Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Vægt
Kg
Længde
Cm
Bredde
Cm
Højde
Cm

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Hvad vil du sende?
Privat forsendelse?    Ja    Nej
Læsse-udstyr tilgængelig(fx truck)?    Ja    Nej

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Typer
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Emballage
Kg
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer

FORTÆL OS VENLIGST MERE OM DIN FLYTNING

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Venligst indtast samlet vægt
Kg
KBH  -   New York 1 dag/1 kg 240,-
Århus  -   Miami 1 dag/20 kg 760,-
Miami  -   Århus 2 dage/20 kg 1210,-
Aalborg  -   Chicago 3 dage/1 kg 280,-
Odense  -   Los Angeles 2 dage/5 kg 440-

Har du brug for en billig fragtmand?

Vi har fragtmænd i hele Danmark og over hele verden, til markedets bedste fragtmand priser. Og du kan få en pris på få sekunder, uanset om du skal sende en pakke, en stor pakke, en palle, eller noget der er så stort, at det ikke kan være på en palle. 

Altså tilbyder vi:

 • Lokale og globale fragtmænd
 • Fragtmænd af høj kvalitet
 • Fragtmænd med kundeservice

 

Og ikke mindst:

 • Bedste priser
 • Hurtigste priser

 

Det er en sjælden kombination, og det er den der er årsagen til at Pakke.dk har haft så eksplosiv en vækst. 

Lokal og global fragtmand

Vi indkøber transport af fragt hos flere forskellige. Vi har både PostNord og UPS, (og DHL, FedEx, GLS osv. osv.) og dækker derfor hele verden flere gange. Det betyder for dig, at du både kan sende en dyr privat cykel over storebælt, og importere en palle varer hjem fra Kina til dit firma.

Fragtmand af høj kvalitet  

De fragtmænd vi bruger er verdens største, og de har brugt milliarder på at optimere logistikken, der sikrer din fragt. Men i stedet for at blot at være fragtmand priser vi høj kvalitet for dig og din forsendelse, ved at levere en exceptionel kundeservice. Når kvalitet i leveringen ikke er nok, og noget fejler, så er det kundeservice der skal løse problemet. Vi sikrer dig en kvalitet der er højere end den vore leverandører kan tilbyde, fordi vi tilbyder en kundeservice, der er langt bedre. Spørg evt. Trustpilot.

Fragtmand med kundeservice

Vores mål er ikke at levere din palle - det kan enhver fragtmand - vores mål er at sikre dig en god oplevelse med din fragt. Det er der desværre ikke mange der kan, men det kan vi. Vi har den kæmpe fordel, at vi handler med mange leverandører, og kan defor se hvilke mønstre der tegner sig i branchen, for hvornår og hvordan noget går galt. Den viden bruger vi til at hjælpe din palle forsendelse til at blive en succes, selv hvis noget går galt. Med andre ord kan vi ikke skabe en perfekt verden og undgå fejl, men vi kan skabe en erfaring i kundeservice, som kan løse fejlene på bedste mulige måde.

Bedste fragtmand priser 

Vi skriver bevidst ‘bedste’ fragtmand priser, fordi vi ikke ønsker de laveste uden at tænke på sikkerhed og kvalitet. Fragt kan godt købes for billigt, for hvad hjælper en lav pris når du betaler, hvis du ende med udgifter på grund af skader, fejllevering, bortkomst, for sen levering og dårlig eller manglende service. Da vi ikke selv er fragtmand men blot køber fragten af eksisterende fragtmænd, kan vi stadig presse priserne, til din fordel. samtidig køber vi fragten uden den kundeservice, som leverandørerne normalt selv leverer. Derfor kan vi købe billigere end leverandørerne selv kan sælge fragten. Vi gør det vi er gode til - servicerer. 

Hurtigste fragtmand priser

Sidst, men bestemt ikke mindst, så kan vi noget som du ikke finder andre steder. Vi kan give dig en pris på stort set alt fra et værdibrev til en container, på få sekunder. Du behøver ikke nogen stor aftale, ingen telefonopkald og ventetid, ingen mails frem og tilbage. Bevares, ved særlige behov kan det være den nemmeste løsning, men 9 ud af 10 gange får du prisen så hurtigt som du selv kan taste den. Prøv selv. Pakke.dk.

Se video omkring fragt og fragt-bestilling her: Fragtmand

Samarbejdspartnere

send til USA FedEx fragt fra USA forsendelse USA

Hvad siger kunderne?

 • Det sparer os en masse administrativt arbejde hver dag, at Pakke.dk er en pålidelig og billig løsning til vores vigtige og voksende logistik behov

  Jens Skjölstrup, CEO
  UltraAqua

  UltraAqua

 • Pakke.dk er vores portal til at finde de billigste fragtpriser. Sammenligner nemt porto priser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv. Vi vælger dermed altid den bedste løsning til vores pakkepost.

  Hans Verner Jepsen
  Tippy A/S

  Tippy A/S

 • Pakke.dk har som de første gjort fragt og forsendelser både nemt og overskueligt.. Genialt redskab til overblik over fragtomkostninger og bestilling.

  Torben Mølbjerg Larsen
  Dansk Bilglas

  Dansk Bilglas

 

Et øjeblik

DHL

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Ønsker du at blive oprettet som kunde skal du blot indtaste din første forsendelse
Når vi har modtaget dine første bestilling er du automatisk oprettet som kunde

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×