Hvad koster det at sende en pakke

Det koster dkr. 39,- at sende en pakke.

Hvis du vil vide lidt om, hvad der har indflydelse på prisen, så følg med herunder eller læs artiklen på hvad-koster-det-dk

Og hvis vi kigger på verdens største fragtvirkomhed UPS, så omsatte de for 357.000.000.000,- i 2016. Det var med andre ord den økonomi det krævede for at kunne holde ca. 100.000 køretøjer og 237 jetfly i gang i det globale netværk, som er nødvendigt for at kunne sende pakker til hele verden. 

Men hvad koster det at sende pakke? For at finde den billigste pris pr pakke, er der tre størrelser der betyder noget. 

1 - størrelsen

2 - vægten

3 - hvor pakken skal fra og til

Hvad koster det at sende en pakke der er stor?

En stor pakke der intet vejer, optager stadig plads i et fragtrum, men den lave vægt vil give god mulighed for at andre tunge pakker kan lastes uden at den maksimale lastevægt overskrides. Det betyder at prisen bliver afgjort af størrelsen, hvis pakken er forholdsvis stor. Altså vil der kunne sendes mere med i pakken til samme pris, hvis ikke pladsen inde i pakken er optimalt udnyttet.

 

Hvad koster det at sende en pakke der er tung?

Omvendt vil en pakke der er lille men tung, ikke optage plads, men hvis vægten er meget stor, vil den maksimale lasteevne hurtigere blive nået, og fragtrummet kan i værste fald ikke fyldes mere selvom der er plads, fordi vægten er for høj.

Altså vil prisen på en meget tung pakke blive fastsat af vægten. Det betyder også, at det ofte er muligt at emballere pakken bedre til samme pris, hvilket er en stor fordel, da en tung pakke i sagens natur lettere kan tage skade hvis den skulle komme i bevægelse.

Hvad koster det at sende en pakke der skal langt væk?

Selve afstanden er ikke den vigtigste faktor i prisen. Vi kan sende en pakke til Hong Kong som er fremme i morgen for 250,-. Men Hong Kong er også et sted med nem adgang. Der er mange ruter der går til og fra Hong Kong, og derfor er prisen lav - modsat er der ikke mange ruter til Læsø, og eneste mulighed til og fra Læse er med en færge. Derfor koster det 250,- at sende fra Aalborg til Hong Kong, men 450,- at sende fra Aalborg til Læsø.

 

Så hvad koster det at sende en pakke - generelt? 

Som det fremgår, er prisen på en pakke altid afhængig af flere forskellige faktorer, og det er derfor ikke muligt at lave en nem oversigt, medmindre man vil sælge fragt med faste priser der ikke passer, og så sætte prisen så højt at der er stor gevinst nogle steder for at sikre tab andre steder.

Vi mener, at det mest rimelige og billigste for kunden, det er at give den reelle pris for hver enkelt pakke, og det er derfor vi har udviklet en avanceret algoritme til vores prisberegner, som kan fortælle på få sekunder præcist hvad det koster at sende en pakke.

 

hvad koster det at sende en pakkehvad koster det at sende en pakke

 

 

 

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+