GLS Pakkeshop: Sådan sender og modtager du nemt med GLS

1. Først bestiller du GLS pakkelabel HER

2. Find GLS pakkeshop HER og indlever din GLS forsendelse

 

Hvis du sender eller modtager med GLS, vil du ofte få brug for at besøge en GLS pakkeshop. Det er heldigvis nemt, da GLS har pakkeshops og depoter placeret overalt i Danmark. Og processen er altid simpel - uanset om du skal indlevere eller afhente.

Sådan kan du sende pakker med GLS

GLS er et af de mest populære pakkeselskaber i Danmark. GLS servicerer både privatpersoner og virksomheder, og de har i en længere årrække været yderst synlige på de danske veje.

Hvis du afsender en pakke, er der en forholdsvis fin chance for, at GLS vil være et af de foretrukne valg. Medmindre du betaler ekstra for afhentning af pakken, vil du være nødt til at tage forbi en GLS pakkeshop og indlevere den. Det er dog super nemt. Hvis du har dit pakkelabel klar i forvejen - det kan du heldigvis hurtigt klare lige her hos os. Bestil dit pakkelabel her >>

Du behøver ikke printer for at kunne sende pakker med GLS. Når du bestiller din label online, får du nemlig en e-mail bekræftelse, der blandt andet indeholder en QR kode. Når du tager din pakke med ned til pakkeshoppen for indlevering, kan ekspedienten scanne denne kode fra din mobil, og derefter printe en label til forsendelsen direkte mens du venter.

Det betyder altså, at du nemt og hurtigt kan benytte GLS til pakke indlevering, da deres pakkeshops er fuldt udstyret til at håndtere hele forløbet, så længe du blot har oprettet en label i forvejen. Mange gange vil de også have pakketape til at sikre din forsendelse.

GLS indlevering af pakker i pakkeshop

Der er mere end 1.500 pakkeshops, hvor du kan indlevere din GLS pakke. Hos flere af disse pakkeshops og distributionscentre kan du betale på stedet og dermed også afgive oplysningerne: Men det er meget lettere, når du har klargjort det hele hjemmefra.

Og det er faktisk super simpelt.

Med Pakke.dk kan du både få angivet prisen på din pakke, og du kan bestille din pakkelabel i forvejen. Med denne løsning skal du egentlig bare indlevere pakken i din nærmeste pakkeshop - uden ret meget mere at tale om.

Afhentning i GLS pakkeshop

Hvis du er modtager af en pakke, er det også nemt. Som modtager af en pakke fra GLS, vil du nogle gange få den leveret direkte til døren, og andre gange vil du skulle afhente den. Det afhænger af de vilkår, der var gældende da forsenderen afsendte pakken. Da mange webshops benytter GLS, vil du ofte skulle forbi en GLS pakkeshop, når du afventer en pakke, du har bestilt. Hvis dette er tilfældet, vil du typisk få en SMS eller en mail, når din pakke er klar til afhentning. Herefter møder du bare op i din nærmeste GLS pakkeshop og henter pakken. Ofte vil de kræve en form for dokumentation - typisk pakkenummeret samt personlig identifikation (pas, kørekort eller sygesikringsbevis). Du kan afhente pakken samme dag, som den ankommer i pakkeshoppen.

Tracking af pakke hos GLS

GLS tilbyder tracking - du kan altså se, hvor din pakke befinder sig. Det giver dig en ret god idé om, hvornår den når frem til pakkeshoppen. Du får som sagt en SMS eller en mail, når den endelig er fremme, men derfor er tracking rart alligevel. Og det er én af de ting, som GLS er skarpe til.

 

Det er altså nemt både at sende og modtage pakker med GLS Pakkeshops. Du finder GLS pakkeshops overalt i Danmark, da der er mere end 1.500 af slagsen. Og når du bestiller dit pakkelabel hos Pakke.dk, er det endnu nemmere – og så skal du egentlig bare aflevere pakken, når du har tid.


Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+