Send pakke med GLS billigt

3 gode grunde til at vælge GLS Danmark

Som de fleste nok har lagt mærke til, så er der i dag flere muligheder end nogensinde før, når det kommer til at vælge sin fragtløsning. Og det betyder naturligvis at man i højere grad end nogensinde før, også skal sørge for at vælge sin løsning med omhu. Derfor har vi valgt at lave en lille artikel, hvor vi stiller skarpt på hvilke fordele der kan være, ved eksempelvis at vælge GLS som sin kommende leverandør.

Prisvenlig fragt – hver gang

Vi sætter prisen som det første punkt, for selvom prisen ikke er altafgørende, så er den alligevel altid vigtig. Derfor kan vi lige så godt få den ud af verden med det samme.

GLS priser

Når du vælger GLS Danmark som dit fragtfirma, så vil du ofte opleve at prisen er i den lavere ende. GLS har altid været kendt for at levere en effektiv fragtløsning uden at det koster en formue, og det bliver de nok ved med så lang tid de eksisterer. Derfor kan du være sikker på at du altid får høj kvalitet, og ligeledes et glimrende højt serviceniveau – uden at du behøver betale overpriser for det.

Stort netværk af pakkebokse hos GLS Danmark

Når vi taler om fragt, så er hele pointen at varerne skal komme hurtigt ud til dine kunder. Derfor nytter det heller ikke noget at bruge et firma, hvor deres GLS pakkeshop er placeret så langt fra hinanden, at din modtager skal køre for langt for at hente pakken. Her har du ved GLS også en fordel. De er nemlig blandt de største indenfor deres felt, og har over 1500 forskellige pakkeshop fordelt rundt omkring i landet. Det betyder overordnet set to ting; nemlig at du som afsender ikke behøver køre land og rige rundt for at aflevere din forsendelse, og det betyder at din kunde hurtigt, nemt og enkelt kan få fat i sin pakke – også uden at skulle køre for langt. Og for kunder der skal modtage en pakke, kan lige netop dette være afgørende. I takt med at online handel er stigende år for år, er kunderne også begyndt at stille strengere og strengere krav til deres webshops – og hvis du ikke leverer en effektiv fragt, så kan du være sikker på at dine kunder handler andre steder i fremtiden.

Robust spiller på det internationale marked

Ikke nok med at GLS er en af de største på markedet herhjemme, så får du med GLS også mulighed for at nyde godt af deres store netværk i udlandet. Med GLS får du hurtig og billig fragt til over 40 europæiske lande, og derudover også til resten af verden. Og når vi siger hurtig, så mener vi hurtig. Eksempelvis kan du få en pakke til USA eller Singapore på kun tre dage, når du bruger GLS. Det er der ikke mange andre fragtfirmaer der kan leve op til – i hvert fald ikke til de priser som GLS tilbyder.

Og hvis du ofte sender pakker indenfor Europas grænser, så er leveringen endnu hurtigere. Faktisk kan du med GLS ofte forvente at din levering rammer enhver europæisk storby indenfor 24-48 timer. Det betyder altså at du kan få en leverance fra Køge til Barcelona på under et døgn – noget som normalt kun kan lade sig gøre hvis du personligt kører pakken, eller bestiller ekspreskurér. Og det ved vi vel alle sammen hvad koster.

Vi håber at du er blevet en lille smule klogere på hvad GLS kan tilbyde, og at du nu er bedre rustet til at kunne vurdere om det er den perfekte samarbejdspartner til lige præcis dit og dit firma. Hvis du har andre spørgsmål hører vi gerne fra dig her på siden, så vi kan hjælpe dig sikkert i mål med din løsning eller bare at send pakke med GLS.

Send GLS pakke let og enkelt med pakkelabels

Langt de fleste der har prøvet at skulle sende pakker, har med garanti også oplevet hvor besværligt det kan være at finde den rigtige løsning. Uanset om det er privat eller erhverv, er der heldigvis mange forskellige gode løsninger tilgængelige for alle behov.

