Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Vægt
Kg
Længde
Cm
Bredde
Cm
Højde
Cm

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Hvad vil du sende?
Privat forsendelse?    Ja    Nej
Læsse-udstyr tilgængelig(fx truck)?    Ja    Nej

Det tager kun 1 minut

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Antal
Stk
Typer
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Emballage
Kg
Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer

FORTÆL OS VENLIGST MERE OM DIN FLYTNING

Send Fra
Postnummer
Til
Postnummer
Venligst indtast samlet vægt
Kg
København  -   Oslo 1 dag/1 kg 240,-
Aarhus  -   Stavanger 2 dage/10 kg 270,-
Trondheim  -   Aalborg 1 dag/1 kg 400,-
Odense  -   Bergen 3 dage/50 kg 535,-
Oslo  -   København 2 dage/5 kg 470,-

SEND PAKKE TIL NORGE

Skal du have fragt til Norge og mangler du bare en erfaren leverandør og en skarp pris? Så begynd her.

Pakke.dk har sendt så meget pakkepost til Norge, at vi nu har åbnet en afdeling i landet, og både sælger fragt til Norge og til nordmændene – og kvinderne. Vi har derfor rigtig meget erfaring med at sende pakke til Norge med succes for dig som kunde. Uanset om du har sendt 10.000 pakker eller skal sende din første, så vil vi gerne hjælpe dig med de fordele, der kommer af at kende branchen indefra, som vi gør. Ring til vores anmelderroste kundeservice med det samme på 70 201 401.

 

HVORDAN SENDER MAN EN PAKKE TIL ET LAND UDEN FOR EU?

Der er mange der får en overraskelse når de første gang sender en pakke til Norge. Landet er så tæt på, og alligevel er det de samme krav der stilles som når man sender en pakke til New Zealand. Det er derfor vigtigt at du er godt forberedt, så hvordan sender man en pakke til Norge – eller New Zealand?

Der er tre ting der kræver særlig opmærksomhed:

 

1. TOLD OG MOMS

Vi sparer dig for gebyret

Når du sender fragt til Norge, eller andre lande uden for EU, skal forsendelsen fortoldes.  Det er normalt den fragtvirksomhed der ’har pakken fysisk’ der skal fortolde din pakke, og det giver virksomheden ret til at opkræve et gebyr for det arbejde de udfører. PostNord tager eksempelvis 160,- i toldgebyr. Når du sender med Pakke.dk sparer du de penge, da vi ser fortoldningen som en service. Du skal dog være opmærksom på at det dig som afsender, der bærer ansvaret for eventuel told og moms på det du sender. Det kan derfor være en god ide at undersøge det inden du sender din pakke.

 

2.TOLDDOKUMENTER

Vi har gjort det nemt for dig

En fortoldning kræver at der er et tolddokument med pakken. Når du har bestilt din forsendelse til Norge, har vi lagt en skabelon inde på din ordre under ’mine sider’ – her udfylder du blot de blanke felter, så udfylder vi automatisk alt andet. Husk at formålet med tolddokumentet er at give toldvæsnet mulighed for at forholde sig til om din pakke skal fortoldes, uden at de behøver at standse og åbne den, så hvis du ønsker at få din pakke til Norge uden toldforsinkelser, så er det vigtigt, at du er præcis i din beskrivelse, af det du sender. Læs mere om tolddokumenter her.

 

3.INDHOLD OG INDPAKNING

Lad os vejlede dig til en god oplevelse
Der er ting der kan sendes, og ting der ikke kan sendes til Norge – både når det kommer til indhold og indpakning. Det er sjovest når din pakke til Norge når frem, og stadig er i et stykke. Vi kan godt li’ når det er sjovt, og derfor vil vi gerne hjælpe dig, inden du sender din pakke, så vi er sikre på at den er egnet til eksempelvis luftfragt og maskinel sortering. Det kan du læse meget mere om her og her, eller endnu bedre, kontakt os med det samme, og lær at sende pakke til Norge sikkert.

 

HVORNÅR KAN PAKKE.DK HJÆLPE?

Vi kan hjælpe dig hvis du skal have dokumenter, pakker, paller, containere, flyttelæs eller fulloads sendt til/eksporteret til Norge, eller sendt fra/importeret fra Norge, uanset om du er privat eller erhverv. Men det hele starter her.

 

 


 

Send pakker billigt til Norge

Samarbejdspartnere

send til USA FedEx fragt fra USA forsendelse USA

Hvad siger kunderne?

 • Det sparer os en masse administrativt arbejde hver dag, at Pakke.dk er en pålidelig og billig løsning til vores vigtige og voksende logistik behov

  Jens Skjölstrup, CEO
  UltraAqua

  UltraAqua

 • Pakke.dk er vores portal til at finde de billigste fragtpriser. Sammenligner nemt porto priser og leveringstider fra UPS, DHL, Fedex og Postdanmark osv. Vi vælger dermed altid den bedste løsning til vores pakkepost.

  Hans Verner Jepsen
  Tippy A/S

  Tippy A/S

 • Pakke.dk har som de første gjort fragt og forsendelser både nemt og overskueligt.. Genialt redskab til overblik over fragtomkostninger og bestilling.

  Torben Mølbjerg Larsen
  Dansk Bilglas

  Dansk Bilglas

 

Et øjeblik

DHL

 

Fejl i indtastning

Ret de felter der er markeret med rød for at fortsætte

×
Fejl i indtastning
Du har desværre indtastet symboler eller tegn vi ikke accepterer du skal rette eller slette følgende.

×
Log på

Indtast din email og dit password for at logge ind på siden.

Ønsker du at blive oprettet som kunde skal du blot indtaste din første forsendelse
Når vi har modtaget dine første bestilling er du automatisk oprettet som kunde

Glemt dit password ? klik her

×
Log af

Du er nu logget af fra din konto
Det er sikkert at forlade din computer

×
Glemt kode

Glemt dit password ? klik her

×