1. Først bestiller du Postnord pakkelabel HER

UPS pakkeshop priser

2. Find Postnord pakkeshop HER og indlever din Postnord forsendelse

UPS pakkeshop

 

PostNord pakkeshop

PostNord har et hav af pakkeshops, og de er placeret i stort set alle danske byer. Derfor er det aldrig svært at afsende eller afhente en pakke, når den er blevet sendt med PostNord.

Her får du mere info om, hvordan du finder den nærmeste PostNord pakkeshop, samt hvordan det fungerer, når du møder op.

 

Sådan finder du en PostNord pakkeshop

Det er nemt at finde en af PostNords mange pakkeshops. De fleste byer har mindst én, og de store byer har mange af slagsen.

Typisk er disse pakkeshops placeret inde i større butikker, i supermarkeder, eller hos købmænd. Flere storcentre, især i de større byer, har en afdeling for PostNord. Ellers vil du ofte finde dem inde i butikker som Føtex, Kvickly, Brugsen og flere - de har tit en pakkeshop med PostNord service.

Hos flere hjemmesider kandu få et overblik over de forskellige pakkeshops. Et godt eksempel er PostNords egen hjemmeside, hvor du kan indtaste dit postnummer, og derefter bliver du præsenteret for et kort med de nærmeste pakkeshops.

 

Service og ydelser hos PostNord

PostNord er den førende leverandør i Norden, når det kommer til postservice. Det betyder, at de tilbyder en del ydelser, og at du har mange valgmuligheder, når du møder op i en pakkeshop.

Først og fremmest kan du sende pakker med PostNord. Det gælder både for privatpersoner og for virksomheder. Du kan købe pakkelabel online og simpelthen bare aflevere pakken i den nærmeste Postnord indlevering, men du kan også betale for forsendelsen på stedet.

Ellers er det muligt at sende breve. Både som almindelig post, men også forskellige andre ydelser, som fx rekommanderet post, quickbreve, erhvervsbreve og mere.

Du kan forberede dig hjemmefra

Det er klart lettest at benytte en PostNord pakkeshop, hvis du er forberedt hjemmefra.

Hvis du selv skal afsende en pakke, så kan du bestille pakkelabel online og sætte det på pakken. Derefter behøver du kun at gå forbi din nærmeste pakkeshop, lægge pakken til aflevering, og det er alt.

Såfremt du skal afhente en pakke, der er sendt til dig, så sørg for at tage ID med hjemmefra. Ofte vil PostNord nemlig spørge om bevis for din adresse, når du afhenter en pakke. Et sygesikringsbevis er tilstrækkelig dokumentation. Hvis du skal afhente en pakke, der er kommet til en pakkeboks og ikke ind til selve pakkeshoppen, så behøver du kun at medbringe den kode, der kan åbne boksen.

Benyt Pakke.dk hvis du skal sende pakker med PostNord og ønsker den mest overskuelige proces. Her får du et overblik over de bedste priser og muligheder, og du kan arrangere det hele hjemmefra.

 

 

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+