Cookie Politik

Postnord Pakke

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Priser fra 38 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

Priser fra 38 kr,-

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Det siger kunderne om os

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

En af de mest kendte regenter i den Danske kongerække, er Christian den 4. Kong Christian er kendt for de mange krige han førte, specielt kendes han for krigene mod vores naboland Sverige. Men Christian den 4. tog også mere fredelige initiativer i sin tid som regent. I det herrens år 1624 udsendte Kong Christian den 4. en forordning om postbude. Det var med denne forordning, at grunden blev lagt til postvæsnet i Danmark.

I dag er Post Danmark blevet en del af koncern Postnord, der er fra Sverige. Det var nok ikke en del af planen dengang i 1624, da Christian den 4. udsendte forordningen.

Det danske postvæsen er således i dag en del af en stor moderne postvirksomhed, der omdeler pakker i både Danmark og Sverige.   

Fra post til pakkepost

Tidligere var post synonym med brevpost. Internettet har dog haft stor betydning for antallet af breve der sendes. I dag klarer de fleste kommunikationen via e-mail eller de sociale medier. Breve fra de offentlige myndigheder sendes i dag også digitalt til E-boks.

Nedgangen i brevposten er dog afløst af, at vi danskere sender flere og flere pakker. Det skyldes blandt andet at vi handler mere på nettet i netbutikkerne og med hinanden via online markedspladser. I dag er en stor del af Postnords forretningsområde derfor også, at levere pakker til danskerne.

Hvordan kan du sende en pakke med Postnord

Der findes flere måder hvorpå du kan sende en Postnord pakke – det gælder uanset om du er privatperson eller virksomhed.

På Postnords hjemmesiden kan du købe en pakkelabel, som du kan skrive ud og sætte på pakken. Herefter kan du indlevere pakken i den nærmeste Postnord pakkeshop. Du har også mulighed for at købe din pakkelabel i selve pakkeshoppen. Det er også i pakkeshoppen, at modtageren kan afhente pakken.

Postnord har mere end 2000 udleveringssteder i hele Danmark og der kommer hele tiden nye pakkeshops og pakkebokse til. Du kan selvfølgelig også vælge at sende pakken, så den leveres direkte til modtageren på hjemadressen. På Postnords hjemmeside kan du finde et overblik over hvad det koster at sende em postnord pakke, både med levering til pakkeshop og direkte til modtagerens adresse.

Hvor finder du Postnord pakkeshops?

Som nævnt er der mere end 2000 Postnord pakkeshops i Danmark. Du finder dem som regel i tankstationer, dagligvarebutikker eller kiosker. På Postnords hjemmeside kan du søge efter den nærmeste pakkeshop i forhold til hvor du bor.

Pakke.dk
Rated 4.5/ 5 based on 215 reviews at Google+