e-mail og sociale medier, vokser pakkeposten år for år på grund af øget nethandel. Mange af de traditionelle posthuse, er i dag afløst af pakkeshops. De mange pakkeshops giver masser fordele og ikke mindst fleksibilitet for kunderne uanset om du skal sende eller modtage en pakke. De fleste fragtfirmaer har i dag et stort netværk af pakkeshops i hele landet. Derudover er det ofte billigere, at få forsendelse levere til en pakkeshop end levering til døren.

Fordelene ved at anvende en DAO pakkeshop

Pakkeshops giver mange fordele – uanset om du skal sende eller modtage en pakke. Mange pakkeshops er placeret i kiosker, på tankstationer eller i supermarkeder. Derfor har du mulighed for, at aflevere din pakke i et DAO indleveringssted sted inden for hele forretningens åbningstid uanset om det er i hverdagen, om aftenen eller i weekenden.

Modtageren kan hente pakken i en DAO pakkeshop når det lige passer ind i den travle kalender. Ofte kan du derfor kombinere dine gøremål, så du kan klare dine daglige indkøb samtidig med at du indleverer eller henter din pakke i din lokale pakkeshop.

En anden fordel ved at anvende pakkeshops, er i forbindelse med køb af gaver i webshops. Skal du købe julegaver over nettet, er det en fordel at du kan få pakken sendt til en pakkeshop så den ikke bliver leveret på dørtrinet ved dit hjem og fundet af gavemodtageren.  

Let at levere pakker med DAO

Et af de fragtfirmaer, der tilbyder at sende og afhente pakken i en pakkeshop er DAO. DAO365 er også et af de fragtfirmaer, der kan levere din pakke til meget konkurrencedygtige DAO priser. Måske har du hørt om DAO? DAO leverer pakker 365 dage om året og de er en af de billigste aktører på pakkemarkedet.

Ud over at priserne hos DAO er meget konkurrencedygtige, er der endnu en fordel. Når du anvender DAO behøver du nemlig ikke, at printe en pakkelabel ud. Du skal således ikke døje med at få gang i din gamle printer, der sikkert alligevel mangler blæk.

Det eneste du skal gøre er, at bestille din fragt med DAO labeless, her får du oplyst en ni-cifret pakkekode, som du kan notere på din pakke. Når du har noteret koden på pakken skal du blot indlevere den i den nærmeste DAO pakkeshop. Din pakke leveres herefter hurtigt til modtageren af en deca. 3.500 omdelere som DAO i dag råder over.   

DAO Porto

Vores bud på de 3 vigtigste ting i enhver fragtløsning

Her hos pakke.dk har vi i løbet af de sidste 5 år været i kontakt med rigtig mange forskellige fragtfirmaer. Vi har brugt vores tid, erfaring og ekspertise, til at undersøge hvilke løsninger der fungerer bedst til såvel privatpersoner, som til det danske erhvervsliv.

Den tid har vi brugt, så vi kan tilbyde vores kunder en god og stabil fragtløsning – uden at de selv behøver bruge tiden.

Én af de ting vi har fundet ud af er, at der ikke findes en one-size-fits-all løsning indenfor fragt. De forskellige firmaer vi nævner på vores side, har alle sammen forskellige fordele og spidskompetencer. Derfor søger vi heller ikke kun at henvise vores kunder til én leverandør, men forsøger altid at holde øjne og ører åbne, og altid sørge for at tilbyde vores kunder et så bredt udvalg som muligt – og indenfor det kvalitetsniveau som vi ved at vores kunder forventer. Derfor har vi blandt andet også lavet dette korte indspark, hvor vi belyser 3 punkter som vi synes er vigtige når vi sammenligner fragtløsninger.

DAO Porto

Dao porto, ekspreslabels, dør-til-dør, og 1000 andre fagudtryk

Hvis du vil være sikker på at få den bedste løsning, er du også nødt til vide hvad den verden hedder. Derfor skal du ikke blot gå blindt efter det du synes lyder bedst, men i stedet søge kyndig rådgivning der kan hjælpe dig med at navigere i feltet. Dette er én af kerneværdierne her hos pakke.dk, hvor vi altid er klar til at give dig hjælp og professionel rådgivning hele vejen igennem. Vi kender til de forskellige fagudtryk, og når du taler med os, kan vi med garanti altid finde den bedste løsning til dig.

Pris kontra ydelse

Det er altid let at få det bedste af det bedste, hvis prisen er ligegyldig. Desværre er der ofte en pris forbundet med at få leveret sine ting. Derfor er det vigtigt at man sørger for at finde ud af hvad man har brug for, så man på denne måde kan sikre sig, at man rent faktisk får hvad man skal bruge – til den bedst mulige DAO pris. Eksempelvis er det ofte dyrere med ekspreslevering, og hos nogle fragtfirmaer bliver almindelige leveringer endda dyrere, blot fordi de tilbyder ekspres som ekstravalg. Derfor kan det altid godt betale sig at sammenligne priserne, uanset om det er på dao porto, postnord levering eller noget helt tredje. Der kan nogle gange ligge ”skjulte” omkostninger på de ydelser man bestiller, som man i mange tilfælde kan slippe for. Lige netop dette er ét af vores yndlingsarbejdsområder, da det er her vi får mulighed for at tilbyde vores kunder en unik løsning, specielt til dem.

