1. Først bestiller du Bring pakkelabel HER

Bring pakkeshop priser

2. Find Bring pakkeshop HER og indlever din Bring forsendelse

Bring pakkeshop

 

Bring pakkeshop

Det er efterhånden rigtig mange forskellige virksomheder, der gør sig på fragtmarkedet. Internethandlen vokser år for år og det gør, at markedet er attraktivt for mange fragtvirksomheder.

For dig der skal sende en pakke, er det en god ting da det betyder, at der er stor konkurrence om at kunne levere den bedste service til den billigste pris. I denne artikel skal vi se nærmere på én af de leverandører, du kan sende din pakke med i Danmark, nemlig virksomheden Bring.

Bagom Bring

Logistikvirksomheden Bring blev etableret i 2008 af posten i Norge. I dag har Bring tilstedeværelse i hele norden og der er ca. 6000 medarbejdere ansat i Bring. Det er således en stor spiller på det nordiske fragtmarked.

Bring kan klare både pakkepost og større fragtopgaver og det både til privatpersoner og erhverv. Bring er en virksomhed, der går meget op i et rent og sundt miljø. Det betyder i praksis, at Bring har opsat ambitiøse klimamål om at virksomheden skal være gået fuldstændig over til vedvarende energi i år 2025. Det gælder både Brings biler og bygninger. Virksomheden er således meget optaget af bæredygtighed.

Bring pakkeshops og pakkeautomater

En pakkeshop fungerer ved, at en del af en butik er indrettet således, at du kan sende og afhente pakker herfra. Mange af de mest kendte fragtfirmaer har pakkeshops i butikker over hele Danmark. Pakkeshoppen giver fleksibilitet for kunderne, da det betyder, at kunden selv kan hente sin pakke når det passer ind i hverdagen. Bring har mere end 6500 pakkeshops og pakkeautomater i hele norden. Du kan dog også sagtens få din pakke leveret til døren. Bring leverer både pakker om aftenen og i weekender. Hvis du skal have leveret en forsendelse i en stor by, som eksempelvis København, kan pakken ofte leveres allerede den samme dag!

Hvordan sender man en pakke med Bring?

En enkel måde at sende en pakke med Bring på, er ved at benytte tjenesten Pakke.dk. Her kan du indtaste oplysninger om hvor pakken skal sendes fra og til og hvor stor pakken er. Nu skal du blot klikke på søgefunktionen, så finder Pakke.dk de bedste tilbud i forhold til at levere din pakke blandt mange fragtvirksomheder – heriblandt Bring. Vælger du, at din pakke skal sendes med Bring har du mulighed for at købe og udskrive fragtlabel på Pakke.dk. Pakke.dk sparer dig også for turen ned til pakkeshoppen, de kommer nemlig og henter din pakke hjemme hos dig. Det bliver ganske enkelt ikke nemmere.  


Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+