Sende forsendelser til og fra udlandet

send_pakke_udlandet

Der er overraskende mange mennesker, der er afskrækket af tanken om at sende deres pakker til udlandet.

Påtænkte situationer, hvor pakken er forsvundet eller kasseret af toldvæsenet er blot to eksempler på mareridtsagtige scenarier. Gennem at afsenderen kan stole på sit valg af fragtfirma, kan det sikre at pakken trygt når frem til modtageren i udlandet.

Det er dog nogle ting, du bør huske på, når du sender en forsendelse til Kina eller andre internationale dele af verden. En af disse er omhyggeligt udfyldte eksportdokumenter.

Eksportdokumenter skal printes i tre udgaver. Disse kan hentes fra internettet eller direkte fra nogle fragtfirmaers hjemmesider, og de er ofte nemme og overskuelige at udfylde.

Et eksportdokument, skal fastgøres på forsendelsen, og de to andre eksportdokumenter bør videregives til den person, der afhenter forsendelsen.

Hvis eksportdokumenter på en eller anden måde er ukorrekte, risikerer du at blive opkrævet en ekstra afgift eller i værste fald, at forsendelsen bliver afvist.

I tilfælde af at en forsendelse eksempelvis bliver sendt til USA eller globalt, bør du gøre dig opmærksom på, at ekstra afgifter i form af “gebyrer og afgifter” bliver opkrævet afsenderen. Dette bestemmes af toldmyndighederne i det land, hvor varen er sendt til.

I en verden af global handel på kryds og tværs virke besværligt, at sende forsendelser til udlandet. Men med ordentlig forberedelse af forsendelsen, og omhyggelig udvælgelse af fragtfirma, kan du dog undgå faldgruberne.

At bruge en virksomhed, som Pakke.dk betyder, at du sikrer dig den bedst mulige service til de lavest mulige priser.

På www.pakke.dk kan du beregne prisen, bestille forsendelser samt tilføje og oprette dine egne eksportdokumenter.

God fornøjelse

beregn-pris