Sende pakker til Grønland

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Send pakke til Grønland

Forsendelser til Grønland

Skal du sende fragt til Grønland, så læs med her, så du kan træffe det bedste valg af leverandør, forsendelsesform osv. Her får du først lidt baggrundsforståelse - hvis du har travlt, så gå til næste afsnit. :) 

 

Fragt til Grønland - på andre vilkår

I langt det meste af verden, fungerer fragt på stort set samme vilkår; et infrastrukturelt netværk flytter dokumentet, pakken eller pallen fra et sted til et andet. I nogle dele af verden, kan infrastrukturen være af ringere kvalitet end andre steder, hvilket kan betyde at der ikke er så mange ruter, der kører til en given destination. For Grønland er det helt andre vilkår der er på spil. Ud over at Grønland er en ø, så er det nok så væsentligt et land uden egentlig infrastruktur. Byerne i Grønland er i sig selv små ‘øer’ hvor mennesker bor samlet, men uden direkte forbindelse til de andre byer og bygder. Det betyder at der slet ikke er ‘ruter’ på samme måde som i resten af verden, og det kan derfor være forbundet med særdeles store udfordringer, at få pakker og paller frem. ‘Pakker til Grønland’ er en ting, og ‘Paller til Grønland’ noget helt andet. I mange egne af verden er det muligt at flyve paller til og fra en destination, det er det også i Grønland, men det begrænsede antal ruteflyvninger betyder desværre at prisen er noget højere end den er til resten af verden. Grønland er dybt afhængig af den luftfragt der er til landet, for at kunne få noget der ligner friske råvarer, i et land der ikke ejere landbrugsjord. Hvis man går ned i den lokale ‘Brugseni’ i Nuuk, vil man eksempelvis kunne se grøntsager der er ‘flyfriske’, som er den friskeste form for grønt der findes i Grønland. Så selvom pakke.dk sender næsten alt til resten af verden med luftfragt, så er det en fordel at huske at ‘Luftfragt Grønland Priser’ er et andet niveau end resten af verden, og at det derfor godt kan betale sig at overveje søfragt når forsendelsestypen tillader det.

 

Muligheder for pakkepost til Grønland

Heldigvis er Pakke.dks priser for at send pakke og pakker til Nuuk stadig blandt de bedste i branchen, og vi tilbyder både luftfragt og søfragt. Fordelen ved at handle med os, er at du undgår at skulle forholde dig til alle de forskellige gebyrer.

Undgå at tænke på:

 • toldbehandling
 • pakhus- og pladsleje
 • palleleje
 • containerleje
 • eftertransport
 • håndtering i afsenderhavn
 • håndtering i modtagerhavn
 • olie- og valutatillæg
 • investeringsbidrag
 • MRN gebyr 
 • osv. osv. 

 

Pakke.dk giver dig en fast pris, og det er det eneste du behøver at forholde dig til, ved den ellers så omstændige søfragt - du skal blot huske at leveringstiden som regel er 2-3 uger.

Men selvom det er jagt, og ikke fragt Grønland lever af, så er det stadig et land der er dybt afhængige af fragt, og der er derfor også stor interesse i at få forsendelser frem. Derfor kan vi også tilbyde at få pakkepost til Nuuk hurtigt frem. Selvom det ikke er ekspres forsendelse til Grønland har lettest ved, så er det alligevel muligt til nogle destinationer. Når du vælger pakke.dk som leverandør, kan du derfor alligevel ofte få forsendelser frem i det tempo du ønsker - så du kan roligt sende pakker til Grønland via os. 

pakke til grønland
send pakke til grønland
pakkepost til grønland
pakker til grønland
sende pakke til grønland

send pakke fra grønland til danmark

send pakke til grønland

send pakke til grønland postnord

send en pakke til grønland
fragt fra greenland
fragt til greenland

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+