Image, Image, Image

Når vi taler om image, er det naturligvis ikke ment som at din fragtmand skal ankomme i limousine og jakkesæt. Men man skal ikke undervurdere betydningen af de fragtmænd der til dagligt skal

Spar penge på hurtig og effektiv DAO fragt

DAO er på rekordtid blevet én af de mest populære fragtfirmaer i Danmark. De har ved hjælp af optimal udnyttelse af deres eksisterende ruter revolutioneret den måde vi får fragtet vores ting på i dag. Med hurtig omdeling om morgenen, behøver modtagerne ikke vente lige så lang tid på at få deres pakker, og har dem oftest inden de tager afsted på arbejde om morgenen. Det betyder at dine kunder kan få en ekstra god service ved at bruge DAO – og det betyder at de forbinder din shop eller din virksomhed, med lige netop dette – ekstra god service.

5 gode grunde til at bruge DAO fragt

I princippet kunne vi skrive langt flere grunde end blot 5. Men vi skal jo starte et sted, så vi har været en tur i tænkeboksen, og fundet de 5 absolut (efter vores mening) bedste grunde til at bruge Dao som leverandør:

  1. Altid prisvenlig transport

Fragt og levering kan ofte blive en dyr affære for en virksomhed. Uanset om du skal fragte dokumenter eller varer fra dine afdelinger internt, eller om du skal få leveret ting til dine kunder, er det vigtigt at dine omkostninger ikke løber løbsk. Der kan ofte være mange penge at spare, ved omhyggeligt at sammenligne priserne inden du vælger din leverandør.

  • Hurtig levering

Når alt kommer til alt, så er tid penge – og jo længere tid dine forsendelser bruger undervejs, jo flere penge spilder du. Med DAO fragt kan du være sikker på at du får én af de hurtigste og mest effektive løsninger på markedet – hver gang.

  • Stort netværk af pakkebokse

Én af de helt store fordele ved at vælge et stort firma til at hjælpe dig med din fragt er, at de har mange forbindelser. Og i dette tilfælde er forbindelser lig med pakkebokse – eller pakkeshops som de også kaldes. Jo flere der er, jo tættere er de på dine kunder. Derfor er det vigtigt at du undersøger hvor mange pakkeshops der er tilgængelige ved den pågældende transportvirksomhed, før du beslutter dig for dit valg. Det kan have stor betydning for de modtagere der måske ikke bor i midten af de store byer, og jo lettere det er for dem at hente pakkerne, jo bedre en service oplever de.

  • Nem og enkel tracking

Når du bruger DAO fragt får du adgang til et ekstremt brugervenligt tracking system. Ofte kan man risikere at disse forskellige systemer er så indviklede at bruge, at både dig selv og dine kunder må give op. Det gavner ingen, og det skaber ofte ærgerlige situationer der let kunne have været undgået. Med DAO fragt får du et meget brugervenligt system, der er let for alle at bruge. Derudover er der også god mulighed for at få hjælp fra deres kundeservice, hvis der skulle være problemer.

  • Hurtig og simpel forsendelse 

Nogle gange kan det være svært at finde ud af hvordan man får lavet de forskellige pakkelabels korrekt. Med Dao er det meget simpelt, og med vores værktøj her på siden, er det pludselig blevet endnu simplere. Det gør at du sparer tid ved afsendelser, og det minimerer også fejl.

Dette var som nævnt de 5 grunde vi finder mest relevante. Heldigvis er vi ikke alle sammen éns, og der kan være nogle ting som du synes mangler på listen – og nogle ting som du måske finder unødvendige. Hvis der er nogle ting som du mangler svar på, så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden, hvor du altid får professionel og faglig hjælp til dine fragtbehov. Vi kan hjælpe dig med alt fra at finde samarbejdspartnere, til at afdække præcis hvad det er du skal bruge.

Spar penge på fragten – sammenlign i dag

Der kan være rigtig gode penge i at drive en webshop. Der er mange fordele forbundet med det kontra fysiske butikker. Den ene umiddelbare fordel, er at du sparer en hel del på huslejen. Derudover har du med en webshop åbent 24/7.

 Det er derfor ikke overraskende, at der på det seneste er kommet mange flere nye webshops til. Men med en webshop kommer der dog én enkelt udfordring, nemlig fragten.

Alle erhvervsdrivende har behov for fragt, men ingen har lige så meget behov for en stabil (og billig) fragt som webshops har. På mange måder er det livsnerven i din butik, og derfor er det kritisk at du vælger den rigtige samarbejdspartner.

Hvem skal jeg vælge?

