Sådan får du simpel fragt til udlandet

Uanset om du ofte skal sende noget ud af landet, eller om det kun er en gang imellem, er det vigtigt at du sætter dig ind i hvilke krav der er til din forsendelse. Eksempelvis skal du naturligvis først og fremmest være sikker på, at det du gerne vil sende overhovedet må indføres i landet. Du skal også vide om den givne vare er toldpligtigt, og på hvilken måde. Når det er dig der sender pakker, er det altid dit ansvar at sikre dig at dette er i orden, da du har det overordnede ansvar for forsendelsen som afsender.

Send til udlandet – billigt og enkelt

Når du har fået klarlagt om du må sende din givne vare til modtageren, så skal du selvfølgelig også sørge for at du ikke betaler for meget for selve forsendelsen. Ofte kan det være en langsommelig proces at skulle undersøge forskellige firmaers fragtpriser til udlandet – og du kan ofte risikere at bruge lang tid på at indhente et tilbud, fra et firma som ikke engang leverer til det pågældende land.

Send til udlandet

Hvis du gerne vil spare dig selv for en masse tid og besvær, kan du derfor med fordel benytte vores beregner her på siden, som helt automatisk finder de leverandører der leverer til det pågældende land du nu skal fragte til. Her får du en simpel oversigt over hvilke muligheder du har, og der bliver også vist om der er tale om en dør-til-dør levering eller pakkepost, om det er ekspres eller ej – ja endda hvor mange dage du kan forvente leverancen tager. Så bliver det faktisk ikke meget lettere at sende til udlandet.

Hvis du kun skal sende en enkelt pakke i ny og næ, så kan du med fordel købe dine pakkelabels efter behov. Det er hurtigt og let at bestille dem, og du får en præcis oversigt over hvor du kan indlevere din pakke til fragtfirmaet. Men hvis du ofte skal sende pakke til udlandet, så kan der være en besparelse for dig hvis du får lavet en fast aftale på et fastlagt antal pakkelabels. Det vil i sidste ende også komme til at spare dig for endnu mere tid, når du i forvejen har flere labels liggende.

Det er dog vigtigt at du er opmærksom på at de skal være korrekt udfyldt. Alle pakker bliver kontrolleret efter både vægt og størrelse, og for at undgå gebyrer er det en god idé at sikre dig at både vægt og størrelse er korrekte. Derudover er det også dit ansvar som afsender, at sørge for at pakken er forsvarligt emballeret.

Hvis du er i tvivl om noget vedrørende din fragt til udlandet, så er du altid velkommen til at kontakte os her på siden. Både hvis det blot er en enkelt pakke du har spørgsmål omkring, eller hvis det er en større sag du skal have rådgivning til. Vi mener at alle får det bedste resultat ved korrekt vejledning, så spørg hellere en gang for meget end en gang for lidt!