DAO pakkeshop

Mens brevposten i høj grad er afløst af digital kommunikation via e-mail og sociale medier, vokser pakkeposten år for år på grund af øget nethandel. Mange af de traditionelle posthuse, er i dag afløst af pakkeshops. De mange pakkeshops giver masser fordele og ikke mindst fleksibilitet for kunderne uanset om du skal sende eller modtage en pakke. De fleste fragtfirmaer har i dag et stort netværk af pakkeshops i hele landet. Derudover er det ofte billigere, at få forsendelse levere til en pakkeshop end levering til døren.

Fordelene ved at anvende en DAO pakkeshop

Pakkeshops giver mange fordele – uanset om du skal sende eller modtage en pakke. Mange pakkeshops er placeret i kiosker, på tankstationer eller i supermarkeder. Derfor har du mulighed for, at aflevere din pakke i et DAO indleveringssted sted inden for hele forretningens åbningstid uanset om det er i hverdagen, om aftenen eller i weekenden.

Modtageren kan hente pakken i en DAO pakkeshop når det lige passer ind i den travle kalender. Ofte kan du derfor kombinere dine gøremål, så du kan klare dine daglige indkøb samtidig med at du indleverer eller henter din pakke i din lokale pakkeshop.

En anden fordel ved at anvende pakkeshops, er i forbindelse med køb af gaver i webshops. Skal du købe julegaver over nettet, er det en fordel at du kan få pakken sendt til en pakkeshop så den ikke bliver leveret på dørtrinet ved dit hjem og fundet af gavemodtageren.  

Let at levere pakker med DAO

Et af de fragtfirmaer, der tilbyder at sende og afhente pakken i en pakkeshop er DAO. DAO365 er også et af de fragtfirmaer, der kan levere din pakke til meget konkurrencedygtige DAO priser. Måske har du hørt om DAO? DAO leverer pakker 365 dage om året og de er en af de billigste aktører på pakkemarkedet.

Ud over at priserne hos DAO er meget konkurrencedygtige, er der endnu en fordel. Når du anvender DAO behøver du nemlig ikke, at printe en pakkelabel ud. Du skal således ikke døje med at få gang i din gamle printer, der sikkert alligevel mangler blæk.

Det eneste du skal gøre er, at bestille din fragt med DAO labeless, her får du oplyst en ni-cifret pakkekode, som du kan notere på din pakke. Når du har noteret koden på pakken skal du blot indlevere den i den nærmeste DAO pakkeshop. Din pakke leveres herefter hurtigt til modtageren af en deca. 3.500 omdelere som DAO i dag råder over.   

Send fra Pakkeshop eller hoveddøren

Der er mange muligheder for at få sendt og hentet din pakke, den mest almindelige er efterhånden pakkeshops, da du kan hente eller sende pakker når det passer dig.

Skal du sende en pakke fra en pakkeshop eller pakkeboks er der et par gode huskeregler at huske på, inden du bestiller og begiver dig afsted. Pakken skal være håndterbar for personalet og de forskellige fragtfirmaer har derfor en vægt og størrelsesbegrænsning på indleverede pakker. Hvis din pakke er større eller tungere eller du ønsker at sende en palle, så skal du bestille at få forsendelsen hentet ved din dør i stedet.

Tilgængeligheden er høj med GLS

GLS tilbyder hele 1500 pakkeshops rundt om i landet, så du kan få sendt både små og større forsendelser, hvad enten det er som firma eller privat. Skal du som sende mange pakker på én gang skal du bestille afhentningen på erhvervsadressen og ikke fra en shop.

Du kan finde gls priser lige her, print dit pakkelabel og derefter aflevere i din nærmeste GLS pakkeshop, lettere bliver det ikke.

Når du skal aflevere din pakke i en pakkeshop er der længde begrænsning på 200 cm og 20 kg.

Gør det let med DAO

Daos 600 pakkeshops tilbyder at du kan sende din pakke fra shop til shop eller fra shop til modtagers dør, hvad enten du skal sende som erhverv eller privat.  

