Danske Fragtmænd - søg priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Danske Fragtmænd har længe været et af de mest markante transport- og logistikfirmaer i Danmark. De specialiserer sig i at leverer fragt for erhvervskunder, men begrænsningerne er få: Derfor vælger mange at benytte Danske Fragtmænd til at klare deres logistiske opgaver.

Det skal du vide om Danske Fragtmænd

De fleste danskere kender til firmaet, og der er der god grund til. De kører rundt hver dag og dækker hele landet. Faktisk er Danske Fragtmænd den største nationale transportør i Danmark, og benyttes til mange formål. Firmaet har både lokale fragtmænd og terminaler rundt omkring i Danmark, som kan sikre en hurtig levering. De tilbyder desuden sen afhentning og tidlig levering, og det sikrer, at de fleste behov bliver dækket.

Gennemsnitligt leveres 37363 forsendelser hver dag. Det er rigtigt mange, og det er et bevis på hvor stort omfanget er. Disse forsendelser hober sig op til millioner af forsendelser på årsbasis - og det er alene i Danmark.

I alt har Danske Fragtmand omtrent 3.000 medarbejdere og 1.600 lastbiler. De servicerer mere end 40.000 forskellige erhvervskunder. Fordelt i landet er der 26 fragtterminaler, som ejes og benyttes af Danske Fragtmænd priser.

Fordele ved at benytte Danske Fragtmænd

Vi taler her om et af de mest populære og velansete firmaer i Danmark. De fleste store virksomheder har på et eller andet tidspunkt benyttet sig af Danske Fragtmænd, og det er der god grund til: Fordelene er mange, og det er stort set altid uden problemer.

Den største fordel er kapaciteten af opgaver, som firmaet kan klare. Danske Fragtmænd kan klare alle typer af opgaver, små såvel som store forsendelser. Du får altså en fleksibel løsning, hvis du vælger at sende dine pakker her. Det giver især mening at benytte Danske Fragtmænd, når du hyppigt sender store forsendelser. De modtager nemlig gerne emballerede forsendelser op til 20 kg, og hvis du sender pakker i denne vægtklasse vil du formentligt få den bedste pris på forsendelsen hos Danske Fragtmænd, kontra de øvrige leveringsselskaber.

En anden fordel er den professionelle tilgang, som chaufførerne har til opgaven. De er vant til at håndtere erhvervskunder - ofte de helt store af slagsen - og derfor er chaufførerne til at stole på. De er hjælpsomme, og de ved, hvordan pakker bedst skal håndteres.

Prismæssigt finder du også fordele ved at sende med Danske Fragtmænd. Du betaler for kvalitet, og det er hvad du får. Samtidig tilbyder de faste leveringsaftaler, hvilket især er oplagt for virksomheder. Skulle du få brug for lidt ekstra, har Danske Fragtmænd også lagerhoteller fordelt i hele landet, som kan være brugbare, hvis du ønsker at outsource distributionen af varer.

Til sidst er det nemt at sende pakker pg paller med Danske Fragtmænd. Du kan gøre det med noget så simpelt som en pakkelabel. Det gør det nemt og overskueligt - uanset hvad end det er, du skal sende.

danske fragt
danske fragtmænd
danske fragtmænd transport
fragtmænd priser
Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+