Luftfragt priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Der findes mange måder, hvorpå diverse handelsvarer kan blive leveret på tværs af landegrænser. Hertil er den mest effektive fragtform typisk transport på landjorden – dog er dette ikke altid tilfældet og til tider endda en umulighed, hvis der ikke er nogen direkte forbindelse mellem afsenderen og modtageren. Hertil er en af de mest effektive og ikke mindst hurtigste metoder at benytte sig af fragt via fly. Transport af varer mellem landegrænser og ikke mindst til øer, som ikke er forbundet til fastland af f.eks. broer eller tunneler, er i mange lande afhængige af flytransporten.

Flytransport

Flytransport af handelsvarer er en eftertragtet transportationsform, idet fragten af varer som regel foregår mellem 3-12 dage. Hvis du skal sende eller modtage en varer så hurtigt om muligt fra en fjern lokation, da er flytransporten, som regel den hurtigste fragtmulighed, som du har til rådighed. Selvom hastigheden via fly ofte er den hurtigste løsning, er flytransport endog også den dyreste samt den mest miljøbelastende transportationsform. Der findes andre billigere transportformer som f.eks. søtransport og landtransport – men hvad du mister i form af økonomiskgevinst, vinder du i leveringstid.

Transport via fragtskib kan tage op mod 70 dage før dine varer når i havn. Her er flytransport klart en sikker vinder, hvis du ønsker at dine varer skal nå hurtigt frem. Med hensyn til miljøet da er flytransport, som sagt ikke den mest miljøvenlige løsning. Som hovedregel bidrager flytransport 36 gange så meget CO2 end ved brug af søtransport. Dette har noget at gøre med, hvor meget dine varer vejer, hvor meget de fylder volumenmæssigt og hvor meget plads der er på flyet. Alle disse kriterier spiller ind, når der skal beregnes miljømæssig skadevirkning på flytransport af handelsvarer. Dog kan flytransport alligevel ikke undværes som transportmiddel, grundet den hastige leveringstid, som flyet bidrager med. Hvis du står og skal bruge en varer snarest muligt, da går det næppe at vente op mod 70 dage for at få din vare, hvis du nu har valgt at benytte søfragt.

Billig luftfragt

Luftfragt er alt i alt den hurtigste og mest pålidelig fragtløsning, som du kan benytte dig af, når du enten skal sende eller modtage en vare. Flytransport kan endda ofte være billigere end søfragt, hvis du sammenligner priserne mellem disse to fragtmetoder og tager højde for mængden af dage, som det vil tage før din vare når frem. Her kan det godt være, at søfragt er halvt sy dyrt som flyfragt, men til gengæld tager fragten til søs måske også 4 gange så lang tid.

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+