Det eneste du skal forberede før du tager afsted til nærmeste DAO pakkeshop er at tjekke at din pakke overholder maksimal længden på 50X30X30 cm og 10 kg, hvis din pakke skal sendes fra en shop til en shop. Hvis din pakke skal sendes fra en shop til modtagers dør må den maks måle 23X33X6 cm og maks veje 2 kg.

Nu kan du købe din forsendelse online hér og skrive den opgivet forsendelses kode på pakken

Pakkeshops

Genkendelighed med Postnord

Postnord tilbyder alle typer af forsendelser fra shop til shop eller fra pakkeshop og helt til døren, hvad enten du er privat eller firma. Du kan let og overskueligt finde Postnord priserne herr, printe din pakkelabel og aflevere det i den nærmeste Postnord pakkeshop.

Postnord har forskellige krav til størrelsen af din pakke an på hvor du skal sende den hen. Befinder modtager sig i Danmark, Sverige, Finland eller Norge må pakkens længde maks være på 150 cm og længden og omkredsen må sammenlagt maks være på 300 cm, pakkens vægt må ikke overstige 20 kg. Vær opmærksom på at maks længde og vægt er forskellig, hvis du skal sende til andre lande.

Bring har din bedste erhvervsløsning

Selvom Bring tilbyder forsendelse til private, finder du deres kompetence inde for erhversforsendelse, hvor de blandt andet tilbyder fødevarelager, så din ordre bliver behandlet hensigtsmæssigt. De tilbyder hurtig forsendelse fra deres pakkeshops til modtagelse både til shop eller lige til døren. 

Vil du aflevere dit brev i en pakkeshop må det maks veje 2 kg. Er det derimod en pakke du vil sende må den maks måle sammenlagt 300 cm i længde og omkreds og maks 150 cm i længden. Pakken må derudover ikke veje mere end 35 kg hvis du skal sende den til de Skandinaviske lande og 30 kg hvis du skal sende den til andre verdenslande. Du kan finde priser og printe dit Bring pakkelabel her og aflevere pakken i din nærmeste Bring pakkeshop.

Gode løsninger med DHL

DHL tilbyder en god forsendelsesløsning til dit behov, hvad enten du skal sende en erhvervspakke eller en pakke til dit barnebarn. DHL giver dig mulighed for at købe din DHL forsendelse online, printe din label og levere den i din nærmeste DHL pakkeshop eller i en swipebox, dem finder du lige hér.

Inden du bestiller er det en god idé at veje din pakke først, den må nemlig maks veje 70 kg eller 30 kg, hvis du ønsker den sendt med DHL express, derudover må den maks måle 120x80x80 cm.

UPS klarer din special forsendelse

Du kan finde den helt rigtige pris og forsendelsestype med UPS, ligegyldigt om du skal sende inde for medicinalindustrien, som stort eller lille firma eller som privat. Når du har tjekket at din forsendelse ikke vejer mere end 70 kg og maks har en længde og bredde på tilsammen 400 cm, samt en maks længde på 274 cm. Så kan du bestille din forsendelse online, printe dit pakkelabel og aflevere pakken i den nærmeste UPS pakkeshop.

DAO indlevering

Spar tid og penge på nem indlevering

Efterhånden som der er kommet flere og flere forskellige fragtfirmaer til rådighed til danskerne, kan det ofte være sværere at finde frem til hvilken løsning der nu også er den rigtige. Nogle gange kan blot det at indlevere pakken vise sig at være en udfordring. Hos nogle fragtfirmaer er der strenge krav til alt fra emballage til pakkelabels, og har man lavet blot små fodfejl hen ad vejen, kan man risikere at pakken bliver afvist ved indleveringen. Heldigvis behøver det ikke altid være sådan. Hos mange af de større firmaer har de brugt både tid og penge på at forbedre deres processer, og derfor kan du ofte ved disse firmaer få langt mere simple og effektive indleveringsløsninger.

Desværre er det ikke altid lige let at finde ud af hvor man får de mest fleksible løsninger – og derfor har vi valgt at komme med denne artikel, hvor vi vil sætte fokus på et smart koncept fra DAO365.

