Porto Priser

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

 Porto i Danmark: Sådan får du de billigste priser, når du sender pakker indlands

Har du en eller flere pakker, som du skal have sendt afsted med posten? Og har du svært ved at overskue, hvor du kan sende din pakke til den billigste pris?

Den tid, hvor der kun var Post Danmark til at bringe breve og pakker ud, er forbi for længst. I dag er der mange om buddet, når det kommer til at få bragt pakker ud i Danmark. Der er ikke alene én, men flere porto takster anno 2020, og der kan være stor forskel på prisen, afhængigt af hvilken udbyder du vælger, når du leder efter porto i Danmark.

Hos Pakke.dk gør vi det nemt for dig at gennemskue, hvor du kan få de bedste porto priser. Og det gælder både porto indland og porto udland. Bruger du vores online porto beregner her på siden, tager det dig kun få sekunder at få oplyst sort på hvidt, hvor det bedst vil kunne betale sig at sende din pakke eller dit brev.

Beregn porto i Danmark hurtigt og nemt: Sådan gør du

Vil du gerne vide, hvor meget det vil koste dig i porto at sende en pakke eller et brev? Og hvor lang tid det vil tage for din forsendelse at komme frem til den ønskede destination? Så kan du med fordel anvende vores online porto beregner. 

3 nemme trin til at beregne porto online:

1. Det første, du skal gøre, er at give os en række oplysninger om den pakke, du skal have sendt afsted. Vi vil gerne vide lidt om, hvor den skal sendes hen, hvor den skal sendes fra, og hvor stor den er.

2. Når vi har fået dine oplysninger, skal vi bruge nogle få sekunder på at søge porto priser frem fra forskellige udbydere. De bliver nu vist på din skærm, så du kan tage stilling til, hvilket tilbud du finder mest attraktivt. Du får ikke alene oplyst porto pris, men også den leveringstid, du kan forvente

 

 

3.Vælg det tilbud, du synes bedst om, og bestil porto gennem Pakke.dk. Det er både nemt, hurtigt og meget overskueligt.

    

Porto i Danmark - hvilke udbydere kan du vælge mellem på vores side?

Hos Pakke.dk kan du finde porto priser fra alle de mest gængse udbydere her i landet. Det være sig alt fra den gældende pris på porto hos PostNord til porto hos GLS.

 

Hos Pakke.dk kan du sende pakker både indland og udland med: 

Du kan sende alt gennem Pakke.dk – og altid få gode porto priser

Hos Pakke.dk får du oplyst de bedste porto priser, og det gælder uanset, hvilken type af forsendelse du skal have sendt afsted. Er det porto breve eller porto pakker, du er ude efter? Eller har du en container, du skal have sendt til en kunde? 

Det er i og for sig underordnet - der findes ikke den type af forsendelse, som vi ikke kan sende for dig. Og vi hjælper både private kunder og erhvervskunder med at sammenligne og bestille porto i indland og udland.

Hvad kan vi sende for dig?

Vil du gerne have et godt tilbud på porto i Danmark? 

Det kan være dyrt at betale porto, når du skal sende en pakke. Og derfor er der ingen grund til at betale overpris. Det gælder både, hvad enten du skal have sendt en pakke eller et brev i privat øjemed, eller det er i erhvervsregi, at du har brug for hjælp fra pakkeposten. 

Når du bestiller porto gennem os hos Pakke.dk, kan du vide dig helt sikker på, at du ikke bare har taget den første og den bedste udbyder, men at du har sat dig ind i, hvor du billigst kan sende din pakke. Og endda uden selv at få grå hår af at skulle bruge tid på at tjekke porto priser eller takster for 2020 ud hos de forskellige udbydere.

Brug vores online porto beregner til at sammenligne porto priser i Danmark. Det er nemt, det går hurtigt, og så koster det dig ikke en krone. 

Har du spørgsmål til os? Vi sidder klar ved tasterne

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services, eller hvis du gerne vil have hjælp til at bestille eller beregne porto. Du kan benytte dig af vores online chatfunktion, hvor du kan få svar på de mest gængse spørgsmål, og ellers er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Du kan komme i kontakt med vores kundeservice ved at ringe på telefon 70 20 14 01 inden for vores åbningstid eller ved at bruge vores kontaktformular.

 

 

  

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+