GLS send pakke

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os


Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Bemærk: Pakke.dk forhandler GLS forsendelser igennem underleverandører og ikke direkte med GLS!

Trods mange dygtige konkurrenter på markedet, er GLS fortsat en af de bedste og mest populære distributører i Danmark. Mange vælger derfor at sende pakker med GLS, og hvis du overvejer det samme, så får du lidt tips med på vejen her.

Værd at vide om GLS

GLS er ikke bare aktive i Danmark, men faktisk i hele Europa. Herhjemme har selskabet dog været populært i en længere årrække, og det skyldes især deres høje stabilitet.

GLS har nemlig mere end 15.000 GLS pakkeshop i Danmark, samt flere distributionscentre. Deres biler kører de fleste af årets dage og dækker hele landet. Desuden servicerer GLS både private og erhvervskunder, så der er meget få begrænsninger hos dem.

Send med GLS: Sådan gør du

Hvis du har en pakke klar, så er det oplagt at sende den med GLS. Processen er simpel, og du kan klare det meste hjemmefra.

Priserne kan variere en smule. Det afhænger blandt andet af, hvor du sender fra, samt hvor pakken skal hen. Størrelsen har også indflydelse på prisen. Desuden er der forskellige typer af levering - ekspresforsendelser koster mere. Nogle gange er der også lidt forskel alt efter om du sender som privatperson eller som virksomhed.

For at få en præcis pris kan du taste dine pakkeoplysninger ind i beregneren hos Pakke.dk. Herefter bliver du mødt med de bedste tilbud, både fra GLS og fra andre distributionsselskaber. Hvis du er tilfreds med prisen, kan du købe en pakkelabel med det samme.

Når du har sat pakkelabel på din pakke er den klar til at blive sendt. Aflever pakken i din nærmeste pakkeshop (der er tusindvis i Danmark, så næsten alle byer er dækket ind). Vent derefter på at den kommer frem: Du kan tracke den online, hvis du er nysgerrig. Det kan dog i øvrigt også, hvis du selv står som modtager af en pakke fra GLS. De har et rigtigt smart system.

De bedste fordele ved GLS

Du har sandsynligvis mange muligheder, når du skal sende en pakke. GLS har nemlig nogle konkurrenter, der også gør det glimrende.

Men GLS er et fint valg, hvis du ønsker en hurtig og sikker forsendelse. Ofte har de også priser i den lave ende af markedet, i hvert fald ved nogle typer af forsendelser. Og det er de mest normale grunde til at folk vælger at sende med dem.

 

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+