Her på vores hjemmeside får du ét Danmarks største udvalg indenfor pakkelabels, til både private og erhverv.

Send GLS pakke

En af de største udbydere indenfor fragt her i landet, er helt klart GLS. Vi kender dem alle sammen, og de er blevet voldsomt populære i løbet af de senere par år. Blandt andet på grund af deres hurtige levering til deres mange pakkebokse, hvor det altid er nemt og enkelt at få afhentet dine varer. Send GLS pakke i dag, og så er den typisk ved modtageren i løbet af 1-2 hverdage.

Mangler du en billig fragtløsning? Send GLS Pakke og få billig fragt

Hvis du som erhvervsdrivende gerne vil sørge for at optimere dine udgifter, så ved vi alle sammen at det til tider kan være lidt af en uoverskuelig opgave. De ting der ofte overses når vi optimerer vores budgetter, er de nødvendige ting vi alle bruger i dagligdagen, som vi tror der ikke er nogen vej udenom.

Og det er naturligvis ganske korrekt at der ikke er nogen vej udenom fragt, men det betyder ikke nødvendigvis at der ikke kan være penge at spare, ved at gå sine løsninger igennem i sømmene, og hele tiden holde øjnene åbne for andre muligheder.

Der er naturligvis andre fragtløsninger end lige GLS, men vi kommer ikke udenom deres popularitet, og det er der en meget simpel grund til. De har i lang tid været blandt de absolut bedste, når det kom til at levere både brugervenlig, effektiv og billig fragt. Dertil kommer at det både er muligt at få dør-til-dør levering, men også levering til pakkeboks. Det betyder at du kan finde fragtløsninger i alle prisklasser, og med så udvidet en service som du har brug for.

Ud over at du har et stort udvalg af tilgængelige muligheder, får du også med dem alle et af branchens bedste trackingsystemer, der gør det nemt for både dig og dine kunder at holde øje med forsendelserne.

Uanset hvad du har brug for, kan du få professionel rådgivning hos pakke.dk

Vores spidskompetence har i mange år været at hjælpe virksomheder med at spare penge på deres fragt, og samtidig hjælpe virksomhedsejere med at få langt mere stabile fragtløsninger i hus – på én og samme tid. Her på vores side har vi et bredt udvalg af fragtfirmaer som alle har det til fælles, at de i mange år har været synonymt med kvalitet og god service. Som altid gør vi meget ud af at informere vores kunder om de forskellige muligheder der findes, og det betyder også at vi en gang imellem skriver artikler om vores samarbejdspartnere og hvad de kan tilbyde.

Vi forsøger altid at holde det upartisk, og forsøger at fremhæve de positive ting der kan findes ved hver samarbejdspartner, så vores kunder er så oplyste som muligt. Det betyder at vi altid leverer den bedst muligt service og rådgivning til vores kunder, uanset hvilken af vores samarbejdspartnere der passer bedst til lige netop dit behov. Og ikke nok med at vi gerne hjælper dig med at finde lige netop DIN nye samarbejdspartner, så kan vi også altid hjælpe dig med at finde de absolut bedste priser på dine pakkelabels.

Så bliver det hverken billigere, lettere eller bedre at få fragtet sine leverancer, end hos Pakke.dk!

Send med GLS: Sådan sender du nemmest (og billigst) med GLS

Det er (næsten) altid dejligt at modtage en pakke – uanset om det der en pakke du selv har købt, eller det er en overraskelse fra et familiemedlem eller gode venner, der vil glæde dig. Forventningens glæde når man modtager SMS’en på telefonen fra fragtfirmaet. Glæden når man får udleveret pakken i pakkeshoppen – og glæden når man kommer hjem og åbner sin pakke.

Og rigtig mange bruger GLS, når pakkeposten skal hurtigt, sikkert og billigt frem. GLS er nemlig et af de største fragtfirmaer inden for pakkepost. Hvis du har handlet på en webshop, er du helt sikkert stødt på GLS.

