Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Vægt
Kg
Længde
Cm
Bredde
Cm
Højde
Cm

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Hvad vil du sende?
Privat forsendelse?    Ja    Nej
Læsse-udstyr tilgængelig(fx truck)?    Ja    Nej

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Typer
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Emballage
Kg
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer

FORTÆL OS VENLIGST MERE OM DIN FLYTNING

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Venligst indtast samlet vægt
Kg
København  -   Berlin 2 dage/1 kg 238,-
Aarhus  -   Hamborg 2 dage/20 kg 375,-
Munchen  -   Aalborg 2 dage/20 kg 213,-
Odense  -   Frankfurt 1 dag/1 kg 263,-
København  -   Køln 1 dag/5 kg 288,-

Send hurtigt og billigt til Tyskland!

BILLIG FRAGT TIL OG FRA TYSKLAND PÅ GRUND AF PROFESSIONEL KUNDESERVICE

Hos Pakke.dk får du den billigste forsendelse til Tyskland, og med en kundeservice der er i toppen af hvad branchen kan præstere hvis du spørger Danmarks fragtkunder og Trustpilot. Vi er ikke fejlfri, men vi er ærlige, og selvom du får den billigste pakke til Tyskland, så får du reelt en fragt med mindre fejl end det ellers er muligt. Hvis du har hørt nok, så tryk her og få en pris med det samme.

Årsagen til at god kundeservice sænker prisen

Hvis du er mere nysgerrig, så følg med her. Hvordan kan vi få færre fejl end andre leverandører? Hvordan kan vi hæve kvaliteten og alligevel tilbyde billig fragt til Tyskland? Det kan vi blandt andet fordi vi ikke selv har lastbiler og fly, og derfor ikke selv kan beskadige eller fejllevere din pakke til Tyskland Post Danmark kan måske tabe pakken, da de heller ikke er fejlfri, men da vi aldrig har pakken i hånden er det ikke fysisk muligt for os at skade din pakke forsendelse til Tyskland.

Men hvordan kan vi så mindske antallet af fejl når vi sender med Post Danmark eller sender en GLS pakke til Tyskland? Jo, forklaringen er relativt enkel - vores kundeservice er noget af det bedste der findes i denne branche, (vi har ligget på top 3 på Trustpilot i al den tid vi har eksisteret) og det betyder, at vi opdager ting, som andre ikke opdager. Vi sælger vores fragt til GLS takster når vi bruger GLS, men vi spørger hellere en gang for meget end en gang for lidt, fordi det er vores erfaring, at vi derved kan undgå nogle af de fejl, der ellers ville ske. En forsendelse til Tyskland er nemt klaret, da der ikke er told og moms der giver udfordringer. Alligevel er der ting der er værd at vide når opgaven lyder ‘send pakke til Tyskland - uden problemer’. Det er ting som emballage, hvilke fragttyper, der egner sig bedst til hvilke produkter, hvilke forskelle der er for kunden på billig fragt til Tyskland og hurtig fragt til Tyskland osv.

Vi oplyser og spørger så meget som vi kan, når det er vores indtryk at det er nødvendigt. Derfor er der mange problemer som vores leverandører ikke får, når det er pakke.dk der leverer kundeservicen, simpelthen fordi vore kunder er bedre informeret og derfor træffer de rigtige valg når de sender deres pakke til Tyskland. Men det her er jo bare ord - prøv det selv at kontakte vores kundeservice på 70 201 401, via chat her elller fang dem på mailen support@pakke.dk

Send pakke til Tyskland

Vi kan for ganske få penge sende pakke til Tyskland, men vi har tilsvarende mulighed for at tilbyde levering af varer FRA Tyskland. Kategorien ‘pakke Tyskland’ gælder både frem og tilbage. Principperne for en billig forsendelse til Tyskland gælder begge veje, da kundeservicen er den samme kundeservice, og succesen med at nedbringe antallet af fejl dermed også er den samme succes. Når du skal have din pakke fra Tyskland til Danmark er det derfor også samme nummer du ringer på - 70 201 401 - eller samme chat du skriver på. Er prioriteten på en pakke til Tyskland pris, så er Pakke.dk et godt valg, fordi vi kan tilbyde priser fra flere forskellige leverandører på både import og eksport. Vi kan både levere en pakke forsendelse til Tyskland og en palle forsendelse, og hvis behovet er der kan vi også tilbyde fullloads og containere. Så pakke til Tyskland billigt? Uanset,... så starter bestillingen her.                     

Hvad koster det at sende en pakke til Tyskland

Samarbejdspartnere

send til USA FedEx fragt fra USA forsendelse USA

Hvad siger kunderne?

 • Det sparer os en masse administrativt arbejde hver dag, at Pakke.dk er en pålidelig og billig løsning til vores vigtige og voksende logistik behov

  Jens Skjölstrup, CEO
  UltraAqua

  UltraAqua

 • Pakke.dk er vores portal til at finde de billigste fragtpriser. Sammenligner nemt porto priser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv. Vi vælger dermed altid den bedste løsning til vores pakkepost.

  Hans Verner Jepsen
  Tippy A/S

  Tippy A/S

 • Pakke.dk har som de første gjort fragt og forsendelser både nemt og overskueligt.. Genialt redskab til overblik over fragtomkostninger og bestilling.

  Torben Mølbjerg Larsen
  Dansk Bilglas

  Dansk Bilglas

 

Et øjeblik

DHL

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Ønsker du at blive oprettet som kunde skal du blot indtaste din første forsendelse
Når vi har modtaget dine første bestilling er du automatisk oprettet som kunde

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×