Hvad koster det at sende en pakke til USA?

Hvad koster det virkelig at sende en pakke til USA? Svarene på dette spørgsmål er mange. Det er anderledes på grund af flere faktorer. Afsendelse af pakker, især i udlandet, kan derfor føles som en hel jungle. Men er der et lys i enden af ​​tunnelen? Læs her om, hvordan du hurtigt og nemt får svar på, hvad din forsendelse vil koste!

Sende pakker til udlandet

At forsøge at finde ud af, hvad det koster at sende en pakke i udlandet, er i det mindste vanskelig. For ikke at begynde at snakke om, hvad tid det tager at undersøge alle de forskellige muligheder. De er mange. I Sverige har vi adgang til rigtig gode leverandører, som både er hurtige og korrekte. Men klarhed er ikke altid let at opnå. Retfærdige svar på omkostninger til specifikke ruter og ture er ualmindeligt. Som følge heraf føler mange føler sig forladte og forvirrede, når de går og sender en pakke i udlandet. Men der er en glat løsning på dette problem …

Sammenlign priser på Pakke.dk

Pakke.dk er et sammenligningssted for forskellige fragtmuligheder. De bruger det samme princip som Momondo og Expedia, men sammenligner priser med forskellige leverandører, der kan sende din pakke. På Billigtpaket.se finder du pris muligheder for leverandører som DHL, UPS, Postnord og DAO. Du får også direkte information om, hvor længe forsendelsen vil tage. For at få præcise prisforslag, kan du bruge søgefunktionen på hjemmesiden. Der udfyldes postnummeret på afsendelses- og destinationsstedet og hvilken type pakke du skal sende. Derefter får du muligheder for forskellige leverandører, tider og priser.
 
vis du bare vil have en ideaf hvad det kan koste, og hvor lang tid det tager at sende en pakke til USA, kan du se på et hurtigt overblik over prisborde. Der kan du for eksempel læse, at en pakke på op til 5 kg kan sendes til USA om to dage, for ca. 600 DKR. Smart, ikke?
 
Vil du vide mere om dine forskellige forsendelsesmuligheder? Sammenlign priser på Pakke.dk her.