Postnord priser

Postnord er det overordnede selskab, som Post Danmark er en del af. Det betyder at hvis du skal sende et julekort eller et brev, er det post nord der varetager denne opgave. Det var tilbage i 2009 at Post Danmark og det svenske Posten AB blev lagt sammen og kom til at hedde PostNord AB. Men Postnord varetager andet end brevpost. Med PostNord har du også mulighed for at få fragtet din pakke.

Hvordan sender du en pakke med Postnord?

Posthusene her i landet, er efterhånden flyttet ind i andre butikker. Derved finder du ofte et posthus, som en del af eksempelvis en dagligvarebutik. Når du skal sende en pakke med PostNord kan du klikke dig ind på deres hjemmeside og finde ud af hvor det nærmeste posthus er, i forhold til hvor du bor, herefter kan du gå ned og indlevere din pakke. Fordelen ved at posthusene er flyttet ind i andre butikker er blandt andet, at åbningstiderne her er længere. Derved har du mere fleksibilitet når du skal sende din pakke.

Der findes dog også andre muligheder for at sende pakker med Postnord. Du kan på hjemmesiden eller via Postnords app købe en pakkelabel, som du kan printe ud og sætte på din pakke. Herefter har du mulighed for at indlevere pakken i en af Postnords mange pakkebokse. Det betyder, at du kan indlevere din pakke i hele døgnet.

Hvad Koster det at sende en pakke med Postnord?

Prisen på din forsendelse afgøres af hvor meget din pakke vejer. En stor tung pakke er i udgangspunktet dyrere at sende end en mindre og lettere pakke. Det har også betydning for prisen, om pakken skal levers direkte til modtagerens adresse eller om modtageren skal afhente pakken på et posthus eller i en pakkeboks.

Ønsker du at se hvad det koster at sende din pakke med Postnord priser og samtidig sammenligne prisen med fragtleverandører, er der en tjeneste hvor du kan sammenligne fragtpriserne på de fleste fragtfirmaer, der opererer her til lands. Denne tjeneste hedder pakke.dk.

Hvordan fungerer pakke.dk?

På pakke.dk kan du indtaste hvor pakken skal sendes fra og til. Herefter vælger du pakkens mål og vægt og klikker på søg. Nu finder hjemmeside så frem til hvad de forskellige fragtfirmaer skal have for at levere din pakke. Her har du mulighed for at sammenligne firmaernes priser og leveringstider. Når du har besluttet dig for hvem du vil benytte, kan du direkte på pakker.dk bestille en fragtlabel og printe den ud. Du slipper således for, at surfe rundt på alle leverandørernes hjemmesider og sammenligne priser  – pakke.dk har nemlig lavet benarbejdet for dig.

Sender du med Post Nord?

Så se følgende tips…

Nogle gange kan der være rigeligt at se til, når man driver virksomhed. Derfor er der heller ikke altid tid eller ressourcer til at man kan sætte sig ned og undersøge, om man nu også får mest for pengene. Og det er i virkeligheden ikke så sært, for når man ser på de udgifter man har ved at drive virksomhed, er listen lang.

postnord-logo_noback_500x150px

Der er markedsføring der skal betales. Internet, telefoni, forsikringer, lønninger, revisorer og meget andet. Og nå ja, så er der jo også lige fragten der skal klares i ny og næ.

Og ofte kan det være tidskrævende nok i sig selv, at sætte sig ind i hvilke udgifter man har i virksomheden – men når man skal ud og sammenligne priser direkte hos leverandørerne, bliver det blot endnu mere tidskrævende. Derfor har vi gjort det enkelt og nemt at sammenligne priser på forskellige fragtfirmaer her på pakke.dk – så slipper du i hvert fald for én af hovedpinerne.

Et af de største fragtfirmaer herhjemme er naturligvis de gode gamle postnord. Hver eneste dag stoler mange virksomheder på at postnord kan levere deres pakker til tiden, og til en overkommelig pris. Men er du sikker på at du har de bedste postnord priser. Ofte er det ikke en one-size-fits-all, og der kan være stor forskel på om du skal bruge containertransport, pakketransport, dør-til-dør levering og meget mere.

Find de bedste postnord priser

Ofte kan det være svært og tidskrævende at finde de rigtige priser på fragten. Men her hos os har vi gjort det ekstremt let at finde ud af hvad det skal koste. Og det er faktisk ligegyldigt om det kun er en enkelt leverance du skal finde prisen på, eller om du leder efter større og længerevarende aftaler. Et godt sted at starte er på vores beregner.

Hvis du blot skal have fragtet en enkelt pakke, eller har flere pakker med samme dimensioner, så kan du indtaste pakkens oplysninger – og så finder vi de bedste priser. Her er du også sikret at de postnord priser du finder er de billigste.

Sammenlign priserne ofte

Jo oftere du sammenligner priser, jo sikrere er du også på at få de bedste. Vi forstår godt at det giver mere arbejde for dig, men heldigvis kan du lette arbejdsbyrden ved at bruge vores platform. Et alternativ kan være at låse dig fast på en god aftale, men det kræver ofte at man køber flere pakkelabels ad gangen. Det behøver dog ikke være et problem, men kræver lidt tilvænning. Du kan med fordel gennemgå dine ordrer, og se hvilke pakkestørrelser du tidligere har haft behov for – og så lave en fordelagtig aftale med en størrelse der passer til din gennemsnitsordre.

På denne måde kan du eksempelvis få billigere postnord priser, da du forudbestiller flere Postnord labels – men du slipper også for at bruge mere tid end højst nødvendigt.

Hvis du er i tvivl om hvilken løsning der vil være bedst for dig, og hvis du vil høre om dine muligheder for at få en endnu billigere fragt til dit firma, så husk at vi gør meget ud af at give alle vores kunder uvildig rådgivning – og det betyder i sidste ende at du får en så god løsning som muligt, med dig i fokus.

Sverige og Norge

Sender du pakker fra Norge kan du benytte Posten og vil du sende pakker i Sverige er Postnord tilsvarende services.