Pakkepost til Canada

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

SEND PAKKE TIL CANADA BILLIGT

Vi ved hvad du skal gøre for at dine pakker når sikkert frem til Canada til den laveste pris.

Selvom du betaler mindre for din fragt til Canada ved at bruge Pakke.dk, så får du en kundeservice der er usædvanlig. Ikke fordi vi er (specielt) mærkelige men fordi det, som vi reelt lever af, det er vores kundeservice. Vi har ikke selv lastbiler og fly, men bruger blot de bedste fragtvirksomheder på markedet, og fordi vi køber utrolig meget fragt til jer dejlige kunder, så får vi så meget rabat, at vi kan sælge eksempelvis en pakke til Canada til en lavere pris til dig, end fragtfirmaerne selv tager, når de selv skal betale for den kundeservice, som du skal have til rådighed. Du får derfor det bedste fra begge verdener, når du vælger Pakke.dk til at fragte din forsendelse til Canada. Så hvad koster det at sende pakker til Canada med Pakke.dk? Det afhænger af postnumre, størrelse og vægt – giv os de oplysninger her, og vi giver dig en pris med det samme.

KOM GODT IGENNEM TOLDEN

Vil du have din forsendelse til Canada uden problemer med told? Det skal gerne være nemt at sende pakkepost til Canada, men hvis ikke du er opmærksom på hvilke regler der er for såvel told som for luftfragt, så risikerer du at komme galt af sted. Told til Canada bestemmes og fastsættes udelukkende af det Canadiske Toldvæsen, men da Canada er et land med meget lav korruption, er det i høj grad muligt at sende pakke til Canada med succes blot ved, at du følger de skrevne toldregler, som du finder her. Hvis det så alligevel mod alle odds skulle give problemer, så er der kun et tilbage at gøre: ’Blame Canada’.

Men uanset, inden du sender noget, så ring til os på 70 201 401, eller kontakt os via chat eller mail, så kan vores kundeservice vejlede dig til at sikre, at din pakke er lovlig at sende og er forsvarligt pakket ind til at kunne klare turen.

3 GRUNDE TIL AT BRUGE PAKKE.DK TIL AT SENDE PAKKER TIL CANADA?

1: Når du ønsker at kende en ’pakke til Canada pris’ så er det absolut nemmeste, at du taster de få nødvendige oplysninger ind i Danmarks mest afholdte* prisberegner. Hvor ellers vil du finde de skarpeste priser på så kort tid?

2: Få din pakke til Canada inden for 2 dage. Der er ikke noget med ”4-6 hverdage” her.

3: Du får en kundeservice der både er til at få fat i, og som fagligt også er i stand til at hjælpe dig, og dermed større chance for at få succes med din forsendelse til Canada.

*En hurtig spørgerunde blandt alle på kontoret, viste utvetydigt at alle tilstedeværende mente, at Pakke.dks prisberegner er den mest afholdte prisberegner i landet. Bum.

Fragt til Canada

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+