Emballering af forsendelse

Se video-vejledning som vores venner hos GLS har lavet: se video

Det er afsenders ansvar at indholdet i forsendelsen emballeres korrekt. Forsendelsen skal være korrekt emballeret for at få erstatning ved eventuel skade.

Send skrøbelig pakke

Forsendelsen sker sammen med andre afsenderes forsendelser, og  forsendelsen skal derfor kunne klare normal transporthåndtering, hvilket kan indebære flere omlastninger  og omsorteringer under fragten, inklusiv maskinel håndtering. Den ydre og indre emballering skal derfor tilpasses til indholdet.

Pakke.dk følger International Safe Transit Association (ISTA) anbefalinger vedr. en papkasses bærevne og vægtmaks., jf. www.ista.org, samt UPS emballeringsvejledning vedr. indvendig og udvendig emballage, og skal følges for at forsendelsen er korrekt emballeret.
 

Når du emballerer dine pakker, skal du tage højde for type, vægt og holdbarhed for de ting, du sender.
 

Vi anbefaler som udgangspunkt papkasser til de fleste forsendelser. Den indvendige emballage er meget afhængig af indhold.
 

Hvis det er større og skrøbelige ting, der skal sendes anbefaler vi trækasser.
 

Papkasser er de mest almindeligt anvendte og passende måde at pakke din forsendelse på.
 

Brug altid en ny kasse, hvis det er muligt. Jo flere gange, en kasse anvendes, jo mere går der tabt af den oprindelige beskyttende virkning. Derfor beskytter en tidligere brugt kasse måske ikke forsendelsen tilstrækkeligt.
 

Hvis der genbruges en kasse, skal der kontrolleres, at den er solid og i perfekt stand uden huller, afrivninger eller ødelagte hjørner, samt at alle flapperne er intakte. Fjern alle etiketter og andre forsendelsesmarkeringer fra boksen.
 

Husk at selvom forbudte ting er korrekt emballeret, kan der ikke ydes erstatning ved transportskade eller bortkomst. Vi tager altid udgangspunkt i UPS emballagevejledning vedr. indpakning.
Link til UPS emballagevejledning

Køb af emballage kan ske via denne hjemmeside: http://www.emballage-shoppen.dk

Køb af paller med levering  kan gøres på www.jopa.dk