Virksomheden benyttes nemlig af rigtig mange danske webshops. GLS har eksisteret siden 1999, så de har været på markedet inden nethandlen for alvor eksploderede i 00’erne.


Der er en god grund til, GLS er så populært et valg. De har nemlig et enormt netværk af pakkeshops i hele Danmark. Pakkeshops som hver dag servicerer danskere i hele landet uanset om der skal sendes en pakke eller afhentes en pakke.

GLS klarer pakkefragten i hele Europa

GLS klarer dog ikke kun fragten i Danmark. Har du behov for at sende en pakke til bekendte, venner eller kunder i et andet europæisk land, kan GLS også klare denne opgave til UG!

Den store fragtvirksomhed distribuerer nemlig pakker i hele 42 europæiske lande. Har du en pakke der skal til Sverige, Portugal, Norge, England, Holland eller et helt andet land, kan GLS hjælpe. På GLS’ hjemmeside finder du leveringstiderne i forhold til alle de forskellige europæiske lande.

Hvordan sender man en pakke med GLS?

Det er let at sende en pakke med GLS. Det eneste du skal gøre er at finde den nærmeste pakkeshop. Det kan du gøre ved at klikke lige her. Du kan købe et pakkelabel i din lokale pakkeshop, men du kan også nemt gøre det online – og samtidig sikre dig selv den bedste GLS pris.

Nu skal du blot indlevere din pakke, og herefter orienteres du hele tiden om hvor langt pakken er i forsendelsesforløbet via SMS. Som regel leveres din pakke allerede den førstkommende hverdag.

Der findes dog også tjenester der gør det meget lettere, at sende en pakke med GLS uanset om du sender pakken som privatperson eller du er en virksomhed – fx pakke.dk, der klarer alle aspekter af forsendelsen hjemmefra på computeren eller via din smartphone.


Sådan klarer du nemt leveringerne som privatperson

I dag er der et hav af forskellige virksomheder, der leverer fragtløsninger til mange forskellige priser og behov. Men det kan ofte være svært at finde ud af om man som privatperson er lige så ”velkommen” som virksomhederne. Typisk kan det være svært at finde ud af hvordan man skal afsende sin vare, hvor man skal indlevere den, hvordan den skal emballeres – og så videre.

Send pakke med GLS

Hos Pakke.dk har vi gjort det til vores mission at gøre det nemt, enkelt og billigt for alle at få fragtet deres varer. Uanset om man er firma eller privatperson. Vi forstår at det ofte kan være svært at finde de rigtige fragtmænd til opgaven, og derfor sammenligner vi kun priser og ydelser blandt de bedste i branchen.

Fælles for alle dem vi har valgt som samarbejdspartnere, er at de alle sammen har mange års erfaring indenfor deres felt. Derudover har de også alle sammen et godt ry i deres branche, og typisk er de kendte ansigter i bybilledet. På denne måde sikrer vi os, at de virksomheder vi anbefaler til vores kunder altid leverer et tilfredsstillende serviceniveau.

Send en pakke med GLS som privatperson

Hvis du som privatperson skal sende en pakke, har det tidligere kun været muligt at gøre det hos én udbyder, og man måtte trave ned til posthuset. Her har det ofte været en smule dyrere end hos de mange andre virksomheder, hvilket har gjort det til en omkostningsfuld affære at skulle sende julegaverne hjem til den fjerne familie. Heldigvis er priserne nogenlunde fladet ud, og der er ikke de store differencer imellem de forskellige udbydere – men der er stadig stor forskel på hvor simpel eller indviklet selve processen er.

I dette skriv har vi valgt at hive fat i et firma som langt de fleste af os kender ganske godt – nemlig GLS. Med deres pakkeboks princip kan du for ganske få penge få fragtet dine ting rundt i hele kongeriget (eller udenfor, for den sags skyld). Én af fordelene ved lige netop GLS er, at det er en meget simpel proces at få dine varer afsted. Send pakke med GLS ved at købe et korrekt pakkelabel, og indlever herefter pakken hos én af deres pakkeshops. Så bliver det ikke meget mere simpelt end det.

