Fragtaftaler - beregn fragtpriser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Moderne virksomheder anvender i dag, i stadig højere grad pakkefragt. Internettet har åbnet op for mange muligheder for handel og det har også gjort, at virksomheder ikke blot kan sælge deres produkter i nærområdet men til hele landet og hele Europa. Det er særligt de virksomheder, der er bygget om om en webshop og virksomheder, der både har fysiske butikker men også har etableret en webshop, der nyder godt af de mange muligheder, der er tilstede via nethandel.

GLS aftale for virksomheder

Den øgede nethandel har givet pakkefragten et regulært boost og der er derfor også mange aktører på fragtmarkedet. En GLS fragtaftale kan sikre din virksomhed lavere priser på forsendelser, da det er muligt at forhandle individuelt med GLS omkring vilkår, satser og eventuel mere. Har du en webshop, har du som udgangspunkt rigeligt med muligheder at vælge imellem, når du skal finde den virksomhed, som skal sørge for at dine pakker når frem til kunden. Den store konkurrence på markedet er noget, der kommer dig til gode, når du skal vælge et fragtfirma, der skal varetage fragten for din virksomhed. Derfor giver det også rigtig god mening, at sondere markedet og tage et kig på de forskellige leverandører og hvad de kan levere inden du eventuelt laver en fragtaftale med et fragtfirma såsom GLS.

Fragtaftale webshop

Har du en webshop, er den måde kunden får sin ordre leveret typisk via en pakke, som du sender til kunden fra din shop. De fleste webshops har enten deres eget lager eller så anvender de et lagerhotel. Der er selvfølgelig også webshops, der tilbyder at kunden kan komme og hente varen de har købt på virksomhedens adresse. Den mulighed er typisk tilstede, hvis virksomheden har en webshop sammen med fysiske butikker, hvor kunden så har mulighed for selv at afhente pakken. Mange webshops har dog en fragtaftale med et firma, som sørger for at levere pakken, men webshops kan også sagtens have flere fragtaftaler. Måske har du, hvis du har handlet hos en webshop bemærket, at man selv kan vælge mellem 2 eller 3 forskellige fragtfirmaer, når man skal beslutte hvordan varen skal leveres. Her kan man typisk også vælge om den skal leveres på hjemmeadressen eller til en pakkeshop.

Fragtaftale GLS

GLS er en af de store spillere på det danske fragtmarked og de har rigtig mange pakkeshops rundt om i landet. Som webshopejer, er der mange fordele ved at vælge GLS, blandt andet de mange pakkeshops rund om i hele Danmark. De mange indleverings- og udleverigssteder betyder, at du kan tilbyde dine kunder en rigtig god service og der aldrig er langt til den nærmeste pakkeshop. Derudover er GLS kendt for at være meget punktlige og de yder en meget hurtig levering. Endvidere tilbyder GLS ”shopfinder” integration til din webshop, så kunden kan finde den nærmeste GLS pakkeshop når købet gennemføres ligesom der tilbydes track and trace integration. GLS er en stor international virksomhed, som selvfølgelig også kan klare levering til andre lande, hvis du for eksempel sælger produkter til andre europæiske lande. Du kan læse mere om hvilke muligheder du får med en GLS fragtaftale på gls hjemmeside.

Fragtaftale Postnord

Postnord er virksomhed, som de fleste danskere kender. Postnord er nemlig navnet på det, der tidligere hed Post Danmark og som har rødder i det danske postvæsen, der har en lang og glorværdig historie og som har stået for postomdelingen her i landet de sidste mange hundrede år. I dag er Postnord en moderne virksomhed, der udover at stå for brevomdelingen i Danmark også fragter pakker ud til danskerne. Postnord har et stort netværk af pakkeshops, hvor kunderne kan afhente pakker, som er sendt med Postnord. Udover levering i Danmark leverer Postnord også med hurtig levering i de nordiske lande og resten af Europa. Hvis du indgår en erhvervskundeaftale med Postnord, kan du få en række fordele, som du kan læse mere om på Postnords hjemmeside.

Alternativer til fragtaftaler

Der findes dog også andre muligheder end en fragtale med et fragtfirma for dig har en virksomhed. Et rigtig godt alternativ til fragtaftalen er, at anvende tjenesten Pakke.dk. Når du anvender pakke.dk har du mulighed for at finde den billigste fragtløsning på hver forsendelse blandt mange forskellige leverandører. Det eneste du skal køre er at indtaste pakkens vægt og størrelse, samt hvor den skal sendes fra og til, herefter får du præsenteret et overblik over hvad det koster hos de forskellige firmaer og du har mulighed for at vælge den bedste og billigste løsning for dig og dine kunder. Pakke.dk giver dig med andre ord overblik over fragtmarkedet. Når du har valgt den leverandør, du foretrækker, kan du med det samme købe fragtlabel hos den leverandør du foretrækker. Samtidig kan du også vælge at få afhentet pakkerne, så du ikke selv skal til at transportere pakkerne til et indleveringssted. 

Pakke.dk giver overblik over fragtpriserne

Hvis din virksomhed gerne vil benytte pakke.dk, behøver du ikke oprette en fragtaftale, det eneste du skal gøre er, at klikke ind på hjemmesiden og opretter dig som bruger. Pakke.dk er derved et rigtig godt alternativ for din virksomhed i forhold til de gængse fragtaftaler med individuelle fragtfirmaer såsom DAO. Gennem pakke.dk får du overblikket over priser hos alle de største fragtleverandører, herved kan du altid i ro og mag finde de bedste priser til jeres kunder i forhold til fragt. Hvis du vil vide mere så klik ind på pakke.dk, vores kundeservicemedarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål til vores tjeneste.

fragtaftale
gls fragtaftale
fragtaftaler
fragtaftale til webshop
fragtaftale webshop
dao fragtaftale
fragtaftale gls
hjælp til fragtaftaler
fragtaftaler hjælp
Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+