Send paller billigt - priser og bestilling online

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Fragt af paller

Har du en virksomhed kan det være, at du har behov for at få dine varer fragtet på en palle. Det kan også være, at du som privatperson har dette behov, hvis du eksempelvis skal flytte til en anden del af landet og har behov for at flytte noget indbo – men ikke skal flytte et helt flyttelæs.   

I denne artikel kigger vi på hvordan du kan få fragtet dine varer på en palle.

Hvad er en palle?

Paller findes i mange størrelser. Du kan både få små og store paller. Den palle de fleste kender og der også er blandt de mest anvendte er europapallen.

En europapalle er et transportunderlag, der anvendes til transport af varer. Europaller har nogle standardmål, der passer godt til at de kan transporteres med truck. Europapallen benyttes i dag af rigtig mange virksomheder, når varer skal fragtes og pakkes. Du kan genkende europapallen ved at der på den ene klods står en oval cirkel med de tre bogstaver: ”EUR”. De standardiserede europaller har været anvendt siden 60’erne og anvendes i dag til transport i hele Europa. Fordelen ved transport på europapaller er, at det er rigtig smart, at transportere på denne måde, da de fleste fragtvirksomheder er vandt til at håndtere disse standardiserede paller - det gælder både i forhold til lastbiltransport og transport af søvejen.

Fragt af paller i Danmark

Skal du have fragtet varer på en palle, er der flere virksomheder der kan klare opgaven. En af disse virksomheder er Danske Fragtmænd. Danske fragtmænd er sikkert et velkendt brand for mange. Det er i dag en moderne virksomhed, der tilbyder mange fragtmuligheder, både normale fragtopgaver eller specialopgaver.

En anden virksomhed, der kan hjælpe med at fragte din palle i Danmark eller til andre lande, er virksomheden Bring. Bring blev startet af posten i Norge og er i dag repræsenteret i hele norden. Hvis du vil fragte en palle med Bring, kan denne opgave klares i løbet af 1-3 dage.

PostNord kan ligeledes klare opgaven med at fragte din palle. PostNord tilbyder nemlig dag-til dag levering af paller med PostNord pallet. Du kan læse mere om fragt af paller med PostNord på deres hjemmeside.

Hvor kan man købe en europalle?

Der findes mange webbutikker hvor du kan købe europapaller. Mange af de netbutikker, der forhandler lagerinventar, tilbyder også salg af europaller. Et andet bud er, at kigge efter brugte europapaller på online markedspladser eller brugtmarkeder. Her er der ofte mange, der sætter europa paller til salg. Der er desuden mulighed for at gøre en god handel og spare penge.

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+