Send en pakke med GLS til spotpriser med Pakke.dk

Her på siden synes vi at det skal være billigt at få sendt sine ting rundt. Stod det til os skulle det endda være gratis. Det ville dog betyde at en del folk nok ville miste deres arbejde – så heldigvis står det ikke til os. Vi synes dog stadig at det skal være billigt. Og derfor har vi lavet en nem og enkel beregner, så alle hurtigt kan få de bedste priser på deres forsendelser.

GLS pakkelabels

Hvis du har en favorit iblandt vores samarbejdspartnere, kan du naturligvis vælge at du kun vil sammenligne de forskellige priser der, men ellers kan du også vælge at udvide din horisont en smule, og starte med at sammenligne priser fra flere forskellige udbydere. På denne måde er du sikker på at du aldrig kommer til at betale for meget for dine forsendelser igen. Det gør sig naturligvis gældende uanset hvad det er du skal have fragtet. Her kan du finde priser på alt fra konvolutter til plakatrør – og endda op til skibscontainere. Så uanset om det er fordi du skal have sendt gaver på tværs af landet, eller blot en enkelt T-shirt du har solgt over nettet, så kan du med fordel bruge vores beregner, for at sikre dig at du ikke betaler mere end højst nødvendigt for din fragt.

Send din pakke med GLS

GLS pakkelabels

Da jeg skulle købe mine julegaver i år handlede jeg ind i netbutikkerne. Jeg må sige at det er nemt at klare julegaveindkøbene hjemmefra, jeg kunne sidde i min hyggelige stue og finde de bedste julegavepriser på nettets mange shops. Her var ingen julestress. Leveringen var lynhurtig og mine julegaveindkøb blev sendt til en pakkeshop, der ligger få kilometer fra hvor jeg bor. Det var derfor hurtigt at hente pakkerne i forbindelse med andre indkøb i byen. 

Der er mange der har det som jeg, og derfor er pakkefragten også eksploderet her i Danmark. Et af de firmaer. som er blandt de foretrukne når det gælder pakkefragt er GLS. I denne artikel ser vi nærmere på hvad det er netop GLS gør det så godt.

Du finder GLS pakkeshops i hele Danmark

En af årsagerne til, at GLS er et af de mest populære fragtfirmaer i Danmark er blandt andet, at de har et enormt netværk af pakkeshops. Det gør, at det muligt for dig som kunde, at afhente og sende din pakke uanset hvor du bor i landet. Der er nemlig altid en GLS pakkeshop inden for en overskuelig afstand – GLS råder over mere end 1500 pakkeshops fordelt over hele landet. GLS pakkeshops er som regel placeret i dagligvarebutikker, kiosker eller tankstationer hvilket betyder, at du kan hente din pakke i weekenderne eller om aftenen i hele butikkens åbningstid.

Send pakke med GLS – både private og erhverv

Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende kan du sende din pakke med GLS og du er sikker på, at den når hurtigt og sikkert frem. GLS leverer nemlig pakker i Danmark allerede den førstkommende hverdag. Modtageren kan hele tiden følge forsendelsen gennem GLS smarte trackingsystem.  Ligeledes orienteres modtageren løbende via SMS på status på forsendelsen.

GLS send pakke – sådan gør du

For at GLS send pakke  skal du bruge en GLS pakkelabel. Den kan du blandt andet købe gennem siden pakke.dk.

Fordelen ved at bruge pakke.dk er, at du blot kan indtaste hvor pakkens skal sendes fra og til, herefter indtaster du dimensioner samt vægt for pakken og klikker på søg. Pakke.dk finder nu de bedste tilbud på din pakkeforsendelse og sammenligner priserne på fragtfirmaerne – heriblandt GLS.

