Hvad koster det at sende en pakke til Norge

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

SEND PAKKE TIL NORGE

Skal du have fragt til Norge og mangler du bare en erfaren leverandør og en skarp pris? Så begynd her.

Pakke.dk har sendt så meget pakkepost til Norge, at vi nu har åbnet en afdeling i landet, og både sælger fragt til Norge og til nordmændene – og kvinderne. Vi har derfor rigtig meget erfaring med at sende pakke til Norge med succes for dig som kunde. Uanset om du har sendt 10.000 pakker eller skal sende din første, så vil vi gerne hjælpe dig med de fordele, der kommer af at kende branchen indefra, som vi gør. Ring til vores anmelderroste kundeservice med det samme på 70 201 401.

 

HVORDAN SENDER MAN EN PAKKE TIL ET LAND UDEN FOR EU?

Der er mange der får en overraskelse når de første gang sender en pakke til Norge. Landet er så tæt på, og alligevel er det de samme krav der stilles som når man sender en pakke til New Zealand. Det er derfor vigtigt at du er godt forberedt, så hvordan sender man en pakke til Norge – eller New Zealand?

Der er tre ting der kræver særlig opmærksomhed:

 

1. TOLD OG MOMS

Vi sparer dig for gebyret

Når du sender fragt til Norge, eller andre lande uden for EU, skal forsendelsen fortoldes.  Det er normalt den fragtvirksomhed der ’har pakken fysisk’ der skal fortolde din pakke, og det giver virksomheden ret til at opkræve et gebyr for det arbejde de udfører. PostNord tager eksempelvis 160,- i toldgebyr. Når du sender med Pakke.dk sparer du de penge, da vi ser fortoldningen som en service. Du skal dog være opmærksom på at det dig som afsender, der bærer ansvaret for eventuel told og moms på det du sender. Det kan derfor være en god ide at undersøge det inden du sender din pakke.

 

2.TOLDDOKUMENTER

Vi har gjort det nemt for dig

En fortoldning kræver at der er et tolddokument med pakken. Når du har bestilt din forsendelse til Norge, har vi lagt en skabelon inde på din ordre under ’mine sider’ – her udfylder du blot de blanke felter, så udfylder vi automatisk alt andet. Husk at formålet med tolddokumentet er at give toldvæsnet mulighed for at forholde sig til om din pakke skal fortoldes, uden at de behøver at standse og åbne den, så hvis du ønsker at få din pakke til Norge uden toldforsinkelser, så er det vigtigt, at du er præcis i din beskrivelse, af det du sender. Læs mere om tolddokumenter her.

 

3. INDHOLD OG INDPAKNING

Lad os vejlede dig til en god oplevelse
Der er ting der kan sendes, og ting der ikke kan sendes til Norge – både når det kommer til indhold og indpakning. Det er sjovest når din pakke til Norge når frem, og stadig er i et stykke. Vi kan godt li’ når det er sjovt, og derfor vil vi gerne hjælpe dig, inden du sender din pakke, så vi er sikre på at den er egnet til eksempelvis luftfragt og maskinel sortering. Det kan du læse meget mere om her og her, eller endnu bedre, kontakt os med det samme, og lær at sende pakke til Norge sikkert.

 

HVORNÅR KAN PAKKE.DK HJÆLPE?

Vi kan hjælpe dig hvis du skal have dokumenter, pakker, paller, containere, flyttelæs eller fulloads sendt til/eksporteret til Norge, eller sendt fra/importeret fra Norge, uanset om du er privat eller erhverv. Men det hele starter her.

 

 


 

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 247 reviews at Google+