En vejledning til forsendelser til Canada

send_til_canada

Som det næststørste land i verden, er forsendelser til Canada blevet både nemmere og billigere for både private enkeltpersoner og virksomheder.

Denne guide kan hjælpe dig med at navigere præcis i hvad, hvordan og hvis du kan sende din pakke, palle eller flyttegods til Canada.

I denne guide vil vi diskutere:

Told Faktura
Brandfarlige produkter
Gaver
Planter
Toldbehandling
Forbudte Varer
Personlige Effekter / Gaver
Fjerntliggende områder

Canadian Customs Clearance og papirarbejde
Alle pakker bliver afsendt internationalt skal behandles af destination-landets Told-myndigheder og Canada er ingen undtagelse. Bortset fra dokumenter, som er fritaget for fortoldning, afgifter og skat, skal du angive hvilke varer der er indeholdt i din pakke.

Sørg for, at du udfylder hvert afsnit ærligt og klart, med så mange detaljer som muligt – fejl kan føre til forsinkelser og ekstra gebyrer. For eksempel er børnetøj bedre beskrevet som ‘Beklædning – T-shirt til dreng 12år “snarere end blot som” Tøj “.

Fastsættelse af værdien på dine varer er også meget vigtigt, da de lokale myndigheder bliver nødt til at beregne, hvor meget skat og afgift skal anvendes til det. Noget værd over $ 20 CAD vil være genstand for skat og afgift, alt under det, vil ikke. Den Tax Varer og service (GST) er fastsat til 5%, som automatisk anvendes på enhver import værdsat mere end $ 20 CAD.

I British Columbia, Manitoba, Quebec eller Saskatchewan kan der også anvendes en Provincial Sales Tax (PST). Dette adskiller sig afhængigt af levering destination. Hvis du sender bøger kan der kræve titler på bogen, før de kan godkendes – så hvis din forsendelse skal leveres så hurtigt som muligt, så er det bedst at angive korrekte oplysninger.

I nogle tilfælde er en importlicens krævet for at importere dine varer i Canada. Det afhænger helt af, hvilken type produkt du importerer, samt årsagen til importen. Canadisk Told vil kontakte modtageren af varerne stiller licensen, før det kan blive ryddet.

Forbudte elementer til Canada
Vi anbefaler altid kunderne til først kontrollere modtagerlandets forbudte genstande-liste før booking. Dette sikrer, at der er ingen forsinkelser eller ekstra gebyrer anvendt på dine varer. Du kan finde Canadas referencesystem her – blot indtaste din vare for at finde ud af, om vil blive tilladt i landet: https://inspection.gc.ca/plants/imports/airs/eng/1300127512994/1300127627409

Yderligere elementer er også forbudt at sendes med kurer. Klik for at finde ud af mere: https://www.pakke.dk/faq.php?faq_id=17

Sende mad og fødevarer til Canada
Fødevarer er alment accepteret som den bedste gave til dem, der bor i udlandet og mangler hjem. De kan forårsage problemer, men hvis ikke ordentligt undersøgt før afsendelse. Alle import af fødevarer er kontrolleret af Canadian Food Inspection Agency (CFIA), og de kræver nogle ekstra papirarbejde være knyttet til din “mad-pakke”.

CFIA kræver, at visse import af fødevarer, der sendes fra udenfor USA sendes med importtilladelser og oprindelsescertifikater. Nødder, for eksempel, skal sendes med ekstra dokumenter for at klare klarering i tolden. Du kan anmode om en tilladelse fra CFIA hvis du ønsker at sende mad til Canada.

Kurer krav til afsendelse mad i udlandet.
Fødevarer skal være i original emballage fra producenten.
Emballage til fødevarer skal være forseglet og ikke ændret på nogen måde.
Mad etiket skal anføre alle ingredienser.
Foods skal have en holdbarhed på mere end seks måneder fra datoen for shipping.
Alle fødevarer, der har en holdbarhed på mindre end seks måneder vil blive klassificeret som fordærvelige varer, og kan ikke sendes via kurer.

Gaver Forsendelse Personlige effekter
Hvis du er en canadisk importerer personlige effekter i Canada, så du kan komme i betragtning til en undtagelse på told og afgifter på dine varer. Dette gælder også, hvis du oprindeligt fået dine varer i Canada og vender tilbage dem efter et år fra køb, uden nogen grænse. Hvis du ikke er en canadisk bosiddende, så kan du blive nødt til at betale et ekstra gebyr på din import. Men dette er op til Told-myndighedernes skøn.

Ydreområder

Et fjerntliggende område beregnes ved afstanden og transport vanskeligheder fra den nærmeste depot til destinationen. Som Canada er et enormt land, vil nogle områder uundgåeligt blive betragtet fjernbetjening af kurer. Disse områder kan tage længere tid at levere til, i forhold til en by destination, og også kommer med en ekstra fjernbetjening område Tillæg. Dette tillæg er som oftest inderegnet i den totale pris for en forsendelse.

For beregning af priser og bestilling af forsendelse besøg www.pakke.dk

beregn-pris