UPS

Via Pakke.dk kan du nemt bestille billige UPS forsendelser
På forsiden kan du beregne og bestille - du taster ganske enkelt du afsender og modtager-information og straks vil du se priserne på flg. services:

UPS pakker
UPS Forsendelser
UPS labels
UPS Fragt
UPS Express

Efter ordre printer og påsætter du stregkode pakkelabels

UPS Priser - Nemt, hurtig og Billigt!

Klik her for at søge priser: www.pakke.dk

UPS Danmark

Via www.pakke.dk kan du nemt bestille billige forsendelser UPS
På forsiden kan du beregne og orden - at skrive kun sende og modtage information og straks vil du se priserne på de følgende ydelser:.

UPS pakker
UPS Forsendelser
etiketter UPS
UPS Freight
UPS Express

Ved kendelse print og anvende stregkode pakke etiketter

UPS satser - nemt, hurtigt og billige!

Klik her for at søge priser: www.pakke.dk

Spar op til 60% på UPS Courier levering

UPS Kurertjenester

Uanset om du har brug for at se UPS sporing oplysninger, kontakt UPS kunde, finde en adgang UPS point placering eller få en UPS tilbud, det hele er her i vores praktiske guide til UPS shipping. Du kan også sørge for en UPS afhentning eller lære om forskellige UPS tjenester såsom standard og udtrykke saver levering.

UPS Access Points - Pick-up & Drop-off steder

UPS Access Points er et netværk af lokal indsamling og drop-off point bekvemt placeret i nærheden af ??dit hjem eller arbejde, såsom en lokal kiosk, tankstation eller dagligvarebutik. UPS adgangspunkter giver dig mulighed for at indsamle eller aflevere pakker på din bekvemmelighed, og ofte uden for normal arbejdstid. Der er nu UPS adgangspunkter hele Storbritannien og Europa, som kunderne omfavne de praktiske UPS drop-off og indsamling tjenester.


Slut med at vente derhjemme på afhentning

Vælg mellem mere end 2500
lokale forhandlere til at indsamle
eller aflevere din pakke.

De fleste forhandlere er åbne aftener og weekender.

Find din nærmeste UPS drop-off eller opsamlingssted

UPS kan samle den samme dag fra de fleste steder i verden.

De gør tre leveringsforsøg som standard for de fleste destinationer, men i Storbritannien, for elementer, der vejer mindre end 20 kg, UPS bare at gøre et forsøg på levering; og hvis de undlader at levere til dig, er forsendelsen leveres til nærmeste UPS Access Point placering i stedet.

UPS Tracking
UPS sporingsoplysninger omfatter real-time scanning information til både britiske og internationale sporing, så du altid kan se pakken fremskridt uanset hvor du sender. Med www.pakke.dk® er det nemt at spore forsendelsen; blot indtaste din UPS trackingnummer i vores sporing side, og se real-time status og placering af forsendelse. Hvad mere er, hvis forsendelsen er forsinket, vil vi holde jer opdateret med e-mail-advarsler og hjælpe med at løse eventuelle problemer.

Når du sporer forsendelsen, bør du holde øje med "fritagelse scanninger 'som disse kan indikere, at der er en forsinkelse i leveringen. Undtagelse scanner vil underrette dig om årsagen til forsinkelsen. En fælles sag forsinkelser, hvis du sender internationalt, toldspørgsmål hvilket normalt forudsætter modtageren til at kontakte UPS i modtagerlandet. Når du spore din forsendelse, hvis du ser, at det er her i modtagerlandet og forsendelse status er angivet som "undtagelser«, så vi anbefaler, at du bede modtageren til at kontakte UPS for at hjælpe fremskynde fortoldningen. Du kan få telefonnummeret direkte fra bunden af ??denne side.

UPS Services
UPS tilbyder et omfattende udvalg af britiske og internationale udtrykke, timede og økonomi leveringsmuligheder for enhver pengepung.

UPS Express Saver
Hurtig verdensplan
Hurtig levering.

UPS Express og Express Plus:
09:00, 10:30 og 24:00
tidsindstillet levering med
Penge tilbage garanti.

UPS Standard og UPS Expedited
Langsommere mere økonomisk
levering af store
og tunge pakker.

UPS leveringstider

UPS tilbyder både hurtig express og langsommere økonomi udbringning, med transittider spænder efter destinatioon:


levering Europa
Express - Næste dag
Økonomi - 2-5 dages

USA levering
Fast 1-2 dag
Økonomi 3-5 dage

Asien levering
Fast 2-4 dag
Økonomi 3-6 dage

levering Afrika
Fast 2-5 dag
Økonomi 4-6 dage

Told og International Shipping

Uanset om du sender til Kina, USA eller andre lande uden for EU, skal forsendelsen gå igennem tolden, og kan være genstand for told og afgifter. www.pakke.dk® vil automatisk give papirer, du har brug for fortoldning.

UPS priser og gebyrer

UPS har begrænsninger strenge størrelse og vægt og accepterer ikke vare mere end 70 kg i vægt eller 419cm i længde og omfang kombineret, da de ikke er en passende løsning for meget store og tunge pakker eller forsendelser. De gælder også for en række tillæg for store emner. www.pakke.dk citater inkluderer alle afgifter.


Alle Pakke.dk priser inkluderer alle afgifter. UPS omkostninger til ekstern site leverancer og har også en masse størrelse og vægt relaterede afgifter, så det er vigtigt, at du giver præcise Bande mål og vægt, når de anmoder om et tilbud.