 

Keep it simple

Vælger du DAO indlevering, så får du eksempelvis én af de mest simple indleveringsmetoder på markedet. Her behøver du sågar ikke engang net pakkelabel, men kan nøjes med at skrive pakkenummeret på pakken når du indleverer den. På denne måde slipper du for at klippe og klistre, printe labels, og meget andet. Vores anbefaling er at du skriver nummeret tydeligt med en fed tusch, så der ikke opstår problemer og misforståelser undervejs i leveringen.

Når du skal indlevere pakken, henvender du dig blot i én af deres mange pakkeshops. Der er over 500 forskellige at vælge imellem, så der er garanteret også én nær dig. Her slipper du for at skulle indlevere din pakke til en central langt væk fra din bopæl eller din firmaadresse, og opnår derved langt bedre fleksibilitet. Ofte har diverse pakkeshops også ganske favorable åbningstider, så du næsten på alle tidspunkter af døgnet, kan få indleveret dine pakker. Det gør det langt lettere at få struktureret din hverdag så du får mest muligt ud af den, i stedet for konstant at skulle bekymre dig over at indlevere dine forsendelser til tiden, og hele tiden være nødt til at tage vigtig tid ud af din kalender. Jo mere fleksibel din fragtløsning er, jo lettere er det for dig at få mere styr på det administrative i hverdagen.

 

Med DAO indlevering slipper du for besvær og bekymringer

Én af de vigtigste aspekter når du skal have styr på din fragt er, at både du og modtageren kan føle sig trygge. Derfor er det vigtigt at du kan aflevere din forsendelse med en god mavefornemmelse, så du kan krydse det af listen, og derved koncentrere dig om noget andet. Derfor er det også vigtigt indleveringen kører uden problemer. Der findes næsten ikke noget værre end at få en pakke retur, fordi den enten ikke er emballeret korrekt, har fejl i pakke labelen eller andet. Det betyder at leveringen kommer til at tage længere tid end forventet, og kan resultere i utilfredse kunder, og spild af penge.

Det kan du slippe for ved at gøre din indlevering så simpel som muligt. Og lige på dette punkt bør du i det mindste overveje at gør bruge af den lette DAO indlevering. Det at du ikke skal printe pakkelabels, kan også blive en væsentlig faktor for dig, da det kommer til at spare masser af tid når du skal forberede flere forsendelser. Det er væsentligt hurtigere hvis du blot skal skrive de forskellige pakkenumre, i stedet for at skulle printe og klistre forskellige labels på. Det kan spare dig for rigtig megen tid, ligesom det også kan være med til at formindske fejl og forkerte forsendelser.

Send pakker hurtigt og effektivt med DAO

DAO priser

DAO er Danmarks hurtigst voksende leveringsvirksomhed, som bliver benyttet mere og mere. DAO365 er, som navnet indikerer, et supplement til de andre pakkeleveringsløsninger, hvor forskellen er, at de leverer 365 dage om året. DAO pakkeshop er placeret strategisk rundt omkring. Det betyder at man som kunde altid vil have relativ nem tilgang til både dao send og dao modtag.

Hvorfor blev DAO populær så hurtig?

DAO blev populær af flere grunde. DAO priser var selvfølgelig en af de helt store grunde til, at de blev populære. De kom lige pludselig ind på markedet med en model, som skilte sig ud. De kunne leverer dine pakker billigere end konkurrenterne. Deres model gik ud på, at de benyttede kurerer som alligevel kørte rundt. På den måde kunne de holde deres omkostninger nede. Det betød i sidste ende, at det kom forbrugerent til gode.

En anden vigtig grund af simpliciteten i produktet. At sende en pakke med dao er ekstremt nemt. Du går blot ind og købe en pakke label, til en meget billig pris, klister den på pakken og så finder du din nærmeste DAO pakkeshop, så skal de nok sørge for at din pakke kommer frem. Og de holder dig opdateret under hele forløbet. Det kalder de for DAO send pakke nemt og bekvemt.