FedEx og TNT

Internettet har gjort, at vi er tættere på hinanden end nogensinde før også selvom der er tusindvis af kilometer og landegrænser imellem os. Internettet har nemlig betydet, at vi kan kommunikere lynhurtigt med hinanden, udveksle oplysninger og ikke mindst handle med hinanden. Det gælder både handlen med private og virksomheder imellem. Der er særligt handlen via nettets mange webbutikker, der har gjort, at vi i dag handler mere end nogensinde via nettet. Men der er også en masse af de store internationale handelsplatforme, der har gjort det enkelt at sælge varer og produkter på tværs af kontinenter.   

Den øgede handel på tværs af grænser betyder dog også, at vi har behov for dygtige fragtfirmaer, der kan håndtere fragten pålideligt og hurtigt. Der er mange fragtfirmaer at vælge imellem og flere firmaer er i dag store og internationale virksomheder. Et af de mest kendte firmaer indenfor fragt er FedEx. Uanset hvad du har behov for at fragte, er FedEX et sikkert valg. I denne artikel skal vi se nærmere på den amerikanske fragtgigant FedEx.   

Fedex

Bagom FedEx

Det er mange år siden, at fragtfirmaet FedEx så dagens lys. Det verdensomspændende firma blev nemlig grundlagt først i 1970erne i staten Arkansas. Siden da er det gået stærkt. I 1984 blev FedEx etableret i Europa og i 2001-2002 starter FedEx op i Danmark. I dag betjener FedEx ikke mindre end 220 lande og virksomheden har en stor flåde af fly på hele 657 fly. FedEx optimerer hele tiden deres virksomhed, det førte i 2016 til overtagelse af en anden stor fragtvirksomhed, nemlig det hollandske firma TNT. TNT er også en stor aktør på det globale fragtmarked med et enormt leveringsnetværk.

Fragt med FedEx eller TNT

TNT

FedEx og TNT har et bredt udvalg af fragttjenester, så uanset hvad du skal have fragtet kan du helt sikkert finde en mulighed der matcher dine fragtbehov. Det gælder uanset, om du har behov for at sende noget, som skal hurtigt frem med ekspresforsendelse eller modtageren har mulighed for at vente lidt længere tid på forsendelsen. Men FedEx og TNT varetager ikke kun internationale fragtopgaver.

Hvis du har behov for at sende noget indenrigs i Danmark er dette selvfølgelig også muligt. Hvis du vil vide mere om de forskellige fragtløsninger kan du klikke dig ind på FedEx eller TNT’s hjemmesider. På hjemmesiderne har du også mulighed for at bestille fragtopgaver – det er enkelt og nemt!

Fedex

Mange virksomheder er i syv sind, når det kommer til hvilket fragtfirma de skal bruge. Skal man gå efter et stort og veletableret firma, eller gå den lokale vej med mindre vognmænd? 

Den perfekte løsning afhænger naturligvis af éns behov. Det man dog ofte kan forvente er, at der er visse fordele ved at benytte større fragtfirmaer. Dels åbner det op for flere kanaler til udlandet, ligesom du også typisk vil kunne forvente en mere regelmæssig service og leverance – foruden at nævne at prisen typisk også er bedre her – i hvert fald på lang sigt. Faren ved at benytte mindre, lokale firmaer, er at de ofte – af gode grunde – ikke har samme erfaring som de større selskaber. Det kan blive et probelm for dig som afsender, hvis du skal sidde og løse administrative problemer grundet forsinkede leverancer.

Fedex er et af de største fragtfirmaer i verden, og her kan du være sikker på at kvaliteten er i orden. Det være sig alt lige fra afhentning af pakkerne, til tracking og service undervejs, og helt til slutdestinationen. Hvis du sender internationalt kan du også nyde godt af de mange udenlandsruter, så du hurtigt kan få fragtet dine varer ud til dine kunder.

Fedex

Hvorfor sende med Fedex?

Grundet Fedex’s størrelse, kan de også tilbyde et meget bredt sortiment af ydelser. Det er lige meget om du skal have importeret eller eksporteret varer – begge dele er dækket af Fedex. Og det er også stort set ligegyldigt hvor i verden du har brug for fragt, da de dækker i 220 lande og regioner over hele kloden. Det betyder i store hele, at du kan være sikker på at alle dine behov bliver dækket her.

Mange af vores kunder vælger ofte Fedex forsendelser, da det i mange tilfælde er billigst at samle sine fragbehov ét sted. Det skal forstås på den måde, at selvom der måske er nogle firmaer der kan slå Fedex på prisen på nogle enkelte forsendelser, så er der stadig en overflod af besparelser i form af administration, gode priser på tung fragt og meget andet.

Hvordan finder jeg det rigtige Fedex label?

Hvis du ikke har sendt pakker med fedex før, så kan det være en smule uoverskueligt at finde ud af hvilket label man skal bruge. Her på siden kan du med fordel benytte vores online beregner, da du her vil få genereret et pakkelabel helt automatisk. På denne måde sikrer du at dit fedex pakkelabel lever op til de krav der stilles, og at du altid betaler den rigtige pris.

https://youtu.be/a0GkfJxrzO4

Hvis der er noget du bliver i tvivl om undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os for personlig hjælp. Så kan vi sammen finde ud af hvilket label du skal bruge, hvilken pris der er den rigtige – og om der måske er noget andet der passer bedre til dit behov. Og hvis du på forhånd ved at det er en fast destination, eller du ofte har mange pakker af samme vægt og dimensioner, så kan vi også hjælpe dig med at få en god rabat, hvis du køber flere fedex pakkelabels af gangen.

Udpluk af Fedex services

Når du bruger Fedex til at stå for din fragt, får du samtidig adgang til en platform med masser af værktøjer til dig og din virksomhed. Blandt andet kan nævnes at der er gode muligheder for at få hurtig levering med Fedex Express, ligesom der også er muligheder for at få rigtig gode priser på tung fragt, og eksempelvis luft- eller skibsfragt.

Med Fedex er det samtidig hurtigt og nemt at tracke dine pakker, så du altid ved hvor i verden de befinder sig. På denne måde kan du sikre dig at det hele går efter planen – og eventuelt kontakte underleverandører, kunder og samarbejdspartnere, hvis der mod forventning skulle opstå problemer undervejs.