Søg Fedex Priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Fedex – hvem, hvad og hvorfor?

Langt de fleste kender til kurérfirmaet Fedex. De har været blandt de største på markedet i USA i lang tid – men ved du egentlig hvorfor de er så populære? Her på pakke.dk gør vi altid meget for at fortælle vores kunder om alle mulighederne. Derfor har vi lavet dette korte skriv om Fedex, så du får lettere ved at gennemskue om dette firma er det rette valg til lige netop din virksomhed.

Hvem er Fedex Danmark?

Fedex er et armerikansk firma, men som har et verdensomspændende netværk. Derfor har de også en dansk afdeling, så de kan servicerere kunder her i landet. Fedex er en af de største kurérfirmaer på markedet. De blev notoriske og opfattes af mange som værende pionerer indenfor branchen, idet de opfandt det første Fedex tracking system. Egentlig lavede de det for at sørge for at kunne spore pakker der blev mistet undervejs, men det er efterhånden blevet raffineret til at kunne give både afsendere og modtagere en større grad af indsigt i deres pakker, og er nu anset som en form for en service – en service som mange andre virksomheder har taget til sig.

En anden ting som fedex også er kendte for, er at de i mange år har været i stand til at kunne tilbyde dag-til-dag levering på tværs af landegrænser. Dette kan de, da de har deres ene transportruter indenfor både luftfragt og vejgods. På denne måde kan de hurtigt komme fra land til land, og give deres brugere og kunder service i særklasse.

Hvor finder jeg de bedste FEDEX priser?

Når du skal sende pakker med Fedex, så er det naturligvis altid en god idé at se dig grundigt om, så du aer sikker på at få de bedste priser. Her på vores side, er du sikker på at du altid får de korrekte priser.

Vi arbejder ikke med forældede prislister, men sammenligner priser fra gang til gang. På denne måde er du som kunde hos os, sikret at du altid har de aktuelle priser - så du har de rette informationer til at kunne træffe den bedste beslutning for dig og din virksomhed.

Vi gør altid meget ud af at vores kunder får den bedste behandling, og de bedste priser. Derfor vil du også lægge mærke til, at vi er upartiske i vores tilgang til priserne. Det eneste du skal gøre er, at indtaste hvad dit behov er. Så skal vi nok stå for resten. Det betyder at du altid er sikker på at få en reel sammenligning du rent faktisk kan bruge til noget.

Hvilke ydelser får du med Fedex?

Som førnævnt får du hos Fedex en lang række forskellige ydelser. Du får et genialt trackingsystem, og her kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Det kommer direkte fra pionererne i branchen, og er kun blevet bedre igennem mange års udvikling. Derudover får du mange års ekspertise indenfor en lang række fagområder.

Blandt andet kan du altid få hurtig og billig indenrigs kurérservice og levering, men hvis behovet er til et mere bredt publikum, så er det også muligt at få dag-til-dag levering indenfor Europas grænser - eller hvad med at kunne levere varer til dine kunder i Kina og resten af asien - på kun 2 dage?

Én af de ting der er kendetegnet ved Fedex er at de er hurtige. Meget hurtige. Og det kan styrke din virksomheds image, når dine varer når hurtigt frem. Både overfor kunder og leverandører betyder det i højere grad mere og mere, når man hurtigt får dokumenter og pakker frem til tiden.

Via Pakke.dk kan du nemt bestille billige FEDEX Denmark forsendelser

På forsiden kan du beregne og bestille, og send pakke med Feedex - du taster ganske enkelt du afsender og modtager-information og straks vil du se priserne på flg. services:

USA

Ship with FEDEX in the US.

Skandinavien

Her kan du sende pakke med Fedex Sverige  eller Fedex Norge.

FEDEX Priser - Nemt, hurtig og Billigt!

Bemærk: Pakke.dk forhandler Fedex forsendelser igennem underleverandører og ikke direkte med Fedex!

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+