1. Først bestiller du DAO pakkelabel HER

DAO pakkeshop priser

2. Find DAO pakkeshop HER og indlever din DAO forsendelse

DAO pakkeshop

 

DAO Pakkeshop & indlevering

Der er mange DAO pakkeshops rundt omkring i landet. Hvis du har planer om at sende eller modtage en pakke med DAO, er der en udmærket chance for, at du kommer til at tage én af dem i brug. Heldigvis er det super nemt - både at indlevere og afhente. Men for god ordens skyld får du lidt grundlæggende viden om, hvordan en DAO pakkeshop fungerer.

 

Kort om DAO

DAO har på kort tid udviklet sig til et af danskernes foretrukne pakkeselskaber. De håndterer massevis af pakker hver eneste dag - og de er aktive hele året rundt. Heraf navnet DAO365, som er det officielle navn for deres pakkeafdeling. De har ry for at være et af de selskaber på markedet, der leverer hurtigst.

Hvis du ønsker at DAO send pakke kan du klare det meste hjemmefra. Brug Pakke.dk til at få styr på sagerne: Du kan både få en præcis pris, men også foretage betaling og få din pakkelabel/kode. Det hele er super nemt, og herefter behøver du kun at aflevere pakken.

 

Find din nærmeste pakkeshop

I mange tilfælde leverer DAO til døren, men ikke altid. Derudover vil du som afsender også skulle forbi deres pakkeshops af og til.

DAO har mere end 600 pakkeshops rundt omkring i Danmark. Det betyder, at du med stor sandsynlighed har en i nærheden. På DAO’s egen hjemmeside har de et kort, hvor du kan indtaste dit postnummer og finde de nærmeste pakkeshops.

 

Indlevering af pakke hos DAO

Når du har fundet din foretrukne pakkeshop, behøver du kun at aflevere pakken. Det er selvfølgelig med formodning om at du allerede har din pakkekode klar - den kan som sagt skaffes via Pakke.dk.

DAO indlevering har i øvrigt et smart system, hvor du ikke nødvendigvis behøver at printe et pakkelabel ud, som man jo ofte skal hos andre selskaber. I stedet kan du nøjes med at skrive en kode på pakken - og det er alt.

Det er helt lige til, når du ankommer til pakkeshoppen. Aflevér pakken, også er den snart på vej. DAO er et hurtigt selskab, så pakken vil ofte være fremme ved modtageren inden for 1-2 dage. Men det afhænger selvfølgelig også af forsendelsestypen, da DAO tilbyder lidt forskellige muligheder.

Afhentning af pakke i DAO pakkeshop

Afhentning af pakke er lige så nemt som at indlevere den. Du møder op i pakkeshoppen og angiver pakkenummeret. Herefter får du pakken udleveret, og det er super simpelt. DAO sender ofte pakker direkte til døren, men i nogle tilfælde skal du selv afhente. Her går det heldigvis hurtigt med ekspeditionen hos de fleste af de danske pakkeshops.

DAO er et glimrende selskab, som er blandt de mest populære lige nu. Det er et af de billigste steder at sende din pakke, og med deres fine infrastruktur går alt som regel efter planen: Lige fra DAO indlevering i pakkeshop og frem til levering. Book din forsendelse hos

Pakke.dk nu og spar besværet!

Spørgsmål: Hvor kan jeg aflevere min pakke til DAO?

Svar: Find nærmeste DAO pakkeshop på Pakke.dk (her)

 

 

 


Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+