Sådan klarer du nemt eksport til Sverige

Sverige… Enten elsker vi at hade dem, eller også hader vi at elske dem. Uanset hvad synspunktet er, kommer vi ikke udenom at vores blå/gule naboer er vores 2. største eksportmarked. Og da vores lande i bund og grund ligner hinanden så meget, så er det stort set alle varer der bliver importeret og eksporteret på kryds og tværs. Det betyder at Sverige er et relevant marked for alle danske erhvervsdrivende, og det er naturligvis også årsagen til at Sverige i 2014 stod for over 11% af vores samlede eksport.

Send pakke til sverige – nemt og bekvemt

Hvis du allerede eksporterer varer til Sverige, så har du med garanti også ofte tænkt over om du nu gør det mest effektivt. Typisk er der mange forskellige leverandører der kører i de skandinaviske lande, men det er bestemt ikke ligegyldigt hvem man får til at fragte sine varer rundt.

Her på Pakke.dk oplever vi ofte, at vores kunder bliver overrasket over hvor meget tid de egentlig bruger på at sørge for at deres fragt går som den skal, og de bliver også overrasket over hvad prisen i realiteten er, når det kommer til fragt.

Hvis du allerede er veletableret på det svenske marked, så ved du sikkert også at der stor forskel på prisen, når det kommer til at sende pakker til Sverige. Men en af de fejl som mange danske virksomheder desværre ofte begår, er at gå efter prisen, og ignorere alt andet. Det er klart at man skal sørge for at holde omkostningerne nede, men det er samtidig også vigtigt at fragtfirmaet kan løfte opgaven.

Sende pakker til Sverige

Der skal ikke mange fejlleverancer eller dårlige oplevelser til, for at opveje for en billig pris. Og når alt kommer til alt, så kan du ved at vælge en stabil samarbejdspartner også ofte spare arbejdstimer, da du som udgangspunkt ikke behøver foretage dig noget selv.

Send pakke til Sverige – billigt og professionelt

Derfor handler det selvfølgelig om at finde en professionel samarbejdspartner, og samtidig sørge for at man får den bedste pris. Og det kan ofte være svært. Det har vi her på kontoret besluttet os for at gøre lidt lettere. Vi står ikke selv for fragten, så derfor kan du være sikker på at vi giver en uvildig og præcis rådgivning – til DIN fordel.

Det eneste vi sørger for, er at du får den bedste pris på dine leveringer – og så sammenligner vi naturligvis kun priser fra de mest stabile og velkendte firmaer i branchen. Vores eksistensgrundlag er at give de danske virksomheder en overskuelig måde at finde de bedste fragtpriser på, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og hos os betyder det ikke noget om du skal have fragtet en enkelt pakke, eller en hel container. Det betyder heller ikke noget om du sender én pakke eller en million pakker.

Vi sørger for at du får den bedste pris hver gang – og med vores beregner er det uhyggeligt nemt at finde ud af. Hvis du er i tvivl om hvad dit behov er, eller hvis du har brug for noget som vores beregner (mod forventning) ikke kan tage højde for, så er du altid velkommen til at hive fat i os – og så finder vi sammen frem til hvilken løsning der vil være den bedste for dig.