FedEx og TNT

Internettet har gjort, at vi er tættere på hinanden end nogensinde før også selvom der er tusindvis af kilometer og landegrænser imellem os. Internettet har nemlig betydet, at vi kan kommunikere lynhurtigt med hinanden, udveksle oplysninger og ikke mindst handle med hinanden. Det gælder både handlen med private og virksomheder imellem. Der er særligt handlen via nettets mange webbutikker, der har gjort, at vi i dag handler mere end nogensinde via nettet. Men der er også en masse af de store internationale handelsplatforme, der har gjort det enkelt at sælge varer og produkter på tværs af kontinenter.   

Den øgede handel på tværs af grænser betyder dog også, at vi har behov for dygtige fragtfirmaer, der kan håndtere fragten pålideligt og hurtigt. Der er mange fragtfirmaer at vælge imellem og flere firmaer er i dag store og internationale virksomheder. Et af de mest kendte firmaer indenfor fragt er FedEx. Uanset hvad du har behov for at fragte, er FedEX et sikkert valg. I denne artikel skal vi se nærmere på den amerikanske fragtgigant FedEx.   

Fedex

Bagom FedEx

Det er mange år siden, at fragtfirmaet FedEx så dagens lys. Det verdensomspændende firma blev nemlig grundlagt først i 1970erne i staten Arkansas. Siden da er det gået stærkt. I 1984 blev FedEx etableret i Europa og i 2001-2002 starter FedEx op i Danmark. I dag betjener FedEx ikke mindre end 220 lande og virksomheden har en stor flåde af fly på hele 657 fly. FedEx optimerer hele tiden deres virksomhed, det førte i 2016 til overtagelse af en anden stor fragtvirksomhed, nemlig det hollandske firma TNT. TNT er også en stor aktør på det globale fragtmarked med et enormt leveringsnetværk.

Fragt med FedEx eller TNT

TNT

FedEx og TNT har et bredt udvalg af fragttjenester, så uanset hvad du skal have fragtet kan du helt sikkert finde en mulighed der matcher dine fragtbehov. Det gælder uanset, om du har behov for at sende noget, som skal hurtigt frem med ekspresforsendelse eller modtageren har mulighed for at vente lidt længere tid på forsendelsen. Men FedEx og TNT varetager ikke kun internationale fragtopgaver.

Hvis du har behov for at sende noget indenrigs i Danmark er dette selvfølgelig også muligt. Hvis du vil vide mere om de forskellige fragtløsninger kan du klikke dig ind på FedEx eller TNT’s hjemmesider. På hjemmesiderne har du også mulighed for at bestille fragtopgaver – det er enkelt og nemt!

TNT

TNT er en international godstransporter baseret i Holland, som har eksisteret i over 70 år. Det er et datterselskab af velkendte FedEx siden 2016, og opererer i over 200 forskellige lande. De tilbyder godstjenester til virksomheder, der ønsker at sende pakker og bulkforsendelser til både enkeltpersoner og virksomheder.
Hvordan sender du TNT-pakker?
På TNTs hjemmeside kan du indtaste alle detaljer i din forsendelse for at få et prisforslag direkte. På hjemmesiden er der også en pakkeguide til, hvordan du pakker dine pakker bedst. TNT tilbyder gratis emballage af visse typer, og det er også muligt at bestille andre former for emballage til en ekstra pris. Alle pakker, du ønsker at sende, modtager et forsendelsesnummer, der kan angives i TNTs Track & Trace-service, hvor du kan til enhver tid spore alle dine forsendelser.

TNTHvilke forskellige forsendelsesmuligheder tilbyder TNT?
Express: Dette er den hurtigste forsendelsesmulighed, der sikrer, at modtageren modtager levering næste arbejdsdag. Pakken kan hentes direkte fra afsenderen og leveres derefter til modtagerens dør. Det er altid muligt at spore forsendelsen, så du kan se, hvor den er i øjeblikket. Vægtgrænsen for en Express Delivery er 500 kg.
Economy Express: Hvis du foretrækker lavere priser, men stadig ønsker at din pakke skal ankomme inden for 2 arbejdsdage, skal du sende den med Economy Express. For denne service er der også mulighed for at betale ekstra for at få pakken leveret inden frokosttid. Selv her kan du altid spore din pakke helt op til modtageren. Den maksimale størrelse for en forsendelse i Europa er 7000 kg, og uden for Europa er grænsen 500 kg.

TNT Special Services:

Du der har endnu højere krav til din levering til at komme hurtigt og under særlige omstændigheder, kan vælge en af TNT’s specialiserede tjenester. Til enhver højere pris kan de sende med din forsendelse på det næste udgående fly, sende det om natten for at aflevere før kl. 07.00 eller levere det personligt med kurer. Uanset dine behov er TNT Danmark garanteret at hjælpe dig takket være deres specielle tjenester. Ved at kontakte firmaet via hjemmesiden, kan du informere dem om din levering og hvilke krav du har. TNT er også klar til at skræddersy helt nye løsninger fra bunden.

Andre ydelser
For eksprespakker kan du vælge om du ønsker en garanteret morgen levering af din pakke mod et ekstra gebyr. Det er også muligt at tilføje ekstra forsikring til lave priser, hvis der er noget værdifuldt i pakken. TNT tilbyder også andre smarte muligheder, såsom kuldioxidkompensation, praktiske importløsninger og weekender og weekender.