Send med GLS: Sådan sender du nemmest (og billigst) med GLS

Det er (næsten) altid dejligt at modtage en pakke – uanset om det der en pakke du selv har købt, eller det er en overraskelse fra et familiemedlem eller gode venner, der vil glæde dig. Forventningens glæde når man modtager SMS’en på telefonen fra fragtfirmaet. Glæden når man får udleveret pakken i pakkeshoppen – og glæden når man kommer hjem og åbner sin pakke.

Og rigtig mange bruger GLS, når pakkeposten skal hurtigt, sikkert og billigt frem. GLS er nemlig et af de største fragtfirmaer inden for pakkepost. Hvis du har handlet på en webshop, er du helt sikkert stødt på GLS.

Virksomheden benyttes nemlig af rigtig mange danske webshops. GLS har eksisteret siden 1999, så de har været på markedet inden nethandlen for alvor eksploderede i 00’erne.


Der er en god grund til, GLS er så populært et valg. De har nemlig et enormt netværk af pakkeshops i hele Danmark. Pakkeshops som hver dag servicerer danskere i hele landet uanset om der skal sendes en pakke eller afhentes en pakke.

GLS klarer pakkefragten i hele Europa

GLS klarer dog ikke kun fragten i Danmark. Har du behov for at sende en pakke til bekendte, venner eller kunder i et andet europæisk land, kan GLS også klare denne opgave til UG!

Den store fragtvirksomhed distribuerer nemlig pakker i hele 42 europæiske lande. Har du en pakke der skal til Sverige, Portugal, Norge, England, Holland eller et helt andet land, kan GLS hjælpe. På GLS’ hjemmeside finder du leveringstiderne i forhold til alle de forskellige europæiske lande.

Hvordan sender man en pakke med GLS?

Det er let at sende en pakke med GLS. Det eneste du skal gøre er at finde den nærmeste pakkeshop. Det kan du gøre ved at klikke lige her. Du kan købe et pakkelabel i din lokale pakkeshop, men du kan også nemt gøre det online – og samtidig sikre dig selv den bedste GLS pris.

Nu skal du blot indlevere din pakke, og herefter orienteres du hele tiden om hvor langt pakken er i forsendelsesforløbet via SMS. Som regel leveres din pakke allerede den førstkommende hverdag.

Der findes dog også tjenester der gør det meget lettere, at sende en pakke med GLS uanset om du sender pakken som privatperson eller du er en virksomhed – fx pakke.dk, der klarer alle aspekter af forsendelsen hjemmefra på computeren eller via din smartphone.