Send pakke til Tyskland

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO 365
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Send hurtigt og billigt til Tyskland!

BILLIG FRAGT TIL OG FRA TYSKLAND PÅ GRUND AF PROFESSIONEL KUNDESERVICE

Hos Pakke.dk får du den billigste forsendelse til Tyskland, og med en kundeservice der er i toppen af hvad branchen kan præstere hvis du spørger Danmarks fragtkunder og Trustpilot. Vi er ikke fejlfri, men vi er ærlige, og selvom du får den billigste pakke til Tyskland, så får du reelt en fragt med mindre fejl end det ellers er muligt. Hvis du har hørt nok, så tryk her og få en pris med det samme.

Årsagen til at god kundeservice sænker prisen

Hvis du er mere nysgerrig, så følg med her. Hvordan kan vi få færre fejl end andre leverandører? Hvordan kan vi hæve kvaliteten og alligevel tilbyde billig fragt til Tyskland? Det kan vi blandt andet fordi vi ikke selv har lastbiler og fly, og derfor ikke selv kan beskadige eller fejllevere din pakke til Tyskland Post Danmark kan måske tabe pakken, da de heller ikke er fejlfri, men da vi aldrig har pakken i hånden er det ikke fysisk muligt for os at skade din pakke forsendelse til Tyskland.

Men hvordan kan vi så mindske antallet af fejl når vi sender med Post Danmark eller sender en GLS pakke til Tyskland? Jo, forklaringen er relativt enkel - vores kundeservice er noget af det bedste der findes i denne branche, (vi har ligget på top 3 på Trustpilot i al den tid vi har eksisteret) og det betyder, at vi opdager ting, som andre ikke opdager. Vi sælger vores fragt til GLS takster når vi bruger GLS, men vi spørger hellere en gang for meget end en gang for lidt, fordi det er vores erfaring, at vi derved kan undgå nogle af de fejl, der ellers ville ske. En forsendelse til Tyskland er nemt klaret, da der ikke er told og moms der giver udfordringer. Alligevel er der ting der er værd at vide når opgaven lyder ‘send pakke til Tyskland - uden problemer’. Det er ting som emballage, hvilke fragttyper, der egner sig bedst til hvilke produkter, hvilke forskelle der er for kunden på billig fragt til Tyskland og hurtig fragt til Tyskland osv.

Vi oplyser og spørger så meget som vi kan, når det er vores indtryk at det er nødvendigt. Derfor er der mange problemer som vores leverandører ikke får, når det er pakke.dk der leverer kundeservicen, simpelthen fordi vore kunder er bedre informeret og derfor træffer de rigtige valg når de sender deres pakke til Tyskland. Men det her er jo bare ord - prøv det selv at kontakte vores kundeservice på 70 201 401, via chat her elller fang dem på mailen support@pakke.dk

Send pakke til Tyskland

Vi kan for ganske få penge sende pakke til Tyskland, men vi har tilsvarende mulighed for at tilbyde levering af varer FRA Tyskland. Kategorien ‘pakke Tyskland’ gælder både frem og tilbage. Principperne for en billig forsendelse til Tyskland gælder begge veje, da kundeservicen er den samme kundeservice, og succesen med at nedbringe antallet af fejl dermed også er den samme succes. Når du skal have din pakke fra Tyskland til Danmark er det derfor også samme nummer du ringer på - 70 201 401 - eller samme chat du skriver på. Er prioriteten på en pakke til Tyskland pris, så er Pakke.dk et godt valg, fordi vi kan tilbyde priser fra flere forskellige leverandører på både import og eksport. Vi kan både levere en pakke forsendelse til Tyskland og en palle forsendelse, og hvis behovet er der kan vi også tilbyde fullloads og containere. Så pakke til Tyskland billigt? Uanset,... så starter bestillingen her.                     

billig fragt tyskland
fragt af varer fra tyskland
fragt fra berlin til københavn
fragt fra danmark til tyskland
fragt fra germany
fragt fra hamborg
fragt fra tyskland
fragt til hamborg
fragt til tyskland
fragt til tyskland
fragt tyskland
fragt tyskland danmark pris
pakke til tyskland
pakker til tyskland
sende pakker til tyskland

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+