Vælger du at send pakke med GLS kan du direkte på pakke.dk købe din GLS pakkelabel som du printer ud og sætter på din pakke. Pakke.dk sørger endda for at hente din pakke, så du behøver ikke engang bevæge dig ned til den nærmeste pakkeshop – nemmere bliver det ikke.

Spar penge på fragten – sammenlign i dag

Der kan være rigtig gode penge i at drive en webshop. Der er mange fordele forbundet med det kontra fysiske butikker. Den ene umiddelbare fordel, er at du sparer en hel del på huslejen. Derudover har du med en webshop åbent 24/7.

 Det er derfor ikke overraskende, at der på det seneste er kommet mange flere nye webshops til. Men med en webshop kommer der dog én enkelt udfordring, nemlig fragten.

Alle erhvervsdrivende har behov for fragt, men ingen har lige så meget behov for en stabil (og billig) fragt som webshops har. På mange måder er det livsnerven i din butik, og derfor er det kritisk at du vælger den rigtige samarbejdspartner.

Hvem skal jeg vælge?

Her på pakke.dk fungerer vi som uvildige rådgivere, når det danske erhvervsliv skal have sendt pakker rundt. Vi fragter ikke selv, men hjælper i stedet virksomheder med at få den bedste og billigste fragt. Hele fordelen ligger i, at vi har DIG som kunde, og derfor er interesseret i at finde den bedste løsning til lige præcis dig. Derfor favoriserer vi ingen af vores samarbejdspartnere, da vi i sidste ende mener at det er op til dig. Derfor finder du både Postnord priser side om side med andre fragtfirmaer som GLS og DAO. Det er vores pligt at du er oplyst om hvilke muligheder du har, da du på denne måde kan træffe den rigtige beslutning.

Postnord priser

Spar tid på fragten

Ofte kan det være en ret tidskrævende proces at skulle få bestilt fragt. I hvert fald hvis du gerne vil sammenligne priserne samtidig med. For det er jo relativt let at læse postnords priser direkte på deres hjemmeside – men hvad hvis GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hvad hvis det kun er levering til pakkepost der er muligt, men du skal bruge dør-til-dør?

I stedet for at bruge oceaner af tid foran computeren, på at sidde og sammenligne tilbud og læse dig frem til fordele og ulemper hos de forskellige fragtfirmaer – så kan du spare en del tid og penge ved at lade os stå for sammenligningen. Vi har fået udviklet et system, der går ind og sammenligner på kryds og tværs af de 6 mest udbredte fragtfirmaer i Danmark, og herefter får du en nem og overskuelig liste, over hvilke tjenester der hører til. På denne måde kan du hurtigt og nemt gennemskue hvad du har brug for.

Hvor finder jeg de bedste postnord priser til min webshop?

Der er ingen tvivl om at det mest kendte fragtfirma her i Danmark er Postnord. De har eksisteret i mange år (dog under andre faner tidligere), og det gør at de vækker tillid i gadebilledet. Det er en vigtig faktor for din kunde, at de føler sig trygge ved leveringen når fragtmanden kommer. Og det i sig selv kan være et par kroner mere værd, kontra konkurrenten. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at finde de bedste postnord priser – nøjagtigt ligesom det er vigtigt ved alle andre udbydere. Der er ingen grund til at betale overpriser, bare fordi servicen er i orden. Du kan enten sammenligne priserne på deres egen side, men ellers kan du som nævnt ovenfor også hurtigt og nemt indtaste lige præcis hvad du har brug for, og så finder vores system automatisk den billigste pris til dig. Det er hurtigt og enkelt, og det betyder i sidste ende at du sparer både tid og penge.

 

Sende pakke

Du som skal sende pakke i eller fra Danmark har mange forskellige fragt firmaer at vælge mellem. Udover Postnord er der også lokale nordiske aktører samt et stort antal internationale virksomheder, der hjælper både privatpersoner og virksomheder med at sende pakker til Sverige eller resten af verden.

