Send pakke til Sverige billigt

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Send pakker til Sverige

Hvad koster det at sende en pakke til Sverige? Det kan du finde ud med det samme, ved blot at indtaste postnumrene lige her.  

Uanset om du skal sende dokumenter, pakker eller paller, så har vi sendt tusindevis af forsendelser til Sverige, og såvel vores erfaring som vore priser, er til din rådighed. Vi har gennem årene opbygget rigtig meget viden om transport til Sverige, og den viden deler vores kundeservice glædeligt.

 

Send pakke til Sverige, eller send pakke fra Sverige

Er der en pakke Sverige har som skal hjem til dig, eller skal du have en større forsendelse importeret, så starter du samme sted: prisberegneren.

Princippet er også det samme. Du bestiller forsendelsen og får tilsendt en pakkelabel. Den label skal sættes på pakken, og så længe vi ved hvor vi skal sende chaufføren hen for at hente den, så løser vi opgaven for dig. Du skal blot emaile labelen til din afsender i Sverige, som så skal printe den ud og sætte den på pakken. Meget nemmere bliver det ikke.

 

At sende pakkepost til Sverige handler om service.

Mængden af fragt til Sverige har været så stor, at Pakke.dk nu også har fået en søster der hedder Billigtpaket.se, og det betyder for dig, at uanset om du vil sende din pakke til Sverige eller sende en pakke fra Sverige til Danmark, så er du i trygge professionelle hænder.

 

Vi taler i dag både dansk og svensk, og kan derfor give dig et serviceniveau som er ekstraordinært. Det kan vi fordi det er den gode service der er vores kerneydelse. Du kan få en forsendelse til Sverige med mange leverandører, men hvis kvaliteten skal være i top, så vælg en leverandør der viser en oprigtig interesse i din forsendelses succes. Hvis ikke vi gjorde det, ville det ikke være muligt for os konsekvent at ligge på top 3 i branchen på Trustpilot. Kundernes anmeldelser taler deres eget sprog. Er det et sprog du kan lide, så bestil din pakke nu!

 

Send pakke til Sverige til den rigtige pris

Hvis du vil have en fair pris på fragt til Sverige, så synes vi det kræver at du kun skal betale for din egen pakke, og ikke naboens. En del fragtvirksomheder vil gerne give faste priser til et land, men da det kan koste meget forskelligt at sende til forskellige dele af landet, så betyder det at de sætter den gennemsnitlige pris højt, for at sikre at der ikke er tab på de dyre destinationer. Hvis du googler ”send pakke til Sverige pris” så vil du få en række forskellige bud, hvoraf mange er zonepriser. Når du bruger vores prisberegner, så finder den en præcis pris på den destination du sender til - skåret helt til benet for at sikre dig en billig forsendelse til Sverige. Det synes vi er det mest rimelige for alle parter, både dig og din nabo, og det er desuden det, der giver dig den bedste pris på langt de fleste destinationer i Sverige.

Hvis du er klar til at bestille, så gør det her – eller kontakt os, og vi vil med glæde hjælpe dig videre. Er du selv i Sverige og vil sende derfra så klik skicka paket her

send pakke fra sverige til danmark
send pakke til sverige pris
send pakke til sverige billigt
send pakke til sverige postnord
billig fragt til sverige
billigste fragt til sverige
fragt danmark til sverige
fragt fra danmark til sverige
fragt til stockholm
fragt til sverige pris
hvad koster fragt til sverige

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+