Hvordan vælger man leverandør til en forsendelse?

Når nogen tænker på levering og forsendelse er det ofte virksomheder som PostNord, FedEx, TNT, DHL og UPS der først springer op.
Sandheden er, at der er en række forskellige levering selskaber, der specialiserer sig i hver enkelt firmas eller persons behov. For at få den bedste service muligt, er man nødt til at forstå disse forskellige typer af tjenester.

Fragt Leverancer

Fragtforsender er perfekt hvis du har behov for mellemstore, større og tunge leverancer til og fra virksomheder. Oftest er disse forsendelser på paller eller sendes som konsollideret stykgods.

Der benyttes almindelige vognmænd til disse typer palle forsendelser. Normalt er disse transporter indenrigs i Danmark og til/fra Norge, Sverige, Tyskland og England.

Særlige Leverancer

Disse leverancer er typisk forsendelser med høj værdi, eller skrøbelige forsendelser. Det kan også være følsomme dokumenter eller en forsendelse af farligt gods evt kemikalier. Kendetegn for disse er at man manuelt skal kontakte sin fragt-leverandør og gøre opmærksom på det unormale indhold. Herefter laves de fornødne tilladelser og dokumenter som skal følge forsendelsen fra afsender til modtager. Hos Pakke.dk hjælper vi dagligt med forsendelser af værdi-forsendelser og special-transporter.

Kurer

De fleste Kurer-selskaber opererer både indenrigs og internationalt. Kurertjenester er selskaber som UPS, DHL, TNT og Fedex og er oftest hurtige med næste dag leverancer i nabolande og 2 dage til resten af verden. Hos Pakke.dk vælger vi mellem alle kurer-leverandørerne og giver dermed kunden den bedste mulighed for at tilpasse både prisen og leveringstiden. Kurerselskaberne er ofte hurtigere og sikre end alm post. tracking og sporing er tillige optimale.

For yderligere information om alle typer forsendelser, er du velkommen til at give os et opkald på +45 70 201 401 eller slå priser op (og booke online) på www.pakke.dk