Her på pakke.dk fungerer vi som uvildige rådgivere, når det danske erhvervsliv skal have sendt pakker rundt. Vi fragter ikke selv, men hjælper i stedet virksomheder med at få den bedste og billigste fragt. Hele fordelen ligger i, at vi har DIG som kunde, og derfor er interesseret i at finde den bedste løsning til lige præcis dig. Derfor favoriserer vi ingen af vores samarbejdspartnere, da vi i sidste ende mener at det er op til dig. Derfor finder du både Postnord priser side om side med andre fragtfirmaer som GLS og DAO. Det er vores pligt at du er oplyst om hvilke muligheder du har, da du på denne måde kan træffe den rigtige beslutning.

Postnord priser

Spar tid på fragten

Ofte kan det være en ret tidskrævende proces at skulle få bestilt fragt. I hvert fald hvis du gerne vil sammenligne priserne samtidig med. For det er jo relativt let at læse postnords priser direkte på deres hjemmeside – men hvad hvis GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hvad hvis det kun er levering til pakkepost der er muligt, men du skal bruge dør-til-dør?

I stedet for at bruge oceaner af tid foran computeren, på at sidde og sammenligne tilbud og læse dig frem til fordele og ulemper hos de forskellige fragtfirmaer – så kan du spare en del tid og penge ved at lade os stå for sammenligningen. Vi har fået udviklet et system, der går ind og sammenligner på kryds og tværs af de 6 mest udbredte fragtfirmaer i Danmark, og herefter får du en nem og overskuelig liste, over hvilke tjenester der hører til. På denne måde kan du hurtigt og nemt gennemskue hvad du har brug for.

Hvor finder jeg de bedste postnord priser til min webshop?

Der er ingen tvivl om at det mest kendte fragtfirma her i Danmark er Postnord. De har eksisteret i mange år (dog under andre faner tidligere), og det gør at de vækker tillid i gadebilledet. Det er en vigtig faktor for din kunde, at de føler sig trygge ved leveringen når fragtmanden kommer. Og det i sig selv kan være et par kroner mere værd, kontra konkurrenten. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at finde de bedste postnord priser – nøjagtigt ligesom det er vigtigt ved alle andre udbydere. Der er ingen grund til at betale overpriser, bare fordi servicen er i orden. Du kan enten sammenligne priserne på deres egen side, men ellers kan du som nævnt ovenfor også hurtigt og nemt indtaste lige præcis hvad du har brug for, og så finder vores system automatisk den billigste pris til dig. Det er hurtigt og enkelt, og det betyder i sidste ende at du sparer både tid og penge.

 

DAO365: Et af Danmarks førende distributionsselskaber

DAO365 er et af de mest populære valg, når det kommer til at sende pakker i Danmark. De har en stor markedsandel og tilbyder hurtig levering – endda til gode priser. Derfor vælger mange at bruge DAO pakkeshop. Deres service kan nemlig både udnyttes af virksomheder og af privatpersoner.

Kort om DAO

DAO er en forkortelse for Dansk Avis Omdeling, men deres pakkeservice er mest kendt som DAO365. Det er et forholdsvis nyt selskab, der blev oprettet i 2005. DAO blev først stiftet for at levere aviser, men har senere vokset sig til at kunne håndtere meget mere. I dag vælger mange danskere at sende deres pakker med DAO365, da de tilbyder mange gode fordele.

Leverer 365 dage om året

Den bedste fordel er den hurtige levering som DAO udfører. De tager et kæmpe ansvar og leverer hver dag, hele året rundt. Det er en fordel, da det betyder, at de altid er til rådighed. DAO leverer som regel pakkerne hurtigere end de øvrige selskaber, og det er noget, som kunderne synes om.

Præcis som så mange andre selskaber har DAO også Track & Trace. Det betyder, at du kan spore pakken, mens den er undervejs. Det er rart på mange punkter: Både for at holde sig opdateret, men også for at kunne handle, hvis der skulle ske en eventuel forsinkelse.

DAO har nu også den service, der hedder DAO Udland. Det gør det muligt at DAO send pakke til andre europæiske lande. Stadig med lav pris, og stadig lige til døren.

Perfekte anmeldelser

Det kan være svært for store selskaber at hive perfekte anmeldelser ind, men ikke desto mindre er det noget, som DAO gør ofte. Hvis vi kigger på Trustpilot får DAO rigtigt gode vurderinger af kunderne. 89% betragter deres service som fremragende, og det betyder, at DAO er det næstbedst vurderede distributionsselskab i Danmark. Samlet ser vi en TrustScore på 9,4 ud af 10.

Derfor er DAO altså et oplagt valg, hvis du har planer om at sende en pakke. Det er nemt, simpelt og billigt. DAO er ikke kendt for nogen absolut luksusservice: De satser i stedet på en komplet pakkeservice, hvor du får det, som du forventer, og hvor der stort set aldrig kommer noget i vejen. Og det er præcis det, de fleste ønsker, når de skal sende pakke.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal bruge DAO eller et andet selskab, så kan det være smart at sammenligne pakkepriserne. I flere tilfælde vil det dog være DAO, der er bedst at vælge: I hvert fald hvis du gerne vil have pakken frem til tiden, og samtidig til en fornuftig pris.