Hvor finder man fragt til Kina?

Når du skal sende pakker til østen, så kan der være meget stor forskel på priserne du indhenter. Derfor er det vigtigt at du holder tungen lige i munden, når du sammenligner fragtpriserne.

Send pakker til og fra Kina uden at betale for meget, ved at sørge for at du altid holder dig opdateret med de aktuelle priser. Det kan lyde tidskrævende og besværligt, men tro os – det er tiden værd. Det er ikke usædvanligt at der kan være over 2.000 kroner i forskel på blot en enkelt pakke, så det er klart at man ved at sætte sig ordentligt ind i priserne kan spare mange penge om året.

Send pakker til og fra Kina billigt

Hvis du vil være sikker på at du altid har den skarpeste pris på dine fragtbehov, så er det vigtigt at du ofte sammenligner priserne. I stedet for at bruge lang tid på at indhente tilbud hos forskellige speditører, så kan du spare en del tid ved at bruge vores online platform. Vi sørger for hele tiden at holde os opdaterede på priserne hos de mest anerkendte fragtfirmaer. Du indtaster simpelthen blot dit behov, og så sørger vi for at du får en let og overskuelig liste over tilbud. Herefter er det simpelthen blot at vælge hvem der skal være din næste speditør.

Nem bestilling og god service

Noget af det vigtigste når du skal sende pakker til og fra Kina er, at du nemt kan følge med i din forsendelses færden. Én ting er at sende pakker indenrigs – der er det ofte relativt nemt at få fat på både speditør og kunde. Når man sender ud af landet, er situationen imidlertid en komplet anden. Her er du så langt væk fra situationen, at det er kritisk at det hele fungerer. Og hvis det ikke gør, så er det vigtigt at du ved hvem du skal tage fat i. Her kan vi hjælpe med at lette byrden. Ved at hjælpe dig med at finde den rigtige leverandør til dit behov, kan mange problemer og uforudsete hændelser undgås. Og skulle der – mod forventning – opstå et problem med din levering, så kan vi hjælpe med at få løst problemet.

Send pakke Kina

Din helt store fordel som kunde og afsender er, at vi ikke har nogle præferencer i forhold til fragtfirma. Det betyder at vi altid er på din side, og at vi derfor let kan give dig en udførlig og neutral rådgivning i forhold til dit behov og dine ønsker. Det er hos os du kan få hjælp til at vurdere om balancen mellem pris og kvalitet er i orden – for det er bestemt heller ikke hver gang du skal gå efter det billigste for enhver pris. Er der tale om en særlig værdifuld pakke, kan vi også hjælpe med at få forsikret pakken under transport, så du har én bekymring mindre når du siger farvel til din vare.

Når du bruger vores platform, får du automatisk de bedste tilbud fra de mest respekterede fragtfirmaer. Du vælger selv om det skal være dør-til-dør levering, eller om pakkeboks er tilstrækkeligt. Du vælger også selv hvem der skal stå for transporten – ja du bestemmer næsten selv hvad det skal koste! Næsten.