Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Vægt
Kg
Længde
Cm
Bredde
Cm
Højde
Cm

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Hvad vil du sende?
Privat forsendelse?    Ja    Nej
Læsse-udstyr tilgængelig(fx truck)?    Ja    Nej

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Typer
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Emballage
Kg
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer

FORTÆL OS VENLIGST MERE OM DIN FLYTNING

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Venligst indtast samlet vægt
Kg
København  -   Nuuk 5 dage/1 kg 425,-
Aalborg  -   Kangerlussuaq 7 dage/5 kg 520,-
Århus  -   Sisimiut 7 dage/10 kg 580,-
Odense  -   Ilulissat 7 dage/20 kg 710,-
Esbjerg  -   Aasiaat 7 dage/50 kg 940,-

Send pakke til Grønland

Forsendelser til Grønland

Skal du sende fragt til Grønland, så læs med her, så du kan træffe det bedste valg af leverandør, forsendelsesform osv. Her får du først lidt baggrundsforståelse - hvis du har travlt, så gå til næste afsnit. :) 

 

Fragt til Grønland - på andre vilkår

I langt det meste af verden, fungerer fragt på stort set samme vilkår; et infrastrukturelt netværk flytter dokumentet, pakken eller pallen fra et sted til et andet. I nogle dele af verden, kan infrastrukturen være af ringere kvalitet end andre steder, hvilket kan betyde at der ikke er så mange ruter, der kører til en given destination. For Grønland er det helt andre vilkår der er på spil. Ud over at Grønland er en ø, så er det nok så væsentligt et land uden egentlig infrastruktur. Byerne i Grønland er i sig selv små ‘øer’ hvor mennesker bor samlet, men uden direkte forbindelse til de andre byer og bygder. Det betyder at der slet ikke er ‘ruter’ på samme måde som i resten af verden, og det kan derfor være forbundet med særdeles store udfordringer, at få pakker og paller frem. ‘Pakker til Grønland’ er en ting, og ‘Paller til Grønland’ noget helt andet. I mange egne af verden er det muligt at flyve paller til og fra en destination, det er det også i Grønland, men det begrænsede antal ruteflyvninger betyder desværre at prisen er noget højere end den er til resten af verden. Grønland er dybt afhængig af den luftfragt der er til landet, for at kunne få noget der ligner friske råvarer, i et land der ikke ejere landbrugsjord. Hvis man går ned i den lokale ‘Brugseni’ i Nuuk, vil man eksempelvis kunne se grøntsager der er ‘flyfriske’, som er den friskeste form for grønt der findes i Grønland. Så selvom pakke.dk sender næsten alt til resten af verden med luftfragt, så er det en fordel at huske at ‘Luftfragt Grønland Priser’ er et andet niveau end resten af verden, og at det derfor godt kan betale sig at overveje søfragt når forsendelsestypen tillader det.

 

Muligheder for pakkepost til Grønland

Heldigvis er Pakke.dks priser for at send pakke og pakker til Nuuk stadig blandt de bedste i branchen, og vi tilbyder både luftfragt og søfragt. Fordelen ved at handle med os, er at du undgår at skulle forholde dig til alle de forskellige gebyrer.

 

Undgå at tænke på:

 

 • toldbehandling
 • pakhus- og pladsleje
 • palleleje
 • containerleje
 • eftertransport
 • håndtering i afsenderhavn
 • håndtering i modtagerhavn
 • olie- og valutatillæg
 • investeringsbidrag
 • MRN gebyr 
 • osv. osv. 

 

Pakke.dk giver dig en fast pris, og det er det eneste du behøver at forholde dig til, ved den ellers så omstændige søfragt - du skal blot huske at leveringstiden som regel er 2-3 uger.

Men selvom det er jagt, og ikke fragt Grønland lever af, så er det stadig et land der er dybt afhængige af fragt, og der er derfor også stor interesse i at få forsendelser frem. Derfor kan vi også tilbyde at få pakkepost til Nuuk hurtigt frem. Selvom det ikke er ekspres forsendelse til Grønland har lettest ved, så er det alligevel muligt til nogle destinationer. Når du vælger pakke.dk som leverandør, kan du derfor alligevel ofte få forsendelser frem i det tempo du ønsker - så du kan roligt sende pakker til Grønland via os. 

 

Hvad koster det at sende pakke til Grønland

Samarbejdspartnere

send til USA FedEx fragt fra USA forsendelse USA

Hvad siger kunderne?

 • Det sparer os en masse administrativt arbejde hver dag, at Pakke.dk er en pålidelig og billig løsning til vores vigtige og voksende logistik behov

  Jens Skjölstrup, CEO
  UltraAqua

  UltraAqua

 • Pakke.dk er vores portal til at finde de billigste fragtpriser. Sammenligner nemt porto priser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv. Vi vælger dermed altid den bedste løsning til vores pakkepost.

  Hans Verner Jepsen
  Tippy A/S

  Tippy A/S

 • Pakke.dk har som de første gjort fragt og forsendelser både nemt og overskueligt.. Genialt redskab til overblik over fragtomkostninger og bestilling.

  Torben Mølbjerg Larsen
  Dansk Bilglas

  Dansk Bilglas

 

Et øjeblik

DHL

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Ønsker du at blive oprettet som kunde skal du blot indtaste din første forsendelse
Når vi har modtaget dine første bestilling er du automatisk oprettet som kunde

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×