Flytte udlandet

Overvejer du flytning til udlandet?

For priser og bookning - klik her

Flytte udlandet billigtflytte udlandet

Hvis du er udenlandsdansker der skal flytte hjem, eller generelt hvis du står over for en international flytning af personlige ejendele eller personligt flyttegods, så kræver det ikke mange søgninger eller opkald, at finde ud af hvor dyrt det er for en enkelt flytning.

Det er fordi flytning til udlandet ligesom alt andet – afhænger af mængde. Som privat er det derfor ofte enormt dyrt, hvis chefens ordre lyder ”flyt til udlandet”, fordi du ikke som privat kan opnå de massive mængderabatter som kommer når internationale flyttefirmaer som Flytte-udlandet.pakke.dk flytter flere hundrede læs om dagen.

Den gode nyhed er, at uanset om du er privat eller erhverv, og uanset hvor ofte du sender, så ER det faktisk muligt at opnå disse lave priser, og opnå en bedre service, når du vælger at flytte til udlandet gennem flytte-udlandet.pakke.dk. Det er muligt, fordi vi siden 2010 har opbygget et netværk med stærke samarbejdsaftaler, med verdens største og verdens mest anerkendte globale flyttefirmaer og fragtfirmaer. Vi har flyttet over en kvart million pakker, kasser og paller sikkert og billigt til og fra udlandet, og har fragtbranchens bedste anmeldelser på trustpilot! Vores kunder skriver at de er meget tilfredse og det giver os blod på tanden.

Vi VIL være det bedst anmeldte internationale flyttefirma i kategorien ”Flytning udland”!

Du kan flytte både stort og småt til udlandet med Pakke.dk

Brug os uanset om du skal flytte en enkelt kasse, en europalle, et badekar eller tre containere.

Hvis ikke hjemmesiden https://www.pakke.dk/flyttegods har den kategori du skal bruge, så ring til os, så hjælper vi dig. Som udgangspunkt, hvis det kan flyttes med et internationalt flyttefirma til udlandet, så kan vi hjælpe dig!

Hvis du er usikker, så kig på hvor mange der har beskrevet deres oplevelse, og hvor stor en del af vore kunder der har givet os topkarakterer på Trustpilot.