Send fra udlandet til Danmark

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Skal du sende pakke til Danmark, eller står du måske med en større ordre eller hel container, der skal importeres til Danmark?

Når det kommer til import til Danmark og helt generelt fragt fra udlandet til Danmark, kommer både pris, leveringstid og regler an på, hvor i verden du sender fra – samt hvilket firma, du sender med.

Her på siden har vi samlet alt det, du skal vide om at sende pakke til Danmark + tips til, hvordan du gør det både nemt, hurtigt og til den bedste pris.

Hæng på her og få svar på spørgsmål som:

Send pakke til Danmark – 3 ting, du skal vide

Når du skal sende pakke til Danmark, fungerer det i grove træk ligesom, når du sender en pakke til udlandet.

Der er dog alligevel nogle ting, du skal være opmærksom på – her er 3 af dem:

1.Der er forskel på privat og erhverv

Som erhvervskunde kan du nemt bestille forsendelse og afhentning både inden- og udenfor EU – der er dog nogle lidt andre spilleregler, hvis du gerne vil have det samme som privat. Derfor er det værd at undersøge, hvad der er smartest for dig at gøre, hvis du skal sende pakke fra udlandet til Danmark.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

2.Vær opmærksom på told og moms

Når du skal have import til Danmark fra et land uden for EU, skal du altid være opmærksom på told og moms – det gælder uanset om du skal sende pakke til Danmark som erhverv eller privatperson.

Når du bestiller via os, har vi sørget for, at det er nemt at udfylde dokumenterne, så du kan være sikker på, at din pakke kommer sikkert frem – og fx ikke bliver tilbageholdt i tolden.

3.Du behøver ikke at stå for det hele selv

Uanset om det er en enkelt pakke, en palle eller en hel container, der skal importeres til Danmark, behøver du faktisk ikke at stå for det hele selv.

I dag findes der mange alternativer, der kan gøre fragt til Danmark både hurtigere, billigere og nemmere – fx kan vi hos Pakke.dk altid hjælpe dig med at sende pakke til Danmark.

Hvilket firma er bedst til fragt til Danmark?

Når det kommer til import til Danmark, er der overordnet to ting, der er afgørende for, hvordan du gør det smartest for dig selv:

  1. Hvilket land du sender fra
  2. Hvilket fragtfirma du vælger at bruge

Hos os kan du altid nemt få overblik over priser og leveringstid på tværs af fragtfirmaer, men derfor er det selvfølgelig stadig rart at vide lidt om de forskellige firmaer – så herunder finder du en kort gennemgang af de 4 største fragtfirmaer, der kan klare fragt fra udlandet til Danmark.

UPS Import – Global fragtservice og real-time tracking

UPS er til stede i stort set hele verden, og derfor vil det næsten altid være en mulighed at vælge UPS til import til Danmark.

UPS tilbyder global fragtservice, og fordi de er så veletablerede, er de som regel både blandt de bedste, billigste og hurtigste. Derudover kan du med UPS følge din pakke hele vejen til Danmark. UPS har real-time tracking, og det giver dig gennemsigtighed – fra pakken forlader afsender, til den er hos dig.

UPS er altså et oplagt valg, uanset om du leder efter fragt fra England til Danmark eller fragt fra Kina til Danmark.

DHL Import –  Levering til USA’s Østkyst på én dag

Ligesom UPS er DHL til stede på internationalt plan, så derfor vil DHL Import også være en af dine muligheder, når det kommer til fragt til Danmark fra udlandet.

DHL tilbyder desuden lynhurtig fragt – fx kan du kan du sende til USA’s Østkyst fra dag til dag. Skal du sende pakker fra USA til Danmark, er det derfor værd at overveje DHL.

TNT Import – Dør-til-dør levering i mere end 200 lande

TNT har mere end 58.000 ansatte på verdensplan – og så har de verdens største dør-til-dør-leveringsnetværk; En service, de tilbyder i mere end 200 lande verden over.

TNT er fx rigtig gode til fragt fra Sverige til Danmark eller hvis du skal sende pakke fra Norge til Danmark, men med deres helt eget Boeing-fly, kan du sende og modtage pakker verden over via TNT. 

Fedex Import – Blandt de største i USA med globalt netværk

Fedex er særligt store i USA, og derfor er det oplagt at kigge til Fedex, når det kommer til import af pakke fra USA til Danmark – men Fedex har et verdensomspændende netværk, og derfor kan du også være heldig at finde den billigste pris på fx fragt fra Tyskland til Danmark hos dem.

Derudover tilbyder Fedex dag-til-dag levering på tværs af landegrænser, og derfor kan Fedex være det oplagte valg til alt fra at sende pakke fra England til Danmark til fragt til Danmark helt generelt.

Forsendelse og fragt på tværs af verden – gør det nemt for dig selv med Pakke.dk

Uanset om du skal sende eller modtage, er privat eller erhverv eller skal sende stort eller småt, har vi sørget for at gøre det nemt for dig her hos Pakke.dk.

Hos os kan du altid finde den skarpeste pris og bedste leveringstid – vi sammenligner nemlig det hele fra en lang række fragtfirmaer, så du nemmere kan finde det, der passer bedst til dig.

Har du spørgsmål, er du i tvivl om regler for told og moms eller noget helt tredje?

Kontakt os her – så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig godt videre.

send pakke fra norge til danmark
send pakke fra usa til danmark
send pakke fra tyskland til danmark

fragt fra usa til danmark
fragt fra usa til dk
fragt usa til danmark
Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+