UPS

Det amerikanske firma UPS er kendt for sine smarte forretningstjenester, hvor de tilbyder at hjælpe med alt fra at oprette rapporter omkring alle forsendelser, import af adresseliste, at automatisk producere labels til forsendelser og holde styr på hvordan de forskellige afdelinger i virksomheden bruger UPS, når de leverer forskellige slags pakker. Private kunder kan også sende pakker via UPS, og kan vælge mellem bestilling af afhentning eller at aflevere pakken på et af alle UPS pakkeshop eller UPS-indleveringssteder.

Bring

Bring er et norsk-ejet selskab, der har en bred vifte af fragttjenester til virksomheder, der ønsker at levere pakker, paller og breve til både privatpersoner og andre virksomheder. Hvis du har travlt, kan du også sende pakke med kurer eller ekspreskurer til rimelige priser, så det kommer frem allerede under samme dag i Danmark eller dagen efter til resten af verden. Bring meget fleksible, og deres ekstraudstyr omfatter også montage og installation af varer, weekendleverancer og evnen til at returnere en vare hjemmefra.

Fedex

Det amerikanske Fedex har en lang tradition for at tilbyde ekstra hurtige leverancer til fantastiske priser verden over. Ved at oprette en konto på deres hjemmeside kan du håndtere alt, hvad der følger med din forsendelse, såsom betaling for fragt, bestille afhentning og spore din pakke, når den er afsendt. I Danmark og Europa leverer Fedex forsendelser den følgende dag, mens levering til verdens øvrige lande tager 1-3 dage med ekspreslevering.

DHL

DHL er ejet af tysk post og er repræsenteret i mere end 220 lande. Du kan forberede din pakke online på DHL’s hjemmeside, enten som gæst eller gennem at oprette en MyDHL-konto, hvor alle oplysninger om dine forsendelser bliver gemt. Betaling for fragt sker også online, og under din konto kan du udskrive etiketter og derefter spore din pakke, indtil den kommer frem til modtageren. Pakker der bliver sendt med DHL vil blive leveret efter 1-3 hverdage. Hvis du har travlt, kan du vælge ekspres, hvilket betyder at pakken kommer frem til modtageren allerede dagen efter. Det er også muligt at sende via DHL pakkeshop som er billigere, men kræver at afsender og modtager besøger DHL pakkeshop.

GLS

GLS er en af de største indenfor fragt på det Danske marked med mere end 1600 GLS pakkeshops rundt omkring i landet. Pakker der skal sendes, afleveres til et af de forskellige indleveringssteder, men inden pakken bliver afleveret, skal du betale for fragt og udskrive en label her på Pakke.dk’ hjemmeside. Pakker sendt indenfor Danmark vil blive leveret indenfor 1-3 hverdage. Dertil er det nemt at send pakke med GLS på Pakke.dk eller i en GLS butik.

Mover

Mover er den nye dreng i klassen med mulighed for afhentning og levering af pakker og paller samme dag. Et bud-transport som afhenter og leverer til døren. Pt. er Mover transport kun muligt i København og Århus, men Odense og Aalborg er også snart tilgængelige.

GLS Pakkelabel

Det danske marked for billig fragt er i den grad eksploderet i løbet af de seneste par år. Hvis man ser på hvilket udbud der var af samarbejdspartnere indenfor denne sektor for blot få år siden, var der store chancer for at man som erhvervsdrivende kun havde mulighed for at sende varer og leverancer igennem det der dengang hed Post Danmark. GLS pakkelabel

Medmindre man havde en stor volumen af ordrer der skulle fragtes på en regelmæssig basis, var det så godt som umuligt at få nogle lukrative aftaler i hus med nogle af de større, frie vognmænd, og derfor var udbuddet ikke særlig stort. Nu er tiderne dog skiftet, og selvom man stadig kan få fragtet sine varer med Postnord pakkeshop, så er der også kommet en hel del andre udbydere på banen, som ikke kræver stor volumen ligesom de store vognmænd for år tilbage.

