Spar penge på hurtig og effektiv DAO fragt

DAO er på rekordtid blevet én af de mest populære fragtfirmaer i Danmark. De har ved hjælp af optimal udnyttelse af deres eksisterende ruter revolutioneret den måde vi får fragtet vores ting på i dag. Med hurtig omdeling om morgenen, behøver modtagerne ikke vente lige så lang tid på at få deres pakker, og har dem oftest inden de tager afsted på arbejde om morgenen. Det betyder at dine kunder kan få en ekstra god service ved at bruge DAO – og det betyder at de forbinder din shop eller din virksomhed, med lige netop dette – ekstra god service.

5 gode grunde til at bruge DAO fragt

I princippet kunne vi skrive langt flere grunde end blot 5. Men vi skal jo starte et sted, så vi har været en tur i tænkeboksen, og fundet de 5 absolut (efter vores mening) bedste grunde til at bruge Dao som leverandør:

  1. Altid prisvenlig transport

Fragt og levering kan ofte blive en dyr affære for en virksomhed. Uanset om du skal fragte dokumenter eller varer fra dine afdelinger internt, eller om du skal få leveret ting til dine kunder, er det vigtigt at dine omkostninger ikke løber løbsk. Der kan ofte være mange penge at spare, ved omhyggeligt at sammenligne priserne inden du vælger din leverandør.

  • Hurtig levering

Når alt kommer til alt, så er tid penge – og jo længere tid dine forsendelser bruger undervejs, jo flere penge spilder du. Med DAO fragt kan du være sikker på at du får én af de hurtigste og mest effektive løsninger på markedet – hver gang.

  • Stort netværk af pakkebokse

Én af de helt store fordele ved at vælge et stort firma til at hjælpe dig med din fragt er, at de har mange forbindelser. Og i dette tilfælde er forbindelser lig med pakkebokse – eller pakkeshops som de også kaldes. Jo flere der er, jo tættere er de på dine kunder. Derfor er det vigtigt at du undersøger hvor mange pakkeshops der er tilgængelige ved den pågældende transportvirksomhed, før du beslutter dig for dit valg. Det kan have stor betydning for de modtagere der måske ikke bor i midten af de store byer, og jo lettere det er for dem at hente pakkerne, jo bedre en service oplever de.

  • Nem og enkel tracking

Når du bruger DAO fragt får du adgang til et ekstremt brugervenligt tracking system. Ofte kan man risikere at disse forskellige systemer er så indviklede at bruge, at både dig selv og dine kunder må give op. Det gavner ingen, og det skaber ofte ærgerlige situationer der let kunne have været undgået. Med DAO fragt får du et meget brugervenligt system, der er let for alle at bruge. Derudover er der også god mulighed for at få hjælp fra deres kundeservice, hvis der skulle være problemer.

  • Hurtig og simpel forsendelse 

Nogle gange kan det være svært at finde ud af hvordan man får lavet de forskellige pakkelabels korrekt. Med Dao er det meget simpelt, og med vores værktøj her på siden, er det pludselig blevet endnu simplere. Det gør at du sparer tid ved afsendelser, og det minimerer også fejl.

Dette var som nævnt de 5 grunde vi finder mest relevante. Heldigvis er vi ikke alle sammen éns, og der kan være nogle ting som du synes mangler på listen – og nogle ting som du måske finder unødvendige. Hvis der er nogle ting som du mangler svar på, så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden, hvor du altid får professionel og faglig hjælp til dine fragtbehov. Vi kan hjælpe dig med alt fra at finde samarbejdspartnere, til at afdække præcis hvad det er du skal bruge.