Spar penge på fragten – sammenlign i dag

Der kan være rigtig gode penge i at drive en webshop. Der er mange fordele forbundet med det kontra fysiske butikker. Den ene umiddelbare fordel, er at du sparer en hel del på huslejen. Derudover har du med en webshop åbent 24/7.

 Det er derfor ikke overraskende, at der på det seneste er kommet mange flere nye webshops til. Men med en webshop kommer der dog én enkelt udfordring, nemlig fragten.

Alle erhvervsdrivende har behov for fragt, men ingen har lige så meget behov for en stabil (og billig) fragt som webshops har. På mange måder er det livsnerven i din butik, og derfor er det kritisk at du vælger den rigtige samarbejdspartner.

Hvem skal jeg vælge?

Her på pakke.dk fungerer vi som uvildige rådgivere, når det danske erhvervsliv skal have sendt pakker rundt. Vi fragter ikke selv, men hjælper i stedet virksomheder med at få den bedste og billigste fragt. Hele fordelen ligger i, at vi har DIG som kunde, og derfor er interesseret i at finde den bedste løsning til lige præcis dig. Derfor favoriserer vi ingen af vores samarbejdspartnere, da vi i sidste ende mener at det er op til dig. Derfor finder du både Postnord priser side om side med andre fragtfirmaer som GLS og DAO. Det er vores pligt at du er oplyst om hvilke muligheder du har, da du på denne måde kan træffe den rigtige beslutning.

Postnord priser

Spar tid på fragten

Ofte kan det være en ret tidskrævende proces at skulle få bestilt fragt. I hvert fald hvis du gerne vil sammenligne priserne samtidig med. For det er jo relativt let at læse postnords priser direkte på deres hjemmeside – men hvad hvis GLS er 10 kroner billigere? Eller dyrere? Hvad hvis det kun er levering til pakkepost der er muligt, men du skal bruge dør-til-dør?

I stedet for at bruge oceaner af tid foran computeren, på at sidde og sammenligne tilbud og læse dig frem til fordele og ulemper hos de forskellige fragtfirmaer – så kan du spare en del tid og penge ved at lade os stå for sammenligningen. Vi har fået udviklet et system, der går ind og sammenligner på kryds og tværs af de 6 mest udbredte fragtfirmaer i Danmark, og herefter får du en nem og overskuelig liste, over hvilke tjenester der hører til. På denne måde kan du hurtigt og nemt gennemskue hvad du har brug for.

Hvor finder jeg de bedste postnord priser til min webshop?

Der er ingen tvivl om at det mest kendte fragtfirma her i Danmark er Postnord. De har eksisteret i mange år (dog under andre faner tidligere), og det gør at de vækker tillid i gadebilledet. Det er en vigtig faktor for din kunde, at de føler sig trygge ved leveringen når fragtmanden kommer. Og det i sig selv kan være et par kroner mere værd, kontra konkurrenten. Når det så er sagt, så er det også vigtigt at finde de bedste postnord priser – nøjagtigt ligesom det er vigtigt ved alle andre udbydere. Der er ingen grund til at betale overpriser, bare fordi servicen er i orden. Du kan enten sammenligne priserne på deres egen side, men ellers kan du som nævnt ovenfor også hurtigt og nemt indtaste lige præcis hvad du har brug for, og så finder vores system automatisk den billigste pris til dig. Det er hurtigt og enkelt, og det betyder i sidste ende at du sparer både tid og penge.