TNT Priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

TNT – En eksplosivt effektiv kurérløsning

Via Pakke.dk kan du nemt bestille billige TNT forsendelser

Når du skal have fragtet varer kan det ofte betale sig, at have en robust og erfaren samarbejdspartner med ombord. Særligt hvis det gælder udenlandsfragt kan det være fordelagtigt, at have en med der kender til de gældende toldregler. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder en attraktiv løsning hos TNT – et firma der gang på gang udmærker sig, ved at gå til utrolige længder for at hjælpe deres kunder.

Hvem er TNT?

TNT der deler navn med tegneseriebøllernes yndlingssprængstof, har meget lidt tilfælles med den sprængfarlige cocktail. “Thomas Nationwide Transport” som det egentlige navn lyder, har en lang historie med opkøb og fusioner. I princippet kan firmaet spores tilbage til lige efter 2. verdenskrig, hvor Ken Thomas startede med at levere pakker i én enkelt bil. Senere voksede det sig større, og partnerskaberne begyndte at rulle, og i 80’erne var det et af de største fragtfirmaer, og kunne levere i over 180 lande.

Den nuværende udgave af TNT er imidlertid langt fra det oprindelige punkt – men det gør det absolut ikke til et dårligere selskab. I dag er TNT stadig et af de største fragtfirmaer til rådighed, og har et verdensomspændende netværk - så du med sikkerhed kan få leveret dine pakker.

Hvorfor vælge TNT Danmark?

TNT holder meget af at omtale sig som “The People Network”, altså et menneskeligt netværk. Og  med 58.000 medarbejdere verden over, kan der da også være noget om snakken. Og dette er absolut en positiv ting. For med masser af medarbejdere, mange hjælpende hænder, og mange hoveder samlet ét sted, får man også en unik erfaring og indsigt. Det betyder blandt andet, at TNT er nogle af de første til at komme med nye strategier og løsninger efter brexit, som hjælper med at holde logistikken kørende. Det kan de gøre fordi de har erfaring i praksis, og fordi de går op i deres fag.

Når du sender pakker med TNT kan du derfor være sikker på, at dine leverancer altid er i kyndige hænder. TNT har blandt andet et af verdens største dør-til-dør leveringsnetværk, og kan tilbyde denne service i over 200 lande og regioner verden over. Eksempelvis har de deres eget Boeing fly, der med 5 ugentlige afgange altid kan få fragtet dine varer hurtigt til og fra USA. Og hvis du har noget der er særligt kritisk, så har du hos TNT også alle muligheder, for at få dine leverancer sendt afsted. Blandt andet kan du hos TNT få din egen dedikerede kurér ombord på en dedikeret bil, så du er sikker på at de kritiske varer og prøver kommer frem til tiden. Eller hvad med dit eget dedikerede fly, så du kan være sikker på at selv det tungeste maskineri når frem dagen efter.

Der er ingen tvivl om at du hos TNT føler at du er i centrum, og at du har 58.000 hænder i ryggen, der vil gøre alt for at sikre at dig og dit firma, får leveret dine ting til tiden.

Hvordan finder jeg de bedste TNT priser?

På TNT’s hjemmeside og i deres app, kan du altid se de gældende listepriser for forsendelser. Men hvis du ikke gider sidde og læse lister igennem dagen lang, så kan du heldigvis skyde genvej; med vores TNT sammenligningsværktøj får du hurtigt en oversigt over de aktuelle priser, der passer til lige netop den levering du skal bruge. Og én af fordelene ved at sammenligne priserne hos os er, at vi ikke har nogle økonomiske forpligtelser til nogle af vores samarbejdspartnere. Derfor er du altid sikker på at få en reel og fair oversigt over dine priser.

Hvad står TNT for?

Undrer du dig over hvad TNT betyder? Så er det korte svar at står for "Thomas Nationwide Transport".

TNT blev grundlagt i Australien i 1946 af Ken Thomas og har siden udviklet sig til en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. I 2016 blev TNT Express opkøbt af FedEx, men navnet TNT er stadig i brug og kendt over hele verden for levering og forsendelsestjenester.

Skandinavien

Her kan du sende pakke med TNT Sverige  eller TNT Norge.

USA

Here you can search and compare TNT shipping rates: Coolparcel.com/tnt

På forsiden kan du beregne og bestille, send pakke TNT Danmark - du taster ganske enkelt du afsender og modtager-information og straks vil du se priserne på flg. services:

TNT pakker
TNT Forsendelser
TNT labels
TNT Fragt
TNT Express

Efter ordre printer og påsætter du stregkode pakkelabels

Alternativt kan du sammenligne priser her: www.fragtberegner.dk

TNT Priser - Nemt, hurtig og Billigt!

 

Bemærk: Pakke.dk forhandler TNT forsendelser igennem underleverandører og ikke direkte med TNT

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+