Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Vægt
Kg
Længde
Cm
Bredde
Cm
Højde
Cm

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Hvad vil du sende?
Privat forsendelse?    Ja    Nej
Læsse-udstyr tilgængelig(fx truck)?    Ja    Nej

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Typer
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Emballage
Kg
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer

FORTÆL OS VENLIGST MERE OM DIN FLYTNING

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Venligst indtast samlet vægt
Kg
København  -   Tokyo 2 dage/1 kg 280,-
Aarhus  -   Bangkok 2 dage/1 kg 300,-
Barcelona  -   Odense 1 dag/5 kg 663,-
København  -   Hong Kong 2 dage/2 kg 410,-
Aalborg  -   Budapest 2 dage/10 kg 438,-

SEND TIL UDLANDET - BILLIGT OG HURTIGT

Skal du have en pakke til udlandet kan du lynhurtigt finde ud af hvad det koster, ved at udfylde vores prisberegner her.  

Hvis du også gerne vil have pakken rigtig hurtigt frem, så sender vi også express post til udlandet til nogle af branchens laveste priser – og skal det gå afsindigt hurtigt, så skal du blot vælge ’kurer’ så sender vi dine pakker til udlandet så hurtigt som det kan lade sig gøre. Det koster væsentligt mere, men så bliver pakken til gengæld også kørt og fløjet direkte fra A til B med sin egen chauffør til at passe på den.

Hurtig transport kan være altafgørende, men som regel er fokus et andet sted. Det er vores erfaring, at når vi sender en pakke til udlandet priser flere sig lykkelige over de lave priser, end over den hurtige levering, men vi kan desværre ikke gøre det langsommere. Sorry.

Er du klar? Så bestil nu ved at bruge prisberegneren.

 

SEND PAKKE TIL UDLANDET BILLIGT

Skal du have post til udlandet pris dig da heldig over at være landet på en side hvor du kan få nogle af branchens bedste priser på få sekunder, blot ved at klikke her.  

Uanset hvem du vælger at sende pakker til udlandet med, så er det tit de samme fragtfirmaer, der ender med at håndtere din forsendelse, da alle de store firmaer bruger hinanden, for at udnytte den samlede kapacitet bedst muligt. Det betyder at kvaliteten ikke svinger så meget som den gjorde en gang, og det vigtige bliver derfor i stedet hvilken pris du skal give.

Pakke.dk bruger en prisberegner for at sikre, at du altid får den bedste pris vi kan give dig. Der er ikke noget ’gyngerne og karussellen’ her, som det ellers ses ved mange leverandører.

 

Den egentlige kostpris for at sende post til udlandet svinger meget fra postnummer til postnummer, så når du kan se samme pris til et helt land, så har den fragtvirksomhed valgt at lade dig betale for meget for de billige steder, for at sikre at der er penge til at sikre det ønskede overskud på de dyre steder. Hos os får du den pris tingene koster. Det er derfor vi har brugt flere år på at udvikle det enorme regnestykke med zoner og broer og udkantsruter, som i dag udgør vores prisberegner.  

 

SEND TIL OG FRA UDLANDET UDEN PROBLEMER MED TOLD OG MOMS

Når du vil sende noget over grænsen, så er det vigtigt at vide hvilken pakke udlandet vil tage imod, og hvilke der vil blive afvist. Men en ting er hvilken type post udlandet accepterer, og en anden ting er hvilken type varer det er tillad at sende med luftfragt. Læs evt. mere om hvilke varer der er forbudt at sende her. Hos Pakke.dk ved vi rigtig meget om hvad der er tilladt at sende, men hver enkelt land har sine egne toldregler, som det er vigtigt at kende, hvis du vil være sikker på at din pakke ikke bliver pålagt told. Vi sender til ca. 200 lande verden over, og vi har en rimelig god fornemmelse af hvilke pakker udlandet tager imod, men ansvaret for hvad der sendes er juridisk en sag mellem dig som afsender, toldmyndighederne i det land du sender fra, i det land du sender til, og den person der modtager. Derfor betyder vores råd ikke meget, hvis en toldlov eksempelvis er blevet ændret inden pakken når frem. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter toldvæsnet i modtagerlandet inden du sender, hvis der er tvivlsspørgsmål, så du kan være sikker på at sende uden problemer. Har du brug for hjælp? Så chat med os her, ring 70 201 401, eller sende en mail.

 

SEND PAKKE TIL UDLANDET – ELLER SEND PAKKE FRA UDLANDET

Du kan bestille din fragt til udlandet her, men du kan også bestille din fragt FRA udlandet her.

Vi håndterer både import og eksport for såvel private som erhverv. Alt efter hvilken leverandør din kontakt i udlandet bruger, så kan der være gode besparelser at hente ved at sende varen gennem os. Den post udlandet sender til Danmark prissættes efter den leverandøraftale der er i det pågældende land.  Når vi har stærke aftaler der giver bedre priser, så betyder det at du kan slippe for den porto udlandet tager for at sende pakken, ved at gå igennem pakke.dk. I så fald skal du blot sende stregkoden til modtager og aftale et afhentningstidspunkt – så henter vi pakken for dig.

Vi ved hos hvilke af leverandørerne i udlandet fragt er billigst og den viden kan komme dig til gavn.

Få prisen på din næste import her.

Sådan sender du pakker til udlandet

Samarbejdspartnere

send til USA FedEx fragt fra USA forsendelse USA

Hvad siger kunderne?

 • Det sparer os en masse administrativt arbejde hver dag, at Pakke.dk er en pålidelig og billig løsning til vores vigtige og voksende logistik behov

  Jens Skjölstrup, CEO
  UltraAqua

  UltraAqua

 • Pakke.dk er vores portal til at finde de billigste fragtpriser. Sammenligner nemt porto priser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv. Vi vælger dermed altid den bedste løsning til vores pakkepost.

  Hans Verner Jepsen
  Tippy A/S

  Tippy A/S

 • Pakke.dk har som de første gjort fragt og forsendelser både nemt og overskueligt.. Genialt redskab til overblik over fragtomkostninger og bestilling.

  Torben Mølbjerg Larsen
  Dansk Bilglas

  Dansk Bilglas

 

Et øjeblik

DHL

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Ønsker du at blive oprettet som kunde skal du blot indtaste din første forsendelse
Når vi har modtaget dine første bestilling er du automatisk oprettet som kunde

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×