Man kan eksempelvis med et GLS Pakkelabel få fragtet pakker enkeltvis, hvis det skulle være nødvendigt. Det er både nemt og mere altsidigt for mulighederne fx at send pakke med GLS i en af deres butikker eller online på Pakke.dk

”Hvorfor er det vigtigt?”, spørger du måske dig selv. Det er det af flere årsager.

Den ene årsag er PRISEN. I takt med at der er flere udbydere der melder sig på banen, så bliver konkurrencen også hårdere indenfor transportsektoren. Derfor kan man som erhvervsdrivende nu billigere få sine varer bragt ud til kunderne.

Den anden årsag er SERVICEN. Vi kender det fra mange andre brancher, fra forsikringsbranchen til telefonibranchen. Når et marked ikke længere kan konkurrere på pris, så begynder det at konkurrere på service og ekstra ydelser. Derfor kan du nu, selv som en lille erhvervsdrivende, opleve en rigtig god behandling fra såvel store som små fragtfirmaer. Derudover bliver det også langt mere simpelt og effektivt.

I dag er det så nemt, at man forudbestille de labels man bruger til sine leveringer, og derved både spare penge – men også en masse tid, frem for at skulle kontakte en vognmand hver gang man skulle bestille kørsel. Det betyder at du – for at tage et eksempel – med en pakkelabel fra GLS kan forudbestille en masse labels på én gang – eller med den rette integration kan du få dit lagersystem til selv at gøre det. Dét er smart!

Men der er også en sidste årsag til at det er vigtigt med flere udbydere på banen, og det er i virkeligheden måske den aller mest essentielle årsag af dem alle: FRIHED.

Det er ikke nogen hemmelighed at det er blevet ekstremt krævende at være erhvervsdrivende i dag. Særligt detailhandelen er presset. De danske forbrugere forventer stadig bedre service, til uendeligt faldende priser. Særligt onlinehandel er blevet mere og mere barsk i løbet af årene, hvor vi nu er nået til et punkt hvor vi ikke længere blot konkurrerer med og imod os selv, men også mod store konglomerater fra andre lande.

Derfor er det vigtigt at man også som lille erhvervsdrivende, kan være med til at yde en god service til sine kunder. Og langt henad vejen kan man klare det med en brugervenlig shop, gode priser og god service. Men der er én ting man som webshop-ejer aldrig vil kunne kontrollere 100%. Nemlig hvordan kunden modtager sin pakke.

Og tro det eller lad være, men kunden sætter denne oplevelse mindst lige så højt som det at handle på din shop, eller bestille i din butik. Hvis ikke leveringen af pakken i GLS pakkeshop er i orden, så er det dit ry det går ud over – og så er det i øvrigt ligegyldigt om det er en pakkelabel fra GLS eller fra DAO der er klistret på kassen.

Derfor er det vigtigt at man nu har mulighed for frit at kunne vælge hvem der skal køre ud med éns leveringer, og møde éns kunder. For i sidste ende er det mindst lige så vigtigt som at få dem ind i butikken til at starte med.

Guide og tips til at sende pakker

send_pakke

Hvis du skal sende en pakkepost billigt og sikkert, så er dette bloggen der kan hjælpe dig. Det er det fordi bloggen er et sammenkog af alle de spørgsmål og oplevelser af hvad der sker med diverse forsendelser, når man som pakke.dk har fragtet tusindvis af pakker hver måned gennem

Jeg vil dele nogle simple ting der er rare at vide, og nogle mindre simple ting der er SUPER vigtige, og så har jeg nogle tips og tricks der gør det nemmere at sende pakker billigt og med største mulige sikkerhed.

For det første er fragt i dag opdelt i kategorier, og især på to områder – forsendelsestype og geografi.

Lad os starte med det simple.

Hvilken fragtkategori skal jeg vælge?

