Import fra Kina

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

Bring
GLS

Det siger kunderne om osLeveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Et stærkt marked med imponerede fragtmuligheder

Det globale marked har aldrig været større eller bedre end det er i dag. Vi kan fragte mere, hurtigere, billigere og mere sikkert, end nogensinde før i verdenshistorien. Vi kan i dag sende pakker fra Kina til Danmark på 2-3 dage for 300,- med en fejlrate på under 1 procent. I dag kan det også fragten værd kvalitetsmæssigt, for det vi fragter er også blevet markant bedre. For bare 30 år siden var fabrikker i Østen af så lav kvalitet, at de pakker man importerede, var lidt som lykkepakker - måske vandt mand, måske var det en fuser, men billigt var det, så selvom man skulle arrangere transport fra Kina til Danmark så var det stadig billigt. Men i takt med at Østen gennem flere generationer er vokset som produktionsmarked, er der også kommet flere og flere globale brands som stiller markedets højeste kvalitetskrav, hvilket har udviklet Kinas produktionsapparat voldsomt. Og hvad en fabrik i Kina kan i dag, det kan to fabrikker i morgen.

Sende fra Kina

Alle kan bestille pakker fra Kina i dag

Samtidig med udviklingen i kvaliteten, er der også sket en udvikling i aftagermarkedet, og import Kina er nu også for private. Enhver kan bestille fragt fra Kina i dag, også uden at skulle igennem et shippingselskab eller lignende. Hos pakke.dk kan både private og erhverv eksempelvis få en fragt fra Kina til Danmark pris der er lavere end en tur i biffen, og stort set lige så nemt. Den import Kina leverer til Danmark er så massiv, at stordriftfordele skaber en effektivisering som både sikrer laveste pris på fragt fra Kina, stor sikkerhed under transport fra Kina til Danmark, og vel at mærke hurtigere end PostNord kan sende en pakke til England.

 

Enhver form for fragt fra Kina er mulig med pakke.dk

Du kan sende pakker fra Kina til Danmark, det er der ikke noget nyt i, men i dag er det også muligt at importere alt fra dokumenter i almindelig brevstørrelse til paller og hele containere og fulde flyttelæs. Så når vi skriver at det går hurtigt, så er det ikke fordi at du ikke kan få lov at sende med søfragt, det gør vi skam også, det er bare ofte forbeholdt de noget større læs, hvor prisen er endnu vigtigere. Eksempelvis kan du importere en 20 fods container FOB/CFR fra Kina for 3540,- på 48 dage. Så skal du have en god shippingaftale, så prøv prisberegneren med det samme her, eller kontakt os og få et tilbud.

Få gratis rådgivning ved import fra Kina

For at du kan få en god fragtoplevelse, er der forskellige både skrevne og uskrevne regler, som det er værd at kende. Pakke.dk har gennem årene opbygget en erfaring i kundeservice, som du får gratis til rådighed når du eksempelvis skal importere pakker fra Kina. Særligt de uskrevne regler kan være virkelig rare at kende inden du får sendt dine pakker. Når det kommer til de skrevne regler om told, er Skat den øverste myndighed, og dem der ud fra dansk lovgivning fastsætter told på importerede varer. På langt de fleste varer kan du fine toldsatsen her https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234815

beregn pris kinaberegn pris kina

fragt fra kina
fragt fra kina
fragt fra kina til danmark
fragt fra kina til danmark
fragt fra kina til danmark pris
fragt kina til danmark
fragt priser fra kina
luftfragt fra kina
Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+