Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Vægt
Kg
Længde
Cm
Bredde
Cm
Højde
Cm

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Hvad vil du sende?
Privat forsendelse?    Ja    Nej
Læsse-udstyr tilgængelig(fx truck)?    Ja    Nej

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Typer
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Emballage
Kg
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer

FORTÆL OS VENLIGST MERE OM DIN FLYTNING

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Venligst indtast samlet vægt
Kg
København  -   Stockholm 1 dag/1 kg 263,-
Gøteborg  -   København 1 dag/1 kg 363,-
Aarhus  -   Malmø 2 dage/2 kg 250,-
Uppsala  -   Odense 2 dage/20 kg 513,-
Aalborg  -   Göteborg 2 dage/50 kg 538,-

Send pakker til Sverige

Hvad koster det at sende en pakke til Sverige? Det kan du finde ud med det samme, ved blot at indtaste postnumrene lige her.  

Uanset om du skal sende dokumenter, pakker eller paller, så har vi sendt tusindevis af forsendelser til Sverige, og såvel vores erfaring som vore priser, er til din rådighed. Vi har gennem årene opbygget rigtig meget viden om transport til Sverige, og den viden deler vores kundeservice glædeligt.

 

Send pakke til Sverige, eller send pakke fra Sverige

Er der en pakke Sverige har som skal hjem til dig, eller skal du have en større forsendelse importeret, så starter du samme sted: prisberegneren.

Princippet er også det samme. Du bestiller forsendelsen og får tilsendt en pakkelabel. Den label skal sættes på pakken, og så længe vi ved hvor vi skal sende chaufføren hen for at hente den, så løser vi opgaven for dig. Du skal blot emaile labelen til din afsender i Sverige, som så skal printe den ud og sætte den på pakken. Meget nemmere bliver det ikke.

 

At sende pakkepost til Sverige handler om service.

Mængden af fragt til Sverige har været så stor, at Pakke.dk nu også har fået en søster der hedder Billigtpaket.se, og det betyder for dig, at uanset om du vil sende din pakke til Sverige eller sende en pakke fra Sverige til Danmark, så er du i trygge professionelle hænder.

 

Vi taler i dag både dansk og svensk, og kan derfor give dig et serviceniveau som er ekstraordinært. Det kan vi fordi det er den gode service der er vores kerneydelse. Du kan få en forsendelse til Sverige med mange leverandører, men hvis kvaliteten skal være i top, så vælg en leverandør der viser en oprigtig interesse i din forsendelses succes. Hvis ikke vi gjorde det, ville det ikke være muligt for os konsekvent at ligge på top 3 i branchen på Trustpilot. Kundernes anmeldelser taler deres eget sprog. Er det et sprog du kan lide, så bestil din pakke nu!

 

Send pakke til Sverige til den rigtige pris

Hvis du vil have en fair pris på fragt til Sverige, så synes vi det kræver at du kun skal betale for din egen pakke, og ikke naboens. En del fragtvirksomheder vil gerne give faste priser til et land, men da det kan koste meget forskelligt at sende til forskellige dele af landet, så betyder det at de sætter den gennemsnitlige pris højt, for at sikre at der ikke er tab på de dyre destinationer. Hvis du googler ”send pakke til Sverige pris” så vil du få en række forskellige bud, hvoraf mange er zonepriser. Når du bruger vores prisberegner, så finder den en præcis pris på den destination du sender til - skåret helt til benet for at sikre dig en billig forsendelse til Sverige. Det synes vi er det mest rimelige for alle parter, både dig og din nabo, og det er desuden det, der giver dig den bedste pris på langt de fleste destinationer i Sverige.

Hvis du er klar til at bestille, så gør det her – eller kontakt os, og vi vil med glæde hjælpe dig videre.

 

Sådan sender du pakker til Sverige

Samarbejdspartnere

send til USA FedEx fragt fra USA forsendelse USA

Hvad siger kunderne?

 • Det sparer os en masse administrativt arbejde hver dag, at Pakke.dk er en pålidelig og billig løsning til vores vigtige og voksende logistik behov

  Jens Skjölstrup, CEO
  UltraAqua

  UltraAqua

 • Pakke.dk er vores portal til at finde de billigste fragtpriser. Sammenligner nemt porto priser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv. Vi vælger dermed altid den bedste løsning til vores pakkepost.

  Hans Verner Jepsen
  Tippy A/S

  Tippy A/S

 • Pakke.dk har som de første gjort fragt og forsendelser både nemt og overskueligt.. Genialt redskab til overblik over fragtomkostninger og bestilling.

  Torben Mølbjerg Larsen
  Dansk Bilglas

  Dansk Bilglas

 

Et øjeblik

DHL

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Ønsker du at blive oprettet som kunde skal du blot indtaste din første forsendelse
Når vi har modtaget dine første bestilling er du automatisk oprettet som kunde

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×