Hos pakke.dk bruger vi alle de anerkendte fragtvirksomheder som GLSDAOUPS, DHL Express, FedEx, PostNord, GLS, Bring osv. og de tre kategorier der er fælles for dem alle er dokumenter, pakker og paller plus stykgods. Mangler du information kan du her læse mere om DAO fragtpriser 

Dokumenter

Dokumenter er ting som testamenter, pas, et skriftligt tilbud, kontrakter, visum, dåbsattester og lignende. Så længe det kan påstås at være papir af en slags, og altså ikke fysiske ting som USB-drev, kuglepenne, stofprøver osv. Det er altid en god ide at komme i en konvolut af pap, så dit dokument er godt beskyttet.

Pakker

Pakker er kategorien for alt det som ikke er større eller tungere end at du kan løfte og pakke det ind, og som ikke behøver at stå stille under transporten. Pakker bliver som regel transporteret i flere forskellige biler, og næsten alle pakker kommer i dag forbi en automatisk sorteringscentral, hvor computere og samlebånd styrer showet. Det vender jeg tilbage til lidt senere.

Paller og stykgods

Fællesnævneren her er at det er en dansk fragtmand i en stor lastbil der kommer og henter og bringer begge dele.

Paller er det som enten er så stort at det ikke kan løftes, medmindre man er Hulk, eller det som skal stå stille og sikkert fra A til B. Det hedder “paller” fordi det står på en træpalle. Sådan en fåes nogle standarder i EU:

En helpalle som er 120 cm x 80 cm (x 15cm og vejer typisk 20-25 kg hvis den er tør)

En halvpalle som er 60 cm x 80 cm

En kvartpalle som er 60 cm x 40 cm

Målene er vigtige, fordi det også er dem du bruger til at finde en pris og lave en bestilling ud fra, og der er højde og vægt eksempelvis inklusiv pallen.

Når pallen er lastet i lastbilen, så står den stille, og når den skal flyttes over i næste lastbil, så bruger chaufføren en palleløfter eller gaffeltruck, og flytter pallen i vandret stilling. Det er derfor den sikreste transportform, og det betyder at det også kan være en rigtig god ide at sende selv rimelig små ting på en palle, hvis det er skrøbeligt.

Man skal bare lige huske, at selvom pallen står stille, så flytter lastbilen sig, så alt skal spændes fast til pallen, så det ikke glider af pallen eller vælter, første gang lastbilen kører igennem en rundkørsel. Det kan man gøre med snor, bagageremme eller hvad end der er til rådighed. De professionelle bruger plastikfilm, da det både beskytter det der står på pallen, holder godt sammen på det hele, og når man vikler det rundt om pallens kant, så holder det også emnet fast på pallen, uden at begrænse trucken, da den bare kan køre gaflerne igennem plastikfilmen.

Stykgods er enten det der kan løftes, men som ikke står på en palle, eller det der står på en palle, men som stikker ud over pallens kanter. Lastbilchaufføren skelner mellem de to, fordi en lastbil kan pakkes med et bestemt antal paller, mens stykgods ændrer på det antal. Hvis det ikke står på en palle, er det et krav at en normal chauffør kan løfte det uden at få arbejdstilsynet på nakken, men der skal du være mere omhyggelig med at pakke din ting ind, så en beskidt arbejdshandske ikke sætter mærker på din ladcykels hvide tag, og hjørnerne på din kølerhjelm ikke bliver bøjede fordi de er blottede. Pap, bobleplast er altid et godt sted at starte.

Geografisk er der tre kategorier:
Pakker til Danmark

For pakker til DK gælder det at al fragt foregår via landtransport. Det betyder at næsten alt kan sendes med succes, hvis det er i den rigtige fragtkategori.

Pakker til EU (Tyskland, Englad, Polen osv)

Eller import fra EU.

Pakker uden for EU (Eksempelvis til Norge, USA eller Kina)

Eller import fra lande uden for EU.

Søg priser hvis du skal flytte til udlandet:

beregn-pris