DHL Danmark - søg priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

DHL Danmark

Bemærk: Pakke.dk forhandler DHL Express forsendelser igennem underleverandører og ikke direkte med DHL!

DHL er et af verdens største distributionsselskaber, og de er også aktive i Danmark. Det giver især mening at sende pakker med DHL, hvis du skal sende til udlandet eller har brug for en ekspresforsendelse.

For at få et overblik over priserne hos DHL  kan du bruge vores beregner. Indtast informationer om din pakke, og derefter bliver du mødt med de bedste priser på hele markedet - heriblandt fra DHL.

Værd at vide om DHL Danmark

DHL Danmark er den danske division af det store internationale distributionsselskab. DHL blev først grundlagt i USA i 1969, men siden opkøbt af det tyske firma Deutsche Post.

I dag er Deutsche Post DHL det største logistikfirma i verden. De dominerer især markedet, når det kommer til forsendelser med fly og skibe. Desuden har de tusindvis af lastbiler, der kører rundt i de forskellige lande - heriblandt Danmark.

Med aktivitet i 220 lande og territorier har DHL en fantastisk infrastruktur. Når du sender en pakke med DHL, har du mulighed for at få den sendt næsten hvor som helst hen i verden. Men du kan selvfølgelig også nøjes med at sende inden for Danmarks egne grænser.

DHL specialiserer sig i ekspresforsendelser med høj sikkerhed. Derfor er priserne ofte højere, end de er hos andre selskaber, men du får også kvalitet for pengene.

Fordele ved DHL Danmark

Det er flere glimrende fordele ved at sende med DHL. Her er de bedste:

Så selvom DHL ikke er det et af de mest fremtrædende selskaber i Danmark rent reklamemæssigt, har de alligevel en del at tilbyde. Hvis du har brug for ekspresforsendelser af top kvalitet, så er DHL et yderst fornuftigt valg.

Sådan sender du pakker med DHL Danmark

Det er ganske lige til at sende pakker med DHL. Vi går ud fra, at du allerede har din pakke klar, og at den bare mangler at blive afsendt.

Når du sender med DHL, kan du klare det hele hjemmefra. Brug beregneren på Pakke.dk til at få en pris. Her skal du indtaste informationer om din pakke - det vigtigste er størrelsen, samt hvor den skal hen. Dernæst får du et overblik over priserne på markedet, og her vælger du bare DHL, hvis det er det, du foretrækker.

Hvis du betaler for det, kan DHL afhente pakken hjemme hos dig. Det gør det nemt og simpelt, for på den måde kommer pakken hurtigt i omløb. Der er dog også andre muligheder, og du kan også selv aflevere pakken, når du ser en DHL chauffør, eller hvis du har et distributionscenter i nærheden.

Efter pakken er afsendt kan du tracke den online. På den måde kan du se, hvornår den ankommer hos modtageren. Herefter handler det bare om at vente - men formentligt ikke ret længe, da DHL Danmark er eksperter i ekspresforsendelser!

 

dhl fragt danmark
fragt fra tyskland til danmark